Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insanın kendinde bitiyor her şey. Kendiniz çalışmazsanız isterseniz en iyi dersaneye gidin farketmez yine başarısız olursunuz. Tabi ki iyi hocalarla çalışmak da avantajdır. Öğretmenlik sadece konuyu öğretmek değil dersi sevdirebilmek, öğrenciyi motive edebilmektir. Ama bunu yapan sınırlı kişi var maalesef, dersaneye gidecekseniz de hocalarla konuşun hatta kayıt yaptırmadan derslere girip hangi hoca nasıl ders anlatıyor görmekte de fayda var bunu dersane yönetimiyle de konulabilirsiniz kayıt olmadan zaten adamlar kendilerine güveniyorlarsa kabul ederler. Kötü bir dersaneye giderseniz hem paranıza hem zamanınıza hemde emeklerinize yazık olur.benim tek derdim matematik bi de tarih sanırım. bu sene bursada pegem e gitmiştim ama kendim çalışmayınca pek de faydasını göremedim açıkçası. şimdi bu sene alan sınavı gelecek ya acaba diyorum ordan bi şeyler duyarım felan. ne bileym şu sıralar ne yapacağımı bilemez haldeyim![]()
insanın kendinde bitiyor her şey. Kendiniz çalışmazsanız isterseniz en iyi dersaneye gidin farketmez yine başarısız olursunuz. Tabi ki iyi hocalarla çalışmak da avantajdır. Öğretmenlik sadece konuyu öğretmek değil dersi sevdirebilmek, öğrenciyi motive edebilmektir. Ama bunu yapan sınırlı kişi var maalesef, dersaneye gidecekseniz de hocalarla konuşun hatta kayıt yaptırmadan derslere girip hangi hoca nasıl ders anlatıyor görmekte de fayda var bunu dersane yönetimiyle de konulabilirsiniz kayıt olmadan zaten adamlar kendilerine güveniyorlarsa kabul ederler. Kötü bir dersaneye giderseniz hem paranıza hem zamanınıza hemde emeklerinize yazık olur.
Bence insan kendine güvnip inandıktan sonra ve verimli çalışarak emek harcadıktan sonra her şeyi başarabilir. Üstelik kpss matematiği temel matematiktir, içinde ne türev integral var ne de daha zor konular. ÇAlışarak hepsi öğrenilebilir bence.
Bir de ben kitle dersaneleri tavsiye etmem çok öğrenci olduğu için soru soramayabilirsiniz hocalara.