Ankara'da Kpss için Dershane Önerisi

Leithia

Frühling in Paris
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2010
983
2.105
113
Kpss eğitim bilimlerinden gireceğim sınava ama hangi dershane iyidir, ne kadar ücret alır, erken başvuru konusunda indirimli ve kampanyalı olanlar hangileridir bilmiyorum. Yardımcı olabilecekler var mı?

ihtiyaç diyolar çok pahalı ama.
yargıya gidiyor bir arkadaşım 1200 taksitli.

ben de ihtiyacı öneririm, hatta uzaktan eğitimi öneririm...
ankarada olduğun için sorun olursa vs. dershaneye gidip birebir sorabilirsin. deneme sınavlarına dershanede girebilirsin. bunun yanında evinin rahatlığında, önemli dersleri canlı dersten sonra, tekrar tekrar dinleyerek uzaktan eğitimden daha da verim alabilirsin diye düşünüyorum...
Bizim grupta ankarada olmasına rağmen uzaktan eğitimden devam eden çok kişi vardı

ben yediiklime gittim memnun kaldım hele bi matemetik hocası var bayan çok iyi anlatıyor.çok şey öğrendim. fiyatıda makul ben geçen dönem 600 tl verdim

arkadaşlar aslında gitmeyi düşünmüyodum ama bi arkadaşım aklıma soktu. giden bilen duyan var mı. ankarada iyi bi kpss dershanesi eğitimden giricem sınava. malum alan sınavı felan da olacak bu sene evde ne kadar olur bilemedim. fiyatlar konusunda bilgisi olan varsa çok sevinirim paylaşırsa.

Benim bir arkadaşım da öğretmen ihtiyaca gitti ve yarıda bıraktı nefret ediyor ihtiyaçtan herkese sakın gitmeyin hocalarda iş yok üstelik çoğu yarıda bırakıp gitti hiç bir şey öğretemiyorlar kitle dersanesi adamlar sadece aldığı parayla ilgileniyor demişti bana. Ben dersaneyi tavsiye etmem çok vakit alıyor evde hazırlanmak daha mantıklı motive etmek açısından da tüm dersanelerin sınavlarını takiip edebilirsin ben öyle yapmıştım açıkçası. Eğer matematikten zayıfsanız da özel ders öneririm. Matematik bilen adam için dersane gereksiz bence. Yine de siz bilirsiniz, evde çalışamam motive olamam diyorsanız dersane faydalı olabilir tabi.

benim tek derdim matematik bi de tarih sanırım. bu sene bursada pegem e gitmiştim ama kendim çalışmayınca pek de faydasını göremedim açıkçası. şimdi bu sene alan sınavı gelecek ya acaba diyorum ordan bi şeyler duyarım felan. ne bileym şu sıralar ne yapacağımı bilemez haldeyim :(

benim tek derdim matematik bi de tarih sanırım. bu sene bursada pegem e gitmiştim ama kendim çalışmayınca pek de faydasını göremedim açıkçası. şimdi bu sene alan sınavı gelecek ya acaba diyorum ordan bi şeyler duyarım felan. ne bileym şu sıralar ne yapacağımı bilemez haldeyim :(
insanın kendinde bitiyor her şey. Kendiniz çalışmazsanız isterseniz en iyi dersaneye gidin farketmez yine başarısız olursunuz. Tabi ki iyi hocalarla çalışmak da avantajdır. Öğretmenlik sadece konuyu öğretmek değil dersi sevdirebilmek, öğrenciyi motive edebilmektir. Ama bunu yapan sınırlı kişi var maalesef, dersaneye gidecekseniz de hocalarla konuşun hatta kayıt yaptırmadan derslere girip hangi hoca nasıl ders anlatıyor görmekte de fayda var bunu dersane yönetimiyle de konulabilirsiniz kayıt olmadan zaten adamlar kendilerine güveniyorlarsa kabul ederler. Kötü bir dersaneye giderseniz hem paranıza hem zamanınıza hemde emeklerinize yazık olur.
Bence insan kendine güvnip inandıktan sonra ve verimli çalışarak emek harcadıktan sonra her şeyi başarabilir. Üstelik kpss matematiği temel matematiktir, içinde ne türev integral var ne de daha zor konular. ÇAlışarak hepsi öğrenilebilir bence.
Bir de ben kitle dersaneleri tavsiye etmem çok öğrenci olduğu için soru soramayabilirsiniz hocalara.

insanın kendinde bitiyor her şey. Kendiniz çalışmazsanız isterseniz en iyi dersaneye gidin farketmez yine başarısız olursunuz. Tabi ki iyi hocalarla çalışmak da avantajdır. Öğretmenlik sadece konuyu öğretmek değil dersi sevdirebilmek, öğrenciyi motive edebilmektir. Ama bunu yapan sınırlı kişi var maalesef, dersaneye gidecekseniz de hocalarla konuşun hatta kayıt yaptırmadan derslere girip hangi hoca nasıl ders anlatıyor görmekte de fayda var bunu dersane yönetimiyle de konulabilirsiniz kayıt olmadan zaten adamlar kendilerine güveniyorlarsa kabul ederler. Kötü bir dersaneye giderseniz hem paranıza hem zamanınıza hemde emeklerinize yazık olur.
Bence insan kendine güvnip inandıktan sonra ve verimli çalışarak emek harcadıktan sonra her şeyi başarabilir. Üstelik kpss matematiği temel matematiktir, içinde ne türev integral var ne de daha zor konular. ÇAlışarak hepsi öğrenilebilir bence.
Bir de ben kitle dersaneleri tavsiye etmem çok öğrenci olduğu için soru soramayabilirsiniz hocalara.

çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. ben de dershaneyi gitmeme kararı aldım. bu sene ücretli öğretmenlik yapıcam. artık ordan matematik öğretmenlerinden biriyle görüşüp ders ayarlarım gerisi çok zor olan şeyler değil zaten. dediğiniz gibi iş ben de bitiyo. inşallah bu sene olur:44:

KPSSyi kazanmış ve atanmış biri olarak yazıyorum, hangi dershaneye giderseniz gidin ama yediiklim kitaplarından çalışın.

Back
X