Ankarada olup mikro tese yaptırcaklar

ssevdaa06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2014
19
2
1
Ankara
Merhaba arkadaşlar yaklaşık uc ay once esimin azosperm oldugunu ogrendik cok uzgunum sureklı esımden gızlı aglıyorum ona bellı etmek ıstemıyorum onu cok sevdıgım ıcın uzulmesıne dayanamam bu durumda olup olumlu olanlar var esımın fsh 23 olrak cıktı suan nereye yaptırcagmızı bılmıyoruz cok kararsızım kımseye guvenemıyorum doktorlar cok umıtsız konusuyor.Sizce amelıyat mı yaptırmalıyım yoksa celaleddın peru dıye ıyı bır doktor var ıst.once o doktora mı gıtmelıyız lutfen yardım ve dua beklıyorum arkadaslar.tsk.ed.

Canım Türkiye de en iyi ürolog Kaan Aydos. Ankara üni. de. Kendisine ulaşmaya çalış. Benim eşim ve kardeşi de azosperm. Genetik olarak taşıyıcılarmış. 0 sperm yani. Biz istanbulda, kardeşi Ank. üni.de oldu ameliyatlarını. Kardeşi geçen yıl tüp bebek yaptılar, bebekleri 5 aydır kucaklarında, ben de 36 haftalık hamileyim. Sakın ümitsizliğe kapılma. İnşallah sende kucağına alacaksın. Ama eşine destek ol. Eşim bana demişti ki: Bi erkeğe azospermsin demek, yarın öleceksin demekle aynı . Çok üzülmüştüm. Allah sizinde yardımcınız olsun. İlk işin Kaan Aydosa ulaşmak olsun. Ameliyata o girmez ama ameliyat olmadan bile testlerle ve muayeneyle sperm olup olmadığını söyleyen bir doktor.

Oncelikle cok sevindim hamile olmaniza inss sağlıcakla kucaginiza alirsiniz olumlu haberler duydukca cok seviniyorum kaan hocaya gittik ama biraz olumsuz konustu yuzde otuz cikma sansi verdi esimin genetiginde problem cikmadi sadece fsh hormonu yuksek cikti ameliyat icinde biraz fazla isyetince yaptiramadik kaan hocaya

Eşimin kardeşi Kaan Hocayla görüştü ama ameliyatını hastanedeki diğer doktorlar yaptı. Bizde istanbulda ateş kadıoğlu na gittik ama o da hastane dahil 7000 isteyince geçen martta biz başka yerde 2000 e yaptırdık. Oradan memnun kalmayınca da tese tüplerimizi son tüp bebek yaptırdığımız merkeze taşıttık.

kardeşinizin acaba ameliyatını yaptığı doktorun ismini ögrenebilirmiyiz birde eşide hazırlandımı tüp bebek için çoğu yer bnmde hazırlanmamı istiyor.ama olumsuz olursa ben boşuna hazırlanmış olucamm sizden ricam detayları ögrenebılırmısınız kardeşinizin azo sebebi nedir acaba hormon degerlerı kaçtı eşime gore kıyaslıycam ama tabıkı bunu bılmek mıkro tese gırmeden zor :)

Canım benim eşim ve eşimin kardeşi azosperm. Kardeş derken benim kardeşim değil.
Eşimin kardeşinin eşide hazırlandı. Eşinin yumurtaları toplandığı gün kardeşine de mikrotese yapıldı. Ama benim eşim onlardan 1 ay önce ameliyat olmuştu ve sperm bulunmuştu, dolayısıyla onlar bizden daha rahatlardı. Bizim gittiğimiz yerde de ya sperm çıkmazsa diye önce eşime ameliyat yapıldı, donduruldu, ben sonraki ilk adetimde tedaviye başladım. Bu tamamen merkez ve hastanelerle alakalı. Bize de aynı anda yapılmasını öneren hastaneler olmuştu.
Onların ank. üni. de ürolog olarak başka herhangi bir doktorla görüştüklerini sanmıyorum. Tüp bebeği de raporlu yaptılar. Maddi olarak karşılayamazlardı. Kaan Aydosla da bi tanıdık aracılığıyla irtibata geçmişlerdi. Ayrıca, eşim ve ben İstanbulda genel anestezili ameliyat olduk ve hiçbişey hissetmedik. Ama orda önceden genel istediğini söylemek gerekiyormuş. Local oldular ve sonrasında ağrıları olduğunu söylediler. Yine de konuşunca tekrar ürolog için sorarım, sorunca da buraya mutlaka yazarım.
Hangi değerlere bakmam gerekiyor. Yazarsan ben de ona göre buraya yazayım.

tşk ed.ilgilenip cvp verdiğiniz için bnde görüşüyorum kaan hoca ile azo sebebı neydı acaba kaan by benım hazırlanmamı ıstemedi şuan kararsızım yani çoğu yer az bulursak spermı hemn size enjekte ederiz dşyor bızde maddı olarak zor durumdayız sgk ıle yaptırıcaz tup bebegı hormon degerlerı ve azo sebebını ogrenebılırmısınz.tşk.

Arkadaslar mıkro tese amelıyatını dr.m.mufıt gunel e yaptıran varmı memnun kaldınızmı bırde mıkro tese oncesı esınıze hangı ılacları yazdıı 2 ay kullanması ıcın esıme once ılac yazdı ve kecıboynuzu pekmezı onerdı memnun kalıp sonuc alan varmı tskk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…