Tüp Bebek Merkezleri Ankarada onerceginiz tüp bebek merkezleri ve drlar lutfen

Merhabalar, Aralık ayında 1 başarısız tüp bebek tedavisinden sonra kendiliğinden hamile kaldım, elimde tedaviden kalan ilaçlarım var tarihleri geçmedi ve ilk günden beri buzdolabında muhafaza ediyorum. İsteyenlere dualarımla birlikte ücretsiz vereceğim, ilgilenenler ya da konu ile ilgili bir sayfa varsa beni yönlendirirseniz sevinirim.

Ne var acaba elinizde
Merhabalar, Aralık ayında 1 başarısız tüp bebek tedavisinden sonra kendiliğinden hamile kaldım, elimde tedaviden kalan ilaçlarım var tarihleri geçmedi ve ilk günden beri buzdolabında muhafaza ediyorum. İsteyenlere dualarımla birlikte ücretsiz vereceğim, ilgilenenler ya da konu ile ilgili bir sayfa varsa beni yönlendirirseniz sevinirim.

Siz başladınız mı novaartta?
Yok başlamadım eşim eski doktorumuzla devam edelim dedi merkezimizi değiştirdik Çünkü hamileyken her ay bazen haftada iki üç kere gitmem zor olacaktı. Bize çok uzak ve ters .. arabamız da olmadığından eski doktorumuzla devam etmeyi düşündük. Yarın kan ve ultrason verip baslayacağım inşallah.. Ama Novart o kadar kaliteli ve güven veren bir yer ki evime çok uzak işte. Kendi doktorumu da çok seviyorum ve o kadar güveniyorum ki doktor gerçekten çok önemli ♥ yanında olması destek olması korkutmadan anlatması ve kendinizi ona bırakacağınz yani güveneceginiz birinin olması çok önemli gerçekten

Tabi çok önemli . Ben de çok güveniyorum . Ben bir tane novartta denedim olmadı. Şimdi tekrar Öehmet hocaya tedavi oluyorum ileri aylarda tekrar başlıcam . Kendimi hiç hazır hissetmiyorum ama hayırlısı ...
Yok başlamadım eşim eski doktorumuzla devam edelim dedi merkezimizi değiştirdik Çünkü hamileyken her ay bazen haftada iki üç kere gitmem zor olacaktı. Bize çok uzak ve ters .. arabamız da olmadığından eski doktorumuzla devam etmeyi düşündük. Yarın kan ve ultrason verip baslayacağım inşallah.. Ama Novart o kadar kaliteli ve güven veren bir yer ki evime çok uzak işte. Kendi doktorumu da çok seviyorum ve o kadar güveniyorum ki doktor gerçekten çok önemli ♥ yanında olması destek olması korkutmadan anlatması ve kendinizi ona bırakacağınz yani güveneceginiz birinin olması çok önemli gerçekten

Tabi çok önemli . Ben de çok güveniyorum . Ben bir tane novartta denedim olmadı. Şimdi tekrar Öehmet hocaya tedavi oluyorum ileri aylarda tekrar başlıcam . Kendimi hiç hazır hissetmiyorum ama hayırlısı ...
Nasip insallahh en kisa zaman da olur tekrar toparlanmak zordur ama bebegine kavusmak var sonunda uzulme saglikla gelsin kucagina

Ben de Ankara Bahçeci’de tedaviye başladım. Doktorum Selen Sakar Ecemiş. Doktorumun ilgisinden memnunum, bilgisine de güveniyorum. Çünkü tüm detaylara dikkat ediyor. İnşallah sonuç da olumlu olur. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Arkadaşlar ankaraya tayin olacağım ve tüp bebek için hangi merkezi önerirsiniz veya hangi dr u bana yardımcı olursanız çok sevinirim
Kesinlikle Gurur Polat.
Biz aydında oturuyoruz .Ankaraya gittik Allaha şükür ilk deneme gebeyim.
Gözünüz kapalı gurur hocama gidin.
Öyle başarılıki hiçbir doktorun anlamadığı sorunu buldu.2 kez başka hastanede başarısız denemem oldu.maddi manevi bitirdiler bizi.deneme tahtası yaptılar o hastanenin açıklaması ne oldu biliyormusunuz yoga ya git.
ALLAHA şükür gurur hocam gibi doktorlar hep
Olsun .

Biz Nova Art a gidiyoruz Ahmet Erdem beyin hastasıyım Mayıs'ta tüp bebek yapacaz muayene ücreti 400 TL tüp bebek 10.000 TL ama güveniyorum ısındım yani hocaya. Doktor çok önemli araştırıp içine sinen isin ehli birine gitmelisin başkasına iyi gelen sana iyi gelmeyebilir canım

ben genartta muayne ücreti ödemedim yani şöyleki toplu mu alıyorlardı bilmiyorum.her gidişimizde para vermedik.ilaç parası ve operasyon öncesi verdik para.

Merhabalar sonuç ne oldu acaba? Batuhan hocaya gitsem mi gitmesem mi karar veremedim sizin sonucunuzu çok merak ediyorum. Dönerseniz sevinirim

Sonuç ne oldu acaba? Batuhan hoca tuttu mu tüp bebek ? Ona gidicem çok kararsızım

Back
X