- 26 Ağustos 2015
- 2.713
- 1.651
- 133
Sizin tedaviniz ne kadar tuttu peki ?bu
kontrollere Oray'a mı gideceksin yine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin tedaviniz ne kadar tuttu peki ?bu
Evet bi süre Oray'a gidicem ama doğum 8 9 bin istiyorlarmış daha sonra başka bi doktora gidicembu
Evet çok pahalı gerçekten bende emin değilim nereye gideceğimden bana da haber et olur muEvet bi süre Oray'a gidicem ama doğum 8 9 bin istiyorlarmış daha sonra başka bi doktora gidicem
7-8 bin kadarSizin tedaviniz ne kadar tuttu peki ?
Bende orada yaptırdım siz ne Zaman yaptırdınız
Valla ben sadece toplama ve transfer orada yaptırdım bir sıkıntı çıkmadıbende 2. deneme mi ankara tüp bebek merkezinde yapacağım çok önerdiler bana bu merkezi 2. denememi yapcam bakalım hayırlısı olsun.
birde merkezle ilgili özellikle belirtmek istediğiniz bir şey varmı acaba
bende 2. deneme mi ankara tüp bebek merkezinde yapacağım çok önerdiler bana bu merkezi 2. denememi yapcam bakalım hayırlısı olsun.
Valla ben sadece toplama ve transfer orada yaptırdım bir sıkıntı çıkmadı
Sen Ankara'da mısın Can'ımEvet çok pahalı gerçekten bende emin değilim nereye gideceğimden bana da haber et olur mu
EvetSen Ankara'da mısın Can'ım
Bende daha sonra nereye gitsem çok kararsızım
Bende çok pahalı doğum zaten Sezeryan düşünüyorum allah nasip ederse ama 7-8 bin cşvarı çok pahalıBende daha sonra nereye gitsem çok kararsızım
Neden sezeryan o zor oluyo yaBende çok pahalı doğum zaten Sezeryan düşünüyorum allah nasip ederse ama 7-8 bin cşvarı çok pahalı
Ayy normal doğumunda bir sürü riski varNeden sezeryan o zor oluyo ya
Sezeryan daha kötü aslında sağlıklı olan normalAyy normal doğumunda bir sürü riski var
İyi de ıkınmak falan kolay iş değilSezeryan daha kötü aslında sağlıklı olan normal![]()
Öyle tabi ama Bebek içinde anne içinde yinede normal doğum sağlıklı olan doktora danıştığım Zaman tabiki en doğru bilgiyi verir ama normal doğumda kadının vücudu da yenilenir ama sezeryan öyle olmuyo Senin kararın tabikiİyi de ıkınmak falan kolay iş değil
Niçin gen artgen_art
Niçin gen art