Ankarada önerebileceğiniz doktor ismi varmı?

firgat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2010
2
0
86
Ankara
Arkadaşlar selam herkese ,
Ankarada doktor araştırıyorum.Bildiğiniz başarılı vede ücret konusundada iyi olan sgk nında işe yarayacağı bir yer arıyorum..Nolur acele cevap yazın..Prof Dr. Abdullah Keçik 'e ameliyat olanınız varmı? Şimdiden teşekkür ederim..opuyorumnanaktan

ben ankarada onepte zühtü demir onu tavsiye edebilirim. bende ona oldum memnunum

ankarada gazi üniversitesi dr selahattin özmene burun ameliyatı olan ark var mı? bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz...bilmiyorumkismile

Arkadaşlar Ankara da, Üniversite hastanelerinde Burun ameliyatı için önerebileceğiniz dokor var mı?

ankarada gazi üniversitesi dr selahattin özmene burun ameliyatı olan ark var mı? bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz...bilmiyorumkismile

Hacettepe Dr. Uğur Aycan KAyıkçıoğlu, kesinlikle tavsiye ederim

Burun yuzdeki en onemli organ riske atilmaz zaten ssk karsilamiyor diye biliyorum onun icinm devlet hastanesinde olmanizla ozelde olmaniz arasinda cok buyuk bir fark olmayacaktir.
Bende onepte Zuhtu Demir'e oldum 15.gunumdeyim suan icin memnunum albumumde bikac foto var bakabilirsin

Ankara'da Nebil BOZDOĞAN'a 5 ay önce burun ameliyatı oldum. Çok memnunum. Gerçekten çok iyi bir doktor.

ben de nebil bozdoğan ile görüştüm..çok alakalı,çok bilgili ve düzgün bir doktor..her soruna cevap alabiliyorsun ve net olarak..fiyatı da piyasaya göre iyi..kesin görüşün..ameliyatıma daha var..detayları herhesle paylaşacağım..burun bu..yamuğa gelmez :)

enunal arkadaşlık teklifimi kabul eder misin :) kaydirigubbakcemile5

bende zühtü demir diyorum şimdiye kadar hiç memnun olmayan yok...bir hafta önce bende zühtü beye ameliyat oldum çok memnunum...

ben ankara gazi üniversitesinde metin yılmaza oldum kemeri vardı şekil bozukluğu vardı düzeldi bu problemlerim ama biraz daha küçük olsa süper olcaktı ilk başta nefes alamıyordum kıkırdak koymuş düşme ihtimali yokmuş 3 aydan sonrada inş bi bozukluk olmaz ama 3. ayım iyiyim şuan şişlikler inince inş biraz daha küçülür genelde beğeniyolar çok doğal duruyo keşke biraz da küçült deseymişim bütün sölediğim problemleri düzeltti :( ama şunu söylüyüm ilk başta çok ilgili sonra o baştaki ilgisi kalmıo gibi sorduğum sorulara net bi cvp alamadım yinede iyi bi doktor ücretide normal

buarada Nebil Bozdoğanıda öneririm arkadaşlarım burun ameliatı oldu çok memnunlar çok ilgili çok iyi bi doktormuş

bnde nebıl bozdoğanı öneririm cok başarılı oluyor burun amelıyatları bende cok begenıorum eyluldede ben olcam..
buarada 1 haftada memnun olanıda ılk goruyorum daha birşey belli olmazkii 1-2 aya ancak annaşılır?? yanılıyormuyum yoksa..

Back
X