Ankarada Oturan Hamişlerr

Arkadaşlar,Ankarada hangi hastaneye yada hangi özel doktora gidip geliyorsunuz?Ssklı hastalara soruyorum özellikle.Keçiören Eğitim Araştırma yada Ankara hastanesinde doğum yapmış olan yada yapmayı düşünen varmı?Keçiören Eğitim Araştırma hastanesi evime çok yakın doktorun muayenehaneside çok yakın hastaneyede çok temiz diyorlar ama kafam karışık.Zekai Tahir Burak hastanesini hiç düşünmüyorum.İkili test yaptırmaya gittiğimde ağlayarak çıktım.Çok sertler.

arkadaşım ben keçiörende oturuyorum.tunalıda özel bir kliniğe gidicem bugün başlıyorum. jineklinik adı internet sitesi var istersen bi gir bak.doktorun adı hakan turan benim tanıdığım iki arkadaşım onun hastası doktordan acayip memnunlar aldığı parayı sonuna kadar hak ediyo dediler.ayrıntıları öğreniyim yarın yazarım sana fiyatı 150,00 ytl nakitte 135,00 ytl ama bütçe çok önemli tabi ben kendimi zorlayarak gidicem ,bazı özel hastaneler var ssk karşılıyor onları araştır balgatta sevgi hastanesi var ssk ya bakıyo mesela orasıda güzel ilgileniyo randevulu çalışıyolar ,tabii doğum için bi hastane öneremicem şuan

Son düzenleme:
güzelim benim eşim asker ben abidinpaşa da oturuyorum ben bütün kontrollerimde gata ya gittim ayrıca orda doğum yaptım allah izin verir de tamamına erdirirse ikinci bebeğimi de gata da doğuracağım bir aksilik çıkmazsa tabii..artık oraya sivilleri de alıyorlar..tavsiye ederim..

Canım benim ssk olayım yeni başladı..ben Asg tıp merkezine gidiyorum inanılmaz hijyen temiz ve doktorum çok detaylı anlatıyor herşeyi..üstelik ücretsiz..yada sarp a gidiyoru..henüz devlet hastahanesi ne gitmedim..şuan için gitmeyide düşünmüyorum..
doğum için zekai tahir igrenç bir yermiş orası dışında hala araştırıyorum..hacettepe tercihlerim arasında...tam teşekküllü hastahane olsun istiyorum..bu hafata 3 lü testim var..inşallah temiz güzel çıkar..

Senin için en doğru tercihi yapmışsın.Aklıma geldi aslında Gata.Doğumunda felan ilgilendilermi?Çok iyi bi hastane olduğunu biliyorum.Fakat tutumları davranışları nasıl?Askeriye ya hani sonuçta bana çok sertler gibi geliyo:))Ben böyleyim işte yaa.Tek istediğim güleryüz tatlı dil.Acımı sancımı zaten çekicem.Sert oldukları zaman altüst oluyorum ben.Çıkmak istiyorum hemen ordan ..Alıştım burda ,Keçiören Eğitim Araştırma hastanesinde herkezin canım cicim demesine..Bu gidişle burda doğururum ben.benneyaptımki

İnşallah canım.Benimde 16 hafta olucak cumartesi günü Nisan başında 3lü testim var.Sanatoryum tıp merkezine gidicem hem ücretsiz hemde yarım saat ilgileniyor doktor.Cinsiyetinide öğrenirsin bu gittiğinde,inşallah benimkide gösterir.sırnaşık şey

arkadaşlar banada acil yardımcı olurmusunuz bende yarın zekaı tahır gıdecektım hepınız kotu demsısınız oraya
ben hıc bılmıyorum doktor sıncanda oturuyorum doguma kadar takıp edecek hatta dogumumuda yapacak ve cok maddı yuku olmayan bır yer arıyorummyardımcı olurmusunuz banada yarın gıtmeyım mı zekaı tahıre ne dıyorsunuz

benim eşimde hacettepe personeli .. oraya gidiyorum .. arada beşevlerde magnet tıpa gidiyorum ..ıtır hanımda çok ilgili bi bayan ..ama hacettepe tam teşekküllü bi hastane olduğu için doğumu orda yapmak istiyorum .. zekai tahir hastanesi hakkında bi fikrim yok

Canım biz kötü dedik ama memnun kalanda var.Fakat araştırdığım kadarıyla Zübeyde hanıma daha iyi diyorlar.Evime uzak olduğu için düşünmüyorum.Arkadaşın dediği gibi Gataya gidebilirsin sivillerede bakıyormuş.Fazla bi fark aldıklarını zannetmiyorum.Ankara hastanesini düşünmüştüm ben sebebide Dr Ahmet Bostancının çok övülen bir doktor olması Muayene fiyatının düşük olması ve Ankara hastanesının başhekım yardımcısı olması idi.İnternetten araştır bulacaksın Ahmet Bostancıyı.Fakat muayenehanesi ve hastanesi çok ters olduğu için vazgeçtim ben.şimdi iki seçenek kaldı bana Keçiören Eğitim Araştırma yada Gata.

cvp beklıyorum kıslarr..................................................

CANIM GENEL OLMASIN AMA DEVLET HASTANELERİNİ KİMSE ÖNERMİYO EĞER MADDİ İMKANIN VARSA ÖZEL HASTANELER ARTIK SSK VE BAĞKUR İLE ANLAŞMALI BELLİ Bİ MİKTAR FARK VERİYOSUN
YİNEDE SANA ŞURAYA GİT DEMEM ÇÜNKÜ BENDE GİDİCEK YER TAM BULABİLDİĞİM SÖYLENEMEZ BELKİ MESA HST NESİ AMA FARK 80 ALIYOLARMIŞ

sağol cnm yardımcı oldugun ıcın ooff ben ankarada dogru durust yerde bılmedıgım ıcın yabancı kalıyorum boyle

cnm mesa fark 80 alıyor ama tahlılerede fark almıyormu ben bırde doktorum doguma kadar takıp etmesını dogumada gırmesını ıstıyorum

bende ilk kontrolumde ve ikili taramamdan sonraki muayenemde sanatoryum tıp merkezine gittim. ilhan bey gerçekten konusunda uzman. beni ikili tarama testim yüksek çıkınca teselli edebilen tek doktor... ama bazı seyleri kafasına göre yorumluyor. mesela bana folik asit kullanma demişti.. halbuki folik asit çok önemli bebek için... o yüzden midir bilmiyorum ilhan bey hakkındaki düşüncelerim biraz değişti. birde cinsiyet tahmini yapamıyormuş pek. dediklerinin tersi çıkıyormuş naniknaniknaniknanik

cnm mesa fark 80 alıyor ama tahlılerede fark almıyormu ben bırde doktorum doguma kadar takıp etmesını dogumada gırmesını ıstıyorum

BAZI ÖZEL TAHLİLLERE ALIYOLAR CANIM BİLDİĞİM KADARIYLA HASTANEYİ ARAYIP Bİ SORMAN LAZIM DRUN GİRİYODUR HERALDE

Ayy İlhan Beye gidicektim bende cinsiyet öğrenmek için tüh bee.Bilgi tıp merkezinemi gitsem acaba 20 ytl fark alıyor.Bu arada herkez ilaç kullanıyor İlhan Bey banada ilaç vermedi.

canım atapark tıp merkezine git... hem oranın ultrosnu gerçekten çok güzel. ama randevulu çalışıyor galiba.. 10 ytl fark alıyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…