- Konu Sahibi kalachakra
-
Arkadaşlar,Ankarada hangi hastaneye yada hangi özel doktora gidip geliyorsunuz?Ssklı hastalara soruyorum özellikle.Keçiören Eğitim Araştırma yada Ankara hastanesinde doğum yapmış olan yada yapmayı düşünen varmı?Keçiören Eğitim Araştırma hastanesi evime çok yakın doktorun muayenehaneside çok yakın hastaneyede çok temiz diyorlar ama kafam karışık.Zekai Tahir Burak hastanesini hiç düşünmüyorum.İkili test yaptırmaya gittiğimde ağlayarak çıktım.Çok sertler.
güzelim benim eşim asker ben abidinpaşa da oturuyorum ben bütün kontrollerimde gata ya gittim ayrıca orda doğum yaptım allah izin verir de tamamına erdirirse ikinci bebeğimi de gata da doğuracağım bir aksilik çıkmazsa tabii..artık oraya sivilleri de alıyorlar..tavsiye ederim..
Canım benim ssk olayım yeni başladı..ben Asg tıp merkezine gidiyorum inanılmaz hijyen temiz ve doktorum çok detaylı anlatıyor herşeyi..üstelik ücretsiz..yada sarp a gidiyoru..henüz devlet hastahanesi ne gitmedim..şuan için gitmeyide düşünmüyorum..
doğum için zekai tahir igrenç bir yermiş orası dışında hala araştırıyorum..hacettepe tercihlerim arasında...tam teşekküllü hastahane olsun istiyorum..bu hafata 3 lü testim var..inşallah temiz güzel çıkar..
arkadaşlar banada acil yardımcı olurmusunuz bende yarın zekaı tahır gıdecektım hepınız kotu demsısınız oraya
ben hıc bılmıyorum doktor sıncanda oturuyorum doguma kadar takıp edecek hatta dogumumuda yapacak ve cok maddı yuku olmayan bır yer arıyorummyardımcı olurmusunuz banada yarın gıtmeyım mı zekaı tahıre ne dıyorsunuz
cvp beklıyorum kıslarr..................................................
CANIM GENEL OLMASIN AMA DEVLET HASTANELERİNİ KİMSE ÖNERMİYO EĞER MADDİ İMKANIN VARSA ÖZEL HASTANELER ARTIK SSK VE BAĞKUR İLE ANLAŞMALI BELLİ Bİ MİKTAR FARK VERİYOSUN
YİNEDE SANA ŞURAYA GİT DEMEM ÇÜNKÜ BENDE GİDİCEK YER TAM BULABİLDİĞİM SÖYLENEMEZ BELKİ MESA HST NESİ AMA FARK 80 ALIYOLARMIŞ
İnşallah canım.Benimde 16 hafta olucak cumartesi günü Nisan başında 3lü testim var.Sanatoryum tıp merkezine gidicem hem ücretsiz hemde yarım saat ilgileniyor doktor.Cinsiyetinide öğrenirsin bu gittiğinde,inşallah benimkide gösterir.sırnaşık şey
bu arada keçiören de ne çok oturan varmış bende dutlukta oturuyorum
cnm mesa fark 80 alıyor ama tahlılerede fark almıyormu ben bırde doktorum doguma kadar takıp etmesını dogumada gırmesını ıstıyorum
bu arada keçiören de ne çok oturan varmış bende dutlukta oturuyorum
bende ilk kontrolumde ve ikili taramamdan sonraki muayenemde sanatoryum tıp merkezine gittim. ilhan bey gerçekten konusunda uzman. beni ikili tarama testim yüksek çıkınca teselli edebilen tek doktor... ama bazı seyleri kafasına göre yorumluyor. mesela bana folik asit kullanma demişti.. halbuki folik asit çok önemli bebek için... o yüzden midir bilmiyorum ilhan bey hakkındaki düşüncelerim biraz değişti. birde cinsiyet tahmini yapamıyormuş pek. dediklerinin tersi çıkıyormuş naniknaniknaniknanik[/QU
Ayy İlhan Beye gidicektim bende cinsiyet öğrenmek için tüh bee.Bilgi tıp merkezinemi gitsem acaba 20 ytl fark alıyor.Bu arada herkez ilaç kullanıyor İlhan Bey banada ilaç vermedi.
Ayy İlhan Beye gidicektim bende cinsiyet öğrenmek için tüh bee.Bilgi tıp merkezinemi gitsem acaba 20 ytl fark alıyor.Bu arada herkez ilaç kullanıyor İlhan Bey banada ilaç vermedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?