Ankarada Oturan Hamişlerr

Ayy İlhan Beye gidicektim bende cinsiyet öğrenmek için tüh bee.Bilgi tıp merkezinemi gitsem acaba 20 ytl fark alıyor.Bu arada herkez ilaç kullanıyor İlhan Bey banada ilaç vermedi.

aaa sen şimdiye kadar hiç ilaç kullanmadın mı? en azından ilk 3 ay folikasit sonrada demir ve vitamine başlaman gerekiyordu canım ::O:O:bbo:

aaa sen şimdiye kadar hiç ilaç kullanmadın mı? en azından ilk 3 ay folikasit sonrada demir ve vitamine başlaman gerekiyordu canım ::O:O:bbo:

Kullandım tabi gebe kalmadan 3 ay önce başladım ilaç kullanmaya gebelik düşünüyorum diye gittim,folık asit felan verdıler gebe kaldıktan sonrada devam ettim kullanmaya.1 ay önce gittiğim dr ilaç vermedi. 4 aylık gebeyıim 3 ay ilaç kullandım yani.1 aydır kullanmıyorum.

ben de ünniversite hastanelerinden birini düşünüyorum nurcanöğretmenim meslektaşızda hacettepede belli bir doktorun var mı polikliniğe mi gidiyorsun acaba kaç haftalık hamilesiniz

Mrb arkadaşlar ben ank oturan arkadaşlara bişey sormak istiyorum hamilelik kıyafeti satan mağzalar biliyomusunuz ben 2 gün önce kızılayı gezdim ama raslamadım yardımcı olurmusunuz?:uhm:

büyük migrosta gebbe var ama pahalı
kızılayda özge hamile giyim varmış bence büyük migrosta birkaç gebelik mağazsından bulabilrsin
ama çok alma derim ben 2 pantolon 3pileli bluzla tamamlarsın bene 23 nisanda ankaraya gelince alıcam inşallah görev dolayısıla başka ildeyim alırsam yazarım

teşekkür ederim fazla almıycam ama sürekli bir pantolonla gezmekte kötü oluyor. :) eehh haber verirsin artık güzel yerler bulursan..

MERHABA ben de seninle aynı durumdayım ankara dışında görev yapıyorum yeni atandım sen de yeni atamasın galiba alanın nedir ayrıca mine mağazasında da güzel ürünler var ...

canım zafer çarşısından kızılaya doğru çıkarken solda 2 tane hamile giyim var.ama biraz pahalı tabiii.ama seb yine de bak istersen..

armağan pasajında otantik kıyafetler elbiseler satan bir dükkan var bilirsin kızılayda. ben orda hamilelik için çok güzel şeyler bulmuştum..cok da pahalı değil. hamile mağazaları kullanıyor insanları. bence diktirmek bile daha ucuza gelir. hem de istediğin gibi mis gibi olur..

cnm ben hamıle degılım ama bı yer bılıyorum ozellıkle pantolon uzerıne sızde gıdersenız hayran kalırsınız bence ne cesıt ne renk ıstersen pantolon var.hemde magazaların yarı fıyatına.koleje gıden yone dogru ılerleyın sakaryanın gırısıyle yuksel caddesıne gıden sokagı bırlestıren ust gecıt var.İŞ BANKASININ REKLAMI VAR KÖPRÜNÜN ÜSTÜNDE.O KÖPRÜDEN KOLEJ YONUNDE SAĞ TARAFTA BİR ÇARŞI VAR.GİRİŞİNDE AYAKKABICI VAR ONUN ALT KATINDA PANTOLONCU VAR TAMAMEN HAMILE PANTOLONU UZERINE.biraz karışık oldu ama carsının adını bılmıyorum.ınsallah bulursunuz.:teytey:

bencede hamile giyim yerleri gereksiz biçimde pahalı oluyor ben şimdilik bir pantolon aldım üstümede robalı penyelerden aldım. onlar zaten dökümlü ve bol olduğu için çok rahat kullanılıyor.
havalar biraz daha ısınınca terzide diktirmeyi düşünüyorum 25-30 liraya mal oluyormuş.

Mine mağzasında güzel şeyler var ama bşiraz pahalı kızlar...birde zafer çarşısını az geçince solda var hamile mağazası..

ssk piknik çarşısı atatürk bulvarı no 73/6 alt kat.mağazanın adı hamile.ben herşeyimi burdan aldım.hem güzel şeyler var.hemde fiyatları çok uygun.ama tek blüz yok.pantolon,salopet falan var.kızılay tüp köprünün orda bi simitçi var(sakarya girişi tarafında)hemen onun yanındaki pasaj.bide kızılayda happy hamile var.ama ora pahalı baya.

kızlar ben özel başkent doruk hastanesine gidiorum yenimahalle de yeni açıldı hiç bir fark falanda almıyorlar ne ultrasona ne muayene ye bağkurluyum ben çokta güzel deneyin derim hemde randevu alıp gidiyosun hemen giriyorsun doktorun yanına aklınızda olsun tavsiye ederim

bende ank oturuyorum ama sürekli özel muyaneye gidiyorum yani aylık 125 ytl ayrıca tahlillerimide gülhanede yaptırıyorum doğumumda gülhanede olcak kısmet olursa dr gircek doğuma inş. bu arada daha çok var tabi kısmet işi 17+3 oldu bebişim inşallah iyi bi seçim yaparsın hakkımızda hayırlısıa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…