- Konu Sahibi kalachakra
-
Ayy İlhan Beye gidicektim bende cinsiyet öğrenmek için tüh bee.Bilgi tıp merkezinemi gitsem acaba 20 ytl fark alıyor.Bu arada herkez ilaç kullanıyor İlhan Bey banada ilaç vermedi.
aaa sen şimdiye kadar hiç ilaç kullanmadın mı? en azından ilk 3 ay folikasit sonrada demir ve vitamine başlaman gerekiyordu canım ::O:O:bbo:
benim eşimde hacettepe personeli .. oraya gidiyorum .. arada beşevlerde magnet tıpa gidiyorum ..ıtır hanımda çok ilgili bi bayan ..ama hacettepe tam teşekküllü bi hastane olduğu için doğumu orda yapmak istiyorum .. zekai tahir hastanesi hakkında bi fikrim yok
yaa arkadaşlar gata doğum için ne kadar bi fark alıyor. bileniniz var mı?
büyük migrosta gebbe var ama pahalı
kızılayda özge hamile giyim varmış bence büyük migrosta birkaç gebelik mağazsından bulabilrsin
ama çok alma derim ben 2 pantolon 3pileli bluzla tamamlarsın bene 23 nisanda ankaraya gelince alıcam inşallah görev dolayısıla başka ildeyim alırsam yazarım
Arkadaşlar aranızda Ankara'Da oturup hamile olanlarınız elbette vardır.
-Hamileliğiniz sırasında rutin kontrollere nereye gidiyorsunuz?
-Nerede doğum yapmayı düşünüyorsunuz?
Ben rutin kontrollere ilk başlarda Tıp Merkezine gidiyordum, daha sonra Özel Ulus Hastanesine gitmeye başladım. Fakat istediğim gibi olmadı hiç bişey. Memnun kalmadım. Şu an ise Dr. Zekai Tahir Burak Hastanesine gidiyorum. Büyük ihtimalle de doğumumu da orada yaptıracağım. Hem suda doğumda yapılıyor orda :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?