- Konu Sahibi kalachakra
-
off zekai tahirden çkıyor hep bu haberler nedense başka hastaneden duymuyorum hiç arkadaşımın bebeğini aldılar öyle diyip Allah korusun sen başka bi yere git canım hiç korkma inş. hiç bişey yoktur eyüp ekiciye bi git amniyosentezden önce
off zekai tahirden çkıyor hep bu haberler nedense başka hastaneden duymuyorum hiç arkadaşımın bebeğini aldılar öyle diyip Allah korusun sen başka bi yere git canım hiç korkma inş. hiç bişey yoktur eyüp ekiciye bi git amniyosentezden önce
avebru dikmene gidiyomuşsun.bağkurla anlaşması var mı acaba ve yüzde kaçını karşılıyo doğumun biliyomusun?bana yardımcı olursan çok sevinirim.en kısa zaman da cevep bekliyorum.şimdiden teşekkür ederim
Eylülcüm mesajını şimdi gördüm.. Bildiğim kadarıyla diğer kurumlarla da anlaşması var ama buraya telefonunu yazayım sen ara bir görüş canım..Tel; 5932929
çok teşekkür ederim.en kısa zamanda arayacağıma.s.
canım benim... boşyere üzme o tatlı canını. bende ikili tarama testimi özel labaratuarda yaptırdım. benimde riskli çıktı... 1:250 çıktı. gitmediğim doktor hastane kalmadı... hepside aynı seyi söylediler... down sendromlu...çok üzüldüm çok yıprattım kendimi... o zamanlar zekai tahir hakkında bende iyi şeyler duymamıştım ve gitmeye gerek duymamıştım... ama benim fikrimi sorqacak olursan zekai tahir gerçekten de çok güzel bir hastane... tamam biraz kalabalık ama gerçekten ilgililer... ben ikili taramadan sonra rutin kontrollerime oraya gittim... gerçekten de memnunum. üçlü taramamı ve amniyosentezimi orada yaptırdım.. ve çok memnun kaldım. bildiğim ve duyduğum kadarıyla zekai tahirin labaratuarı türkiyenin en iyi labaratuarı. ben o yüzden çok güveniyorum bu konuda oraya... amniyosentezide yaptır derim. korkulcak hiç bişeyi yok. en azından kafan rahat olur... ama içini ferah tut canım... sakın sıkıntı stres yapma... biliyorsun bebeğin çok etkileniyor bunlardan...
öpüyorum canım a.s.
evet insanlar zekai tahir hakkında iyi şeyler sölemiyolar ama ben de swnin gibi bu hastaneye çok güveniyorum.benim randevukarım akşamlardı.yani 4:30 ve doktorlar o saatte daha rahat oluyolar ve hastalarıyla da müthiş ilgileniyolar.ayrıca ben araştırdım zekai tahir dünyanın 3.hastanesiymiş arkadaşlar.güvenin oraya.sana da çok teşekkür ederim kalachakra.inşallah bu bebeğin de sağlıklı doğar.ikinci geliyo galiba dimi.Allah tüm hamişlerin bebişlerine sağlık versin.hepinize hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum.
hamişş olmuyanları almıonus muu:icecream:
bende teyseleri halaları olurumm olmasmııı:asigim:a.s.
canım bencede en kısa zamanda iyi bir merkezde (üniversite hastanelerinin birinde) tekrar yaptır zaman kaybetmeden ama ihmal etme üçlü testinide mutlaka yaptır inşallah güzel haberlerini alırız
yok canım benim ilk hamileliğim... amniyosentezimi orda yaptırdım... simdi sonuç bekliyorum. sanırım haftaya açıklancak. allahın izniyle güzel sonuçlar alıcam...
Bence sende yaptır amniyosentez canım... gerçekten çok güzel yapıyorlar ztb deki uzmanlar... ben korka korka girdim ama hoplaya hoplaya çıktım...
şimdi ise sonuçlarımı bekliyorum...
ecemim gittim canım.Allah'a şükür bişey yok dedi doktor.şu bayındır sokakta eyüp ekici diye bi doktor varmış.onun özel kliniğine gittim.sonuçlar iyi ama zekainin doktorlarına güven dedi.benim tetkikleri göster eğer doktor tatmin olmazsa aminiyosentezi de yaptır korkma bişi olmaz dedi.senin bebek daha yeni galiba.dikkat et kendine oldu mu.öptüm senia.s.
canım neye karar verdin amniyosentez yaptıracan mı canını hiç sıkma her zaman olumlu güzel düşün sendende güzel haberleri bekliyorum
yok canım benim ilk hamileliğim... amniyosentezimi orda yaptırdım... simdi sonuç bekliyorum. sanırım haftaya açıklancak. allahın izniyle güzel sonuçlar alıcam...
Bence sende yaptır amniyosentez canım... gerçekten çok güzel yapıyorlar ztb deki uzmanlar... ben korka korka girdim ama hoplaya hoplaya çıktım...
şimdi ise sonuçlarımı bekliyorum...
kalachakra sana bişi sorcam.dün kanepeden kalkarken sağ kasığıma sanki bıçak saplandı.bugün de sabahtan beri belim ve kasığım çok ağrıyo.bişi yoktur demi ya.senin de başına geldi mi?senin haftan benden çok olduğu için soruyorum.yarın da tam 14 haftalık olacak inşallahbaşına gelmiş yada bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa lütfen yazsın.sizce doktora bi gideyim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?