Ankarada Oturan Hamişlerr

ayşegül bilmiyorum ama çok moralim bozuk.pazartesinden beri eşimle düşünüp duruyoruz.bu pazartesi de down sendromlu bebekleri doğmadan gören çok ünlü bi doktor varmış.onun özel kliniğine gidecez.İnşallah bişey çıkmaz.yakınlarıma da başka hastanelerde hep böyle şeyler sölemişler ve onlar 7 aylık bebeklerini nerdeyse aldıracaklarmış.Allah'tan karşılarına bi doktor çıkmış ve böle bişey yok demiş.ama neden böyle yapıyolar ki?anlamıyorum.tesellin için teşekkür ederim

ayşegül seni dinledim ve bugün gittim eyüp ekiciye bana bebeğimin sağlıklı olduğunu söyledi.ama zekaideki doktora bu sonuçları göster isterse yine aminiyosentez yaptır ben zekai tahir hastanesine çok güveniyorum dedi

Eylülcüm mesajını şimdi gördüm.. Bildiğim kadarıyla diğer kurumlarla da anlaşması var ama buraya telefonunu yazayım sen ara bir görüş canım..Tel; 5932929

Prof.Dr. Esra Kuscu nun hastasi olan arkadaslar,kendisine nasil ulasabiliriz, Baskent'te calisiyormus, belki ozel muayenehanesi de vardir diye soruyorum. Ucreti de yazabilirseniz sevinirim.

çok teşekkür ederim.en kısa zamanda arayacağıma.s.

canım benim... boşyere üzme o tatlı canını. bende ikili tarama testimi özel labaratuarda yaptırdım. benimde riskli çıktı... 1:250 çıktı. gitmediğim doktor hastane kalmadı... hepside aynı seyi söylediler... down sendromlu... çok üzüldüm çok yıprattım kendimi... o zamanlar zekai tahir hakkında bende iyi şeyler duymamıştım ve gitmeye gerek duymamıştım... ama benim fikrimi sorqacak olursan zekai tahir gerçekten de çok güzel bir hastane... tamam biraz kalabalık ama gerçekten ilgililer... ben ikili taramadan sonra rutin kontrollerime oraya gittim... gerçekten de memnunum. üçlü taramamı ve amniyosentezimi orada yaptırdım.. ve çok memnun kaldım. bildiğim ve duyduğum kadarıyla zekai tahirin labaratuarı türkiyenin en iyi labaratuarı. ben o yüzden çok güveniyorum bu konuda oraya... amniyosentezide yaptır derim. korkulcak hiç bişeyi yok. en azından kafan rahat olur... ama içini ferah tut canım... sakın sıkıntı stres yapma... biliyorsun bebeğin çok etkileniyor bunlardan...
öpüyorum canım a.s.

ben 3 sene önce etlik doğumevinde doğum yaptım. Normal doğum olacaktı ama son anda sezaryan oldum. Bi sorun yaşamadım sezaryan olduğuna biraz üzüldüm ama bebek sıkışmaya başlayınca mecburen sezeryan oldu. Ama yoğun bakımdan çıktıktan sonra bebeğimi yanıma verdiler ve çok rahat bakabildim yanımda annem de vardı ama ben kendimi gayet rahat hissettim. gelinimizde benden 1 hafta önce Lokman Hekimde doğum yaptı normal doğum o Benden daha fazla yatakta yattı. ben hemen ayaklandım. Herkes şaşıdı bebeği kucağımda bile emziriyordum. Yani o anki durumda hiçbirşey belli olmuyor.O an durum neyi gösteriyorsa o oluyor. Allah herkesin yardımcısı olsun.

evet insanlar zekai tahir hakkında iyi şeyler sölemiyolar ama ben de swnin gibi bu hastaneye çok güveniyorum.benim randevukarım akşamlardı.yani 4:30 ve doktorlar o saatte daha rahat oluyolar ve hastalarıyla da müthiş ilgileniyolar.ayrıca ben araştırdım zekai tahir dünyanın 3.hastanesiymiş arkadaşlar.güvenin oraya.sana da çok teşekkür ederim kalachakra.inşallah bu bebeğin de sağlıklı doğar.ikinci geliyo galiba dimi.Allah tüm hamişlerin bebişlerine sağlık versin.hepinize hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum.

yok canım benim ilk hamileliğim... amniyosentezimi orda yaptırdım... simdi sonuç bekliyorum. sanırım haftaya açıklancak. allahın izniyle güzel sonuçlar alıcam...
Bence sende yaptır amniyosentez canım... gerçekten çok güzel yapıyorlar ztb deki uzmanlar... ben korka korka girdim ama hoplaya hoplaya çıktım...
şimdi ise sonuçlarımı bekliyorum...

hamişş olmuyanları almıonus muu:icecream:
bende teyseleri halaları olurumm olmasmııı:asigim:a.s.

canım bencede en kısa zamanda iyi bir merkezde (üniversite hastanelerinin birinde) tekrar yaptır zaman kaybetmeden ama ihmal etme üçlü testinide mutlaka yaptır inşallah güzel haberlerini alırız

ecemim gittim canım.Allah'a şükür bişey yok dedi doktor.şu bayındır sokakta eyüp ekici diye bi doktor varmış.onun özel kliniğine gittim.sonuçlar iyi ama zekainin doktorlarına güven dedi.benim tetkikleri göster eğer doktor tatmin olmazsa aminiyosentezi de yaptır korkma bişi olmaz dedi.senin bebek daha yeni galiba.dikkat et kendine oldu mu.öptüm senia.s.

canım iyi olduğuna çok sevindim inşallah en güzel haberlerinide burda alacağız kendine ve bebişine iyi bak bende özel keçiören hastanesine devam ediyorum doktoruma çok güveniyorum ama hacettepedende randövü aldım ne olursa olsun devlet hastanelerine üniversite hastanelerine güvenmeliyiz çok kalabalık belki çok sıra oluyor ama çok daha inceliyolar ve çok daha güvenilirler buna inan allah sana sağlıklı eli ayağı düzfün aklı fikri yerinde bir bebiş versin hepimize ....

canım neye karar verdin amniyosentez yaptıracan mı canını hiç sıkma her zaman olumlu güzel düşün sendende güzel haberleri bekliyorum

canım neye karar verdin amniyosentez yaptıracan mı canını hiç sıkma her zaman olumlu güzel düşün sendende güzel haberleri bekliyorum

evet ecemim karar verdim ve aminiyosentez yaptıracam.sonuçta kötü bişey olsa doktorlar önermezler demi.25 mayısta inşallah güzel haberlerle çıkacağım karşınıza.sizleri çoookkk seviyoruma.s.

kalachakra sana bişi sorcam.dün kanepeden kalkarken sağ kasığıma sanki bıçak saplandı.bugün de sabahtan beri belim ve kasığım çok ağrıyo.bişi yoktur demi ya.senin de başına geldi mi?senin haftan benden çok olduğu için soruyorum.yarın da tam 14 haftalık olacak inşallahbaşına gelmiş yada bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa lütfen yazsın.sizce doktora bi gideyim mi?

canım çok geçmiş olsun...daha önce hiç öyle bişey başıma gelmedi benim ama bazı arkadaşlarımdan bu tür şikayetler duymuştum... ama hiçbirinden de kötü bir sonuc çıktığıyla ilgili bi haber almadım... bel ağrıların ve kasık ağrıların normaldir... benimde belim çok ağrıyordu o haftalarda şimdi ise sırtım ağrımaya başladı...
amniyosentez için doğru bir karar vermişsin canım... zekai tahirde mi yaptırcaksın amniyosentezi... sakın korkma canım kendini amniyosentezden sonra hiç yıpratma... bu benim bu forumda son günüm.. bende haftaya sonuçlarımı alıcam.. sonuçlarımı paylaşırım burda eğer iyiyse tabi,:çok üzgünüm: ondan sonra da hiç girmeyi düşünmüyorum...

kızlar merhaba. bayındır hastanesine giden var mı aranızda, ya da doğum servisi hakkında olumlu veya olumsuz bişey duyan. ben bayındırda halime hanıma gidiyorum. çok rahat bi insan. iyi i doktor aslında ama ben başka kimseyi denemediğim için fikrinizi almak istiyorum

fisfisfisslm kızlar size ultrasonla ilgili bişey saracam.şu an 11. haftamdayım ve bugüne kadar doktorum hep normal ultrasonla baktı,yani ayrıntılı ultrasona hiç girmedim şimdi de kafama takılıyor,farklı bi doktorda ayrıntılıya girsem mi diye?ayyy kafam karışık fikir verin lütfenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…