- Konu Sahibi kalachakra
-
bende ank oturuyorum ama sürekli özel muyaneye gidiyorum yani aylık 125 ytl ayrıca tahlillerimide gülhanede yaptırıyorum doğumumda gülhanede olcak kısmet olursa dr gircek doğuma inş. bu arada daha çok var tabi kısmet işi 17+3 oldu bebişim inşallah iyi bi seçim yaparsın hakkımızda hayırlısıa.s
Canım hangi doktora gidiyorsun.Doktorun doğuma gireceğini bilsem bende gataya gidicem.Sivillere ne kadar fark alıyorlardırki?Ben şu an sanatoryum tıp mekezine gidiyorum fark vermıyorum ücretsiz.Hemde doktor yaklaşık yarım saat ilgileniyor.Hala özel doktora hangısıne gideceğime karar veremedim.Ama Keçiörende oturduğum için Keçiören Araştırma hastanesi çok yakın,Ordada Süleyman Akarsu var özel muayenehanesine gidebileceğim
hastanede muayenehanede evime 5dk.Keçiören Araştıema hastanesinde hiçbir hastaneden görmediğim ilgiyi görüyorum gittiğimde bide yeni bir hastane olduğu için çok temiz bir yer.Geçen ay acile gitmiştim çok ilgililer.
canımcıgım ben ılk kızımda almıstım ıkısındede kullandım.cok pahalı bırseyler ıstemedım.bana fıyatlarıda uygun gelmıstı.gama ıs merkezınde bulabılırsın.ben spor pantolon, tshort seklınde almıstım.baskı resımler flanda yaptırabılırsın tshortune cok sık oluyor:)))))Mrb arkadaşlar ben ank oturan arkadaşlara bişey sormak istiyorum hamilelik kıyafeti satan mağzalar biliyomusunuz ben 2 gün önce kızılayı gezdim ama raslamadım yardımcı olurmusunuz?:uhm:
ssk piknik çarşısı atatürk bulvarı no 73/6 alt kat.mağazanın adı hamile.ben herşeyimi burdan aldım.hem güzel şeyler var.hemde fiyatları çok uygun.ama tek blüz yok.pantolon,salopet falan var.kızılay tüp köprünün orda bi simitçi var(sakarya girişi tarafında)hemen onun yanındaki pasaj.bide kızılayda happy hamile var.ama ora pahalı baya.
bende baya gezmiştim güldenm sana önerebileceğim mine magazaları var ben ordan aldım beğendimde diğerleri pek hoşuma gitmemişti.adres atatürk bulvarı no:65 kızılay .sıhhıye orduevinin çaprazıda diyebilirim kızılay denince içeriler aklına gelmesin diye kendime gibi anlattım:)))kredi kartı seçenekleride uygun geldi.sen bilirsin bir bak istersen.
Ben 29 Mayıs Hastanesine gidiyorum Dikmen de ..Doğumumu da Allah kısmet ederse orada yapmak istiyorum..Zekai Tahir'den hiç memnun kalmadım ve bu konuda tek değilim..Ama bu senin seçimin tabi nerde rahat edeceğini düşünüyorsan orada yapman en güzeli..
arkadaşlar pazartesi günü ikili tarama testine girdim.zekai tahir burak'da ve risk değerlerim çok yüksek çıktı.doktorlar kromozom bozukluğundan doğan down sendromlu olabilir ama (Allah korusun)mayısta gel ve biz sana aminiyosentez yapalım dediler.araştırdım ve bu çok kişinin başına gelmiş ama çocuğunda hiçbir şey yokmuş.yani ikili tarama testini kaçıranlar,girmeyenler,o zamanın koşullarında ikili tarama testi olmadığını söyleyenler de var.ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.başına böyle bişey gelmiş arkadaşlar varsa lütfen paylaşalım ve içimi rahatlatmam için bana yardım edin.lütfen
Arkadaşlar aranızda Ankara'Da oturup hamile olanlarınız elbette vardır.
-Hamileliğiniz sırasında rutin kontrollere nereye gidiyorsunuz?
-Nerede doğum yapmayı düşünüyorsunuz?
Ben rutin kontrollere ilk başlarda Tıp Merkezine gidiyordum, daha sonra Özel Ulus Hastanesine gitmeye başladım. Fakat istediğim gibi olmadı hiç bişey. Memnun kalmadım. Şu an ise Dr. Zekai Tahir Burak Hastanesine gidiyorum. Büyük ihtimalle de doğumumu da orada yaptıracağım. Hem suda doğumda yapılıyor orda :dance:
arkadaşlar pazartesi günü ikili tarama testine girdim.zekai tahir burak'da ve risk değerlerim çok yüksek çıktı.doktorlar kromozom bozukluğundan doğan down sendromlu olabilir ama (Allah korusun)mayısta gel ve biz sana aminiyosentez yapalım dediler.araştırdım ve bu çok kişinin başına gelmiş ama çocuğunda hiçbir şey yokmuş.yani ikili tarama testini kaçıranlar,girmeyenler,o zamanın koşullarında ikili tarama testi olmadığını söyleyenler de var.ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.başına böyle bişey gelmiş arkadaşlar varsa lütfen paylaşalım ve içimi rahatlatmam için bana yardım edin.lütfen
Ben ilk dogumumda da simdi de baskent Hastanesine gidiyorum. Doktorum Bolum Baskani Prof. Esra Kuscu. Mukemmel bir insandir. Arkadaslar sunu hic unutmayin: Dogum son derece normal bir olay ve bunu evde yapmak bile mumkun.Ancaaakkkk....Su anda artik, ictigimiz sudan, yediklerimize ve cevre kirliligi, stres, is guc, trafik vs derken o kadar cok durumu anormallestirecek etkenin bombardimanindayiz ki...Bu sebeple olumsuzluklari daha sik duyar olduk zaten. herhangi bir anomaliyi erken teshis etmek, erken dogum tehdidini erken gorebilmek, hastayi dogru yonlendirmek, cok ehil ve ayni zamanda etik hekimleri bulmaktan geciyor. Ben nacizane derim ki, birakin alinan farklari vsaireyi, en iyi doktora gidin muhakkak. Cok aci ceken, hayat boyu unutamadigi agir izler tasiyan anneler duyuyor ve goruyorum. Biz bu platformda genelde heyecanli ve cok cok buyuk travmalar atlatmamis insanlar olarak bulusuyor ve paylasiyoruz. Ancak dusuk dahi olsa ihtimaller bizim basimia da gelse, acaba geri donup nelere hayiflaniriz? Bu aylarda her turlu luksumuzu kisalim, hatta bebeklerimize yaptigimiz hazirliklari da minimize ederlim, butun maddi kaynaklarimizi bize en iyi takibi saglayacak iyi doktorlarimiza ayiralim. Evet hepsi yeterince ettik ve iyi degiller. Ama biz bebek bekleyen anneler, aslinda tasidigimiz o meleklerden aldigimiz hissi hassasiyetle kimin iyi kimin kotu olduguna karar verebiliriz. Yeter ki farkindaligimizi arttiralim, oncelikleri tespit edelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?