Ankarada Oturan Hamişlerr

Canım hangi doktora gidiyorsun.Doktorun doğuma gireceğini bilsem bende gataya gidicem.Sivillere ne kadar fark alıyorlardırki?Ben şu an sanatoryum tıp mekezine gidiyorum fark vermıyorum ücretsiz.Hemde doktor yaklaşık yarım saat ilgileniyor.Hala özel doktora hangısıne gideceğime karar veremedim.Ama Keçiörende oturduğum için Keçiören Araştırma hastanesi çok yakın,Ordada Süleyman Akarsu var özel muayenehanesine gidebileceğim
hastanede muayenehanede evime 5dk.Keçiören Araştıema hastanesinde hiçbir hastaneden görmediğim ilgiyi görüyorum gittiğimde bide yeni bir hastane olduğu için çok temiz bir yer.Geçen ay acile gitmiştim çok ilgililer.

bende gatada hoca olan doç.dr. murat dede nin özeline gidiyorum her ay 140 ytl bir muayene tahliller gatada yapılıyor ücretsiz.doğumumda orda olacak allah nasip ederse.kadın doğumun bölüm başkanı zaten dr um orda.ilgi alaka güzel oluyor yani

sağlun kızlar dün gezdim kızılayda yine hamile kıyafeti satan yerlere girdim ama baya bahalı gerçekten vede hiç güzel bişey yok modern bişey yok sanırım en iyisi diktirmek sanırım hepinize teşekkür ederim

çokda ilgilendiklerini söylüyosun bence ücret vermemende gayet iyi ama benim askeri hastane dışında tercihim olmadığı için gülhaneyi seçtim yani iştende ayrıldım eşimin üzerinden gidiyorum. Ve benim tedaviyle olan bi gebelik olduğu için riske atmak istemiyorum ücret önemi yok bu aşamada hayırlısıyla inş kucağımızada almak nasip eder rabbim. Tercihin Gata olursa Mütfit Cemal Yenen dr mun ismide ama hastanenden memnunsan ekstra ücret ödemene gerek yok derim sen bilirsin canıma.s.

sanırım ben çözdüm çözümümle ilgilide bi konu açtım inşallah sizinde işinize yarar :)

Mrb arkadaşlar ben ank oturan arkadaşlara bişey sormak istiyorum hamilelik kıyafeti satan mağzalar biliyomusunuz ben 2 gün önce kızılayı gezdim ama raslamadım yardımcı olurmusunuz?:uhm:
canımcıgım ben ılk kızımda almıstım ıkısındede kullandım.cok pahalı bırseyler ıstemedım.bana fıyatlarıda uygun gelmıstı.gama ıs merkezınde bulabılırsın.ben spor pantolon, tshort seklınde almıstım.baskı resımler flanda yaptırabılırsın tshortune cok sık oluyor:)))))

evet güzel ve ekonomik bir yer benim kışa denk gelmişti eşofman pantolon falan almıştım burayı tavsiye ederim kesinlikle...

bende baya gezmiştim güldenm sana önerebileceğim mine magazaları var ben ordan aldım beğendimde diğerleri pek hoşuma gitmemişti.adres atatürk bulvarı no:65 kızılay .sıhhıye orduevinin çaprazıda diyebilirim kızılay denince içeriler aklına gelmesin diye kendime gibi anlattım:)))kredi kartı seçenekleride uygun geldi.sen bilirsin bir bak istersen.

teşekkür ederim evet biliyorum mine mağzasını a.s.

avebru dikmene gidiyomuşsun.bağkurla anlaşması var mı acaba ve yüzde kaçını karşılıyo doğumun biliyomusun?bana yardımcı olursan çok sevinirim.en kısa zaman da cevep bekliyorum.şimdiden teşekkür ederim

özel muayenehaneye gidiyorum.70 ytl veriyorum.tahliller çağ hastanesinde yapılıyor.doğumumu da akay hastanesinde yapıcam ve doktorum gircek doğuma.emekli sandığı benim ama yinede doğum 1800 ytl. ayrıca asker eşi olmama rağmen asla gatayı düşünmedim.ilgi kötü.

Ben ilk dogumumda da simdi de baskent Hastanesine gidiyorum. Doktorum Bolum Baskani Prof. Esra Kuscu. Mukemmel bir insandir. Arkadaslar sunu hic unutmayin: Dogum son derece normal bir olay ve bunu evde yapmak bile mumkun.Ancaaakkkk....Su anda artik, ictigimiz sudan, yediklerimize ve cevre kirliligi, stres, is guc, trafik vs derken o kadar cok durumu anormallestirecek etkenin bombardimanindayiz ki...Bu sebeple olumsuzluklari daha sik duyar olduk zaten. herhangi bir anomaliyi erken teshis etmek, erken dogum tehdidini erken gorebilmek, hastayi dogru yonlendirmek, cok ehil ve ayni zamanda etik hekimleri bulmaktan geciyor. Ben nacizane derim ki, birakin alinan farklari vsaireyi, en iyi doktora gidin muhakkak. Cok aci ceken, hayat boyu unutamadigi agir izler tasiyan anneler duyuyor ve goruyorum. Biz bu platformda genelde heyecanli ve cok cok buyuk travmalar atlatmamis insanlar olarak bulusuyor ve paylasiyoruz. Ancak dusuk dahi olsa ihtimaller bizim basimia da gelse, acaba geri donup nelere hayiflaniriz? Bu aylarda her turlu luksumuzu kisalim, hatta bebeklerimize yaptigimiz hazirliklari da minimize ederlim, butun maddi kaynaklarimizi bize en iyi takibi saglayacak iyi doktorlarimiza ayiralim. Evet hepsi yeterince ettik ve iyi degiller. Ama biz bebek bekleyen anneler, aslinda tasidigimiz o meleklerden aldigimiz hissi hassasiyetle kimin iyi kimin kotu olduguna karar verebiliriz. Yeter ki farkindaligimizi arttiralim, oncelikleri tespit edelim...

Yesim Tekstil de de pek cok sey bulunabiliyor. Cok uygun fiyatli, kimisi defolu, ancak hepsi degil, cunku ihrac fazlasi. Ben ilk hamileligimde de simdi de oraya mudavimim. Gebe'den 150 YTL'ye aldigim bir pantolon hizla deforme oldu, oradan Yesim Tekstilden aldigim 15 YTL'lik pantolon tas gibi inanin. Kizliay, Tunali, Umitkoy ve Cukurambarda var diye biliyorum, belki baska yerlerde de vardir. Ancak bir gittiginizde birsey bulamazsaniz yilmayin ara ara ugrayin, cunku cok sik mal geliyor.

arkadaşlar pazartesi günü ikili tarama testine girdim.zekai tahir burak'da ve risk değerlerim çok yüksek çıktı.doktorlar kromozom bozukluğundan doğan down sendromlu olabilir ama (Allah korusun)mayısta gel ve biz sana aminiyosentez yapalım dediler.araştırdım ve bu çok kişinin başına gelmiş ama çocuğunda hiçbir şey yokmuş.yani ikili tarama testini kaçıranlar,girmeyenler,o zamanın koşullarında ikili tarama testi olmadığını söyleyenler de var.ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.başına böyle bişey gelmiş arkadaşlar varsa lütfen paylaşalım ve içimi rahatlatmam için bana yardım edin.lütfen

Bence başka bir yerde test daha yaptırmalısın ve acil olarak haftan geçmesin sakın...Amiyontez yaptıran çok arkadaşımız oldu hepsininde bbeği maşallah çok sağlıklı ama sen gene bir araştır başka doktorada git tatlım.

canım bencede en kısa zamanda iyi bir merkezde (üniversite hastanelerinin birinde) tekrar yaptır zaman kaybetmeden ama ihmal etme üçlü testinide mutlaka yaptır inşallah güzel haberlerini alırız

ah canım öncelikle sağlıklı bir doğum dilerim sana inşallaha.s. ama zekai tahiri ben tercih etmedim bir kez gittim hoşuma gitmedi arkadaşlarımın iyi anıları yok ora ile ilgili ben etlik doğumda yaptım doktorum orada idi çok memnun kaldım tavsiye ederim arkadaşlarımda ikinci kez orada kontrollere gidiyor doğum yapanlar oldu çok memnun hepsi doktorum hastanede klinik şefi doç.dr. berna dilbaz

off zekai tahirden çkıyor hep bu haberler nedense başka hastaneden duymuyorum hiç arkadaşımın bebeğini aldılar öyle diyip Allah korusun sen başka bi yere git canım hiç korkma inş. hiç bişey yoktur eyüp ekiciye bi git amniyosentezden önce

Benim de doktorum başkent hastanesinde Prof.dr. esra kuşçu. Arkadaşın söylediklerine katılıyorum, esra hanım gerek tıbbi bilgisi gerek hastaya yaklaşımı ve iyi niyetiyle bir çok doktordan farklı benim gözümde. Kendisine 7-8 aydır düzenli aralıklarla gitmekteyim. Çok ufak bir tedaviden sonra sayesinde hamile kaldım.. Ayrıca yersiz endişelerim ve paniklerimde de beni rahatlatan biri oldu. Şu an 5+5 haftalık hamileyim,perşembe günü ilk kez kesesini gördük.miniğimin :dance:inşallah doğumumu da Esra hanım yaptıracak, kendisine her konuda güveniyorum ve tavsiye isteyenlere de sanırım yardımcı olmuşumdur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…