Selam aynı duruma düştüm eski yeni fotolarımı gösterdi ve resimlerde oynama yapıldığını farkettim. eski halimi bile özledim. kısmetim kapandı öyle piskolojim bozuk ki anlatamam.Malesef evet. Ameliyat incesi vaatler de vaatler. Cok guzel olacak dedi baska birsey demedi. Sonuc husran olunca yok burun boyleydi yok burun soyleydi. Be adam diyelim burun bu kadar berbatti neden ameliyat ettin? Yada riskleri neden onceden soylemedin? Bunlarin hepsini soyledik bize falanca yerdeki mutlu hastalarindan bahsediyor.
Internetten bi magdurla tanistim, yamuk burnundan sikayetci hastaya senin yuzun asimetrik ona gore yaptim demis.
Saka gibi resmen.
Evet benim de eski yeni fotom la oynamış resmen. Ameliyat sonrası fotodaki burun kesinlikle benim burnum değildi.Selam aynı duruma düştüm eski yeni fotolarımı gösterdi ve resimlerde oynama yapıldığını farkettim. eski halimi bile özledim. kısmetim kapandı öyle piskolojim bozuk ki anlatamam.
hangi doktora ve ne kadara ameliyat oldunuz acaba.11 ocakta oldum isteyen özelden yazabilir
Siz de mi
Sizede gel torpulerim gecer dedi degilmi? Revizyona giden ve sorun yasayan hastalarina direk onceki ameliyatlari bahane ediyor. Sizinki ilkmis yine bir bahane bulmustur.
18 bin eren taştan 2. Ameliyatımdı 40 gün oldu memnunum isteyen özelden yazsınhangi doktora ve ne kadara ameliyat oldunuz acaba.
Canım revizyon için 12 bin civarı dediler bana ortalama. Eğrilik vs varsa fiyat artıyormuşHaldun bey fiyat olarak 9 bin artı KDV desi KDV yüzde kaçtan hesaplanıyo acaba :)))))
20 gün kadar önce 2. ameliyatımı Eren Taştan’a oldum ve gerçekten çok memnunum. İlk ameliyatımı 5 sene önce Onep güzellik merkezinde Ünal Taştan’a oldum ve hala bu operasyonun pişmanlığını yaşıyorum. Hem görüntü hem de fonksiyon bakımından burnum sınıfta kalıyordu. 6 ay kadar bir süre revizyonum için doktor arayışındaydım, bir çok doktorla görüştüm. Hem hocanın ameliyat öncesi ve sonrası yaklaşımı hem de burnumun şuanki haline bakarak iyi ki Eren hoca’yı tercih etmişim diyorum. Aklında soru işareti olan varsa bi gitsin kendisiyle görüşsün, ki bi çok doktordan farklı olarak kendisinin muayenesi ücretsizdir, Eren hocanın pozitif enerjisi ve bilgisi sizin de içinizi rahatlatacak. İsteyene özelden ameliyat esnasında çekilmiş fotoğraflarımı atabilirim, herkese kolay gelsin.
18 binGozunuz aydin. Ne kadar odediniz acaba?
Konu üzernden çok geçmiş ama benmle iletişime geçip fotolarınızı görmem mümkün mü? Ben de eren taştan a rebizyon olmayı düşünüyorum.20 gün kadar önce 2. ameliyatımı Eren Taştan’a oldum ve gerçekten çok memnunum. İlk ameliyatımı 5 sene önce Onep güzellik merkezinde Ünal Taştan’a oldum ve hala bu operasyonun pişmanlığını yaşıyorum. Hem görüntü hem de fonksiyon bakımından burnum sınıfta kalıyordu. 6 ay kadar bir süre revizyonum için doktor arayışındaydım, bir çok doktorla görüştüm. Hem hocanın ameliyat öncesi ve sonrası yaklaşımı hem de burnumun şuanki haline bakarak iyi ki Eren hoca’yı tercih etmişim diyorum. Aklında soru işareti olan varsa bi gitsin kendisiyle görüşsün, ki bi çok doktordan farklı olarak kendisinin muayenesi ücretsizdir, Eren hocanın pozitif enerjisi ve bilgisi sizin de içinizi rahatlatacak. İsteyene özelden ameliyat esnasında çekilmiş fotoğraflarımı atabilirim, herkese kolay gelsin.
Sizin de fotoğraflarınızı görmem mümkün mü. Eren beye revizyon düşünüyorum18 bin eren taştan 2. Ameliyatımdı 40 gün oldu memnunum isteyen özelden yazsın
Ne yaptınız revizyon oldunuz muSizin de fotoğraflarınızı görmem mümkün mü. Eren beye revizyon düşünüyorum
Fprpgtafı gorebilir mıyı,z18 bin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?