Hallacc Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2018 15 2 16 12 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi yLn #41 Fitnetor .!.: 11 ocakta oldum isteyen özelden yazabilir Genişletmek için tıkla... Merhaba acaba kime oldunuz özelden yazar mısınız memnun kaldınız mı
Fitnetor .!.: 11 ocakta oldum isteyen özelden yazabilir Genişletmek için tıkla... Merhaba acaba kime oldunuz özelden yazar mısınız memnun kaldınız mı
Y yLn Nirvana Kayıtlı Üye 14 Kasım 2009 317 12 643 Ankara 1 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi yLn #42 Hakan soygür e revizyon olan var mı acaba?
Y yLn Nirvana Kayıtlı Üye 14 Kasım 2009 317 12 643 Ankara 24 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi yLn #43 yLn .!.: Hakan soygür e revizyon olan var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Hakan Soygur le görüştüm belki birinin isine yarar diye yazıyorum. Kaburgadan kıkırdak alınması lazım benim alanım değil dedi. Ama aklinda olan varsa yine de gorusebilir fikrini sormak için.
yLn .!.: Hakan soygür e revizyon olan var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Hakan Soygur le görüştüm belki birinin isine yarar diye yazıyorum. Kaburgadan kıkırdak alınması lazım benim alanım değil dedi. Ama aklinda olan varsa yine de gorusebilir fikrini sormak için.