ankarada taşıma ve temizlik şirketi için önerilerinizi bekliyorum

disikus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
368
32
98
Ankara
arkadaşlar yakın zamanda taşınmam lazım bana onerebılecegınız ısını ıyı yapan temızlıge gıden bır kadın ve taşıma sırketı lazım lutfen yardımcı olursanız sevınırımm
bu arada avrasya naklıyata evını tasıtan varmı memnun kaldınızmı

polat nakliyat canim google yaz istersen cikar zaten hemen orda ziyaretci yorumlarida var onlarida okuyabilirsin bizim akrabamiz kendileri tavsiye ederim

2009 yılında ankaradan istanbula taşındık.ozaman 6 aylık hamileydim ve internetten esin nakliyatı bulduk.aradık geldiler önce evdeki eşyaların kaç kamyona sığabileceğine baktılar ardından gün ve saatte anlaştık.taşıma günü gelmeden önce ben sadece özel eşyalarımızı valize koydum.birde lcd televizyonumuzu kendi arabamıza aldık.onun dışında hiç bir eşyaya elimizi sürmedik.5_6 kişi geldiler kendi malzemeleriyle evimizi a'dan z'ye topladılar.istanbula taşıdılar.tüm eşyayı istanbuldaki evimize koydular.sadece monte edilecek eşyaları açıp kuruyorlar onun dışında tüm evi yerleştirmek size kalıyor.ve yol boyunca 1 tek bardağım dahi kırılmamıştı.çokda saygılılar.çok hızlı davranıyorlar 2 saatte tüm evimi toplamışlardı.biz eşimle çok memnun kaldık.yalnız taşıma şirketiyle anlaşsanız dahi kıyafetlerinizi siz toplayıp valizlere koyun çünkü onlar kıyafetleri kolilere koyuyorlar ve tabiki koli açıldığında kırış kırış kıyafetler hiç hoş olmuyor.sorucanız başka bir şey olursa severek yardım ederim.umarım işinize yarar.

Son düzenleme:
Merhaba,
Konu eski tarihli fakat taşınma konusu ile ilgili başlıklarda; Ankara'da yaşayanlar için deneyimimi paylaşmak istiyorum. İlk taşınmamdı ve maalesef kötü bir deneyim yaşadım; fakat Dikmen tarafında bulunan Vip E......s firmasını maalesef tavsiye etmiyorum. Bu kötü deneyimimi elimden geldiğince paylaşıyorum ki sizlerde belki faydalanabilirsiniz.
Yaklaşık 5 ay önce taşındım; öncelikle daha paketleme aşamasında sorun çıkarmaya başladılar; konsolumun ayağını kırdılar; üstelik mobilyalarımın bütün menteşelerinde menteşeye monte edilen stopperlarım bulunuyordu fakat bunların yarısını takıp yarısını takmamışlar!! Artık lanet olsun diyip 5-10 stopperın peşine düşemeyeceğim diyip ve gerçekten uğraşmak bunlarla konuşmamak için peşini bıraktım.
Umarım faydalanan olur bunlardan.
Herkese kolaylıklar diliyorum.

Back
X