• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Ankarada Tavsiye Edeceğiniz Tüp Bebek Merkezleriiii???

alya_taha

❤Minik Kızım Duru'm❤
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
977
57
163
34
Arkadaşlar merhaba henüz şuan içinde bulunduğum durumun çok acemisiyim :43: 11 aylık evliyiz çocuğumuz yoktu genel bir kontrolden geçmek için doktora gittik benim tüm kontrollerim yapıldı sadece rahim filmi çektirmedim herşey yolunda bir sıkıntı yok dedi doktorum ve ne kadar mutlu oldum anlatamam çünkü hep bi sıkıntı olduğunu düşünüyodum kendimde fakat esas bomba eşimdeymiş :43:
oda spremiyogram yaptırdı sperm sayısı çok çok düşük çıktı, hareket sorunumuz var ve morfolojide de bozukluk çıktı...

doktorlar direk aşılama veya tüp bebek dedi.. sayıyı artırmak için tedavi anlamsız çok yetersiz bi sayı dendi... bende hemen bi merkez araştırmaya giriştim..

ankarada tüp bebek yaptırıp memnun kalan arkadaşlar tavsiyede bulurlarsa çok memnun olurum :31:

doktorların ilgi ve alakası ve maddi olarak çok sıkıntı yapmayacak bi merkez arıyorum nolur yardım edin kızlar:50:

Arkadaşlar merhaba henüz şuan içinde bulunduğum durumun çok acemisiyim :KK43: 11 aylık evliyiz çocuğumuz yoktu genel bir kontrolden geçmek için doktora gittik benim tüm kontrollerim yapıldı sadece rahim filmi çektirmedim herşey yolunda bir sıkıntı yok dedi doktorum ve ne kadar mutlu oldum anlatamam çünkü hep bi sıkıntı olduğunu düşünüyodum kendimde fakat esas bomba eşimdeymiş :KK43:
oda spremiyogram yaptırdı sperm sayısı çok çok düşük çıktı, hareket sorunumuz var ve morfolojide de bozukluk çıktı...

doktorlar direk aşılama veya tüp bebek dedi.. sayıyı artırmak için tedavi anlamsız çok yetersiz bi sayı dendi... bende hemen bi merkez araştırmaya giriştim..

ankarada tüp bebek yaptırıp memnun kalan arkadaşlar tavsiyede bulurlarsa çok memnun olurum :KK31:

doktorların ilgi ve alakası ve maddi olarak çok sıkıntı yapmayacak bi merkez arıyorum nolur yardım edin kızlar:KK50:
merhaba canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
bende dr araştırıyorum ve Tolga Ecemiş ile Hulusi Zeyneloğlu arasında kararsız kaldım, sanırım sen Tolga bey'e yaptırdın, bana bilgi verebilirmisin rica etsem, ben 8 yıllık evliyim sebepsiz infertiliteyiz, 2. tüp bebeği deneyeceğim. Tolga Bey'den memnun kaldınmı? herhangi bir sıkıntı yaşafınmı? fiyatlar nasıl? bilgi verebilirsen çok mutlu olurum, tekrar hayırlı olsun.

merhaba öncelikli geçmiş olsun.arkadaşlar novaart tüp bebek merkezinde ben tedavi oldum.Doktorum PROF DR AHMET ERDEM di.cok memnun kaldım merkezden.12 haftalık gebeyim şuan.o kadar çok merkez araştırdım ki önceden. hiç bir yer samimi gelmemişti.novaart ta herkes samimi ve işini de iyi yapıyor.ekip olarak mükemmeller.doktorumuzun verdiği güven tüm tedavi boyunca bizi rahatlatti.eger düşünürseniz orayı bir değerlendirin isterseniz.ben çok memnun kaldım.ALLAH sizede nasip etsin inşallah

Back
X