Gelinbaşı ve Gelin Tacı ankara'da tesettür gelinbaşı yapan kuaför

sareban

Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2012
13
0
16
Ankara
arkadaşlar benim düğünüm eylülde oldu. sizinle bi tecrübemi paylaşmak istiyorum, çünkü tesettür gelin başı yapan kuaför bulmak çok zor oluyor. gelin olacaklara bi faydam olsun istedim. düğün zamanı ben çok uğaşmıştım.

ben balgattaki taç kuaföre gittim. kesinlikle tavsiye etmiyorum. tesettür kuaför denilince tavsiye edenler oluyor. randevu için geç kalmıştım bikaç yeri aramıştım sonra taç kuaföre gittim ve düğün günümde sinir oldum neyseki duvağım felan hazırdı gelinlikçim yapmıştı da onların sadece tutturması sözkonusu oldu. bana o gün başka gelin yok dediler, fakat başka gelin daha vardı tabiki biz geç kaldık fotoğraf çekimine. hatta benimle gelenlerin saçlarını da basit yaptılar ve onlar düğüne daha da gecikti. düğüne giriş yapmak için onları bekledim. ve çılgın gibi de para alıyolar böyle bi hizmete.

aysenazturbantasarim@hotmail.com]Sign In[/url] bu face adresim .. paylaşım yapmıştım aslında adresimle ilgili ama en güzel gününüzde böyle olması kötü olmuş gercekten.. ankara sadece 2 kişi var hazır başlık ve işlemeli yapan ve aşırı talep var,gelseydiniz yardımıcı olurdum ... tecrübe için adresimi ekleyin yada AYŞENAZ TÜRBAN TASARIM sayfamı beğenirseniz fikir olur en azından ..ALLAHa emanetsinz..

Son düzenleme:
Back