• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Ankara'da tüp bebek için..

ecehan

Hayalim... Ya varis..
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
1.081
29
163
meraba arkadaşlar bulundugum ilde tüpbebek merkezi yok.. ilk defa tüp bebek yaptırıcam ankarada iyi bir merkez arıyorum... yardımcı olursanız çok sevinirim..

Son düzenleme:
Canım hangi ildesin bilmiyorum ama sana uyarsa Antalya da bi yer onerebilirim, ben orda yaptırdım çok şükür 14 haftalık ikizlerime hamileym hastanede hizmet süper ucretsiz kalacak yer de sağlıyorlar. Biz merkezin misafirhanesinde kaldık 20 gün çok memnun kaldık. Bu arada misafirhanede Ankaradan gelenler bile vardı...

Canım hangi ildesin bilmiyorum ama sana uyarsa Antalya da bi yer onerebilirim, ben orda yaptırdım çok şükür 14 haftalık ikizlerime hamileym hastanede hizmet süper ucretsiz kalacak yer de sağlıyorlar. Biz merkezin misafirhanesinde kaldık 20 gün çok memnun kaldık. Bu arada misafirhanede Ankaradan gelenler bile vardı...

çok teşekürederim canım karadenizde bil ildeyim ankara bize 3 4 saat mesafede, senin önerinide eşime söyliyecem canım.. ALLAH sagsalim kucagına almayı nasip etsin canım...

Saol canım inşallah sana da tattirsin Rabbim. Çok iyi araştir öyle git madem ınan tedavi sürecinde moral çok önemli, bol bol dua et ve oacagina ınan ınş. olacak. Allah isteyen herkese versin...

canım kk dan bir arkadaşım ankara da tolga ecemişe gitti tüp bebek için.
şuanda 1 yaşında oğlu var Allah bağışlasın.arkadaşım ikinci içinde aynı doktora gidicek.

birde annemlerin komşusu var.gelini 6 sene sonunda çetin emeçte bir tüp bebek merkezi varmış sanırım,
o da ordan memnun kaldı.doğum yapmak üzere.ama burası biraz pahalı olabilir sanırım.

ayrıca iki yer için de benim bir fikrim yok.arkadaşlarımın memnuniyeti.
başka da bilmiyorum zaten.
Allah yardımcın olsun

Son düzenleme:
Saol canım inşallah sana da tattirsin Rabbim. Çok iyi araştir öyle git madem ınan tedavi sürecinde moral çok önemli, bol bol dua et ve oacagina ınan ınş. olacak. Allah isteyen herkese versin...

AMİN CANIM İNŞ... araştırmak çok önemli, maddi manevi yorucu bi süreç....güven, moral çok çok önemli.... tabi bide nasip işi... inş güzel sonuçlar alırız canım.. k.i.bak

canım kk dan bir arkadaşım ankara da tolga ecemişe gitti tüp bebek için.
şuanda 1 yaşında oğlu var Allah bağışlasın.arkadaşım ikinci içinde aynı doktora gidicek.

birde annemlerin komşusu var.gelini 6 sene sonunda çetin emeçte bir tüp bebek merkezi varmış sanırım,
o da ordan memnun kaldı.doğum yapmak üzere.ama burası biraz pahalı olabilir sanırım.

ayrıca iki yer için de benim bir fikrim yok.arkadaşlarımın memnuniyeti.
başka da bilmiyorum zaten.
Allah yardımcın olsun

çok sagol canım.. bu bahsettigin yerler sanırım özel klinik olmalı sanırsam.. teşekürederim bilgi verdigin için.. k.i.bak

Antalyadaki merkezin ismini bana da verirseniz sevinirim

özel mi devlet mi düşünüyorsun canım.
özelde iyi isimler var ama fiyatları çok uçuk. Ankara bu anlamda çok uçlarda yaşıyor gerçi ama iyi doktorları var.
Gazi hastanesinde Ahmet-Mehmet erdem ikiz kardeşler var özellerinde muayene ediyor.
bir de CENTRUM da Recai Pabuççu var.

Devlet olarakta Gazide Mesut Öktem var ismini duyduğum.
bu isimleri araştır bence. Allah yardımcın olsun, umudunu kaybetme.

özel mi devlet mi düşünüyorsun canım.
özelde iyi isimler var ama fiyatları çok uçuk. Ankara bu anlamda çok uçlarda yaşıyor gerçi ama iyi doktorları var.
Gazi hastanesinde Ahmet-Mehmet erdem ikiz kardeşler var özellerinde muayene ediyor.
bir de CENTRUM da Recai Pabuççu var.

Devlet olarakta Gazide Mesut Öktem var ismini duyduğum.
bu isimleri araştır bence. Allah yardımcın olsun, umudunu kaybetme.

çok sagol canım.. seninde ALLAH sagsalim hayırlısıyla saglıklısıyla kucagına almayı nasip etsin canım...evet fiyatlar çok uçuk onun için mümkünse sgk destekli olsun istiyorum.... Bbu dediklerinide araştıracam canım çok teşekürederim sana, senin tüp bebekmi ?

çok sagol canım.. seninde ALLAH sagsalim hayırlısıyla saglıklısıyla kucagına almayı nasip etsin canım...evet fiyatlar çok uçuk onun için mümkünse sgk destekli olsun istiyorum.... Bbu dediklerinide araştıracam canım çok teşekürederim sana, senin tüp bebekmi ?

Saol canım,
Benim ki normal oldu çok şükür.
SGK destekli ise zekai tahir ve gazi üniv. hastanelerindeki doktorları bi araştır o zaman.
daha ekonomik olur.

Saol canım,
Benim ki normal oldu çok şükür.
SGK destekli ise zekai tahir ve gazi üniv. hastanelerindeki doktorları bi araştır o zaman.
daha ekonomik olur.

sagol canım bi arkadaşım da orayı önerdi linki atmış sagolsun.. orayıda bi araştırayım....

Merhaba canım,

Ben özelde bir tüp bebek negatifle sonuçlandı.. doktorumdan vazgeçtim bu süreçte yaşadıklarımdan dolayı... sonra maddi anlamda da sarsıldığım için gazi üniversitesine gitmeye başladım hiç aşılama denenmeden direk tüp bebek denendiği için doktor (mesut öktem) aşılama denemek istedi ve aşılama yaptırdım geçen cuma sonuç günümdü negatif... şimdi tüp bebek için tekrardan başlayacağım aynı doktorla mesut beyle devam edicem inşallah doktorumdam memnunum en azından ilaçlarımı raporla alabiliyorum. Rabbim yardımcımız olsun.

aranıza yeni katıldım. yaklaşık 4 yıldır tüp bebek tedavisi görüyoruz. şu an 5. denememize başlamış durumdayız. ilk üç deneme anatolia da oldu. şimdikiler ise dr. Ahmet Bostancı da devam ediyor. eşimde azospermi ve translokasyon var (genetik bişey). her seferinde pgt yapılıyor. en son embriyolardan hiçbiri sağlam çıkmadı transfer bile yapılamadı bu ilk kez başımıza geldi. öncekiler de bir tanesi normal çıkıyordu ve bir embriyo transferi yapılmıştı. doktorumuz işimizin şansa kaldığını söylüyor ve farklı bişey yapılamayacağını bu şekilde devam edeceğini söylüyor. tıp bu kadar ilerlemişken neden bişey yapılamıyor ben anlamıyorum doğrusu.:43::43::43:

Back
X