Tüp Bebek Merkezleri Ankara'da tüp bebek için..

dogru demiş bende yumurta takibi kendi memleketimde yaptırdım opuya gittim ankaraya, ama adetin ikinci günüde çagırmıştı hulusi bey beni... histereskopiyi neden yapıyolar... sorununuz ne? özel degilse tabi...

Aslında benim bildiğim sorunumuz sperm azlığı ve hareketsizliğiydi hatta o yüzden aşılama olmadan direkt tüp bebeğe geçildi hemde raporlu ama sonra bende kromozom bozukluğu çıktı.Tüplerimde yapışıklık çıktı.Birde tedavilerden galiba yumurtalık rezervim çok azalmış....Yani doktorumunlafı ile yol yorğun ylcu yorgun ama olsun Rabbim büyük vermiştir bize de bir çare ve inş. çok yorulmadan bulluruz.Bu arada histereskopiyi tanısan amaçlı yapıyor başarı şansını arttırıyormuş hani çizik attı filan diyorlar ya öyle birşey sanırsam yoksa polip miyom filan gözlemlemedi.

bizde verdik bakalım genetik testleri inş bişey çıkmaz... dedigin gibiyse git yaptır histereskopiyi, yapışıklıkları açıyolar diye biliyorum...evet hulusi bey banada kamerayla bakmıştı rahmime, septumlar vardı onları kesti kanattı çizik attı diyebiliriz... ALLAH kolaylıgı veriyo canım... ALLAH İşleri rast getirsin inş...

İnşaallah canım ya çok stresli bir süreç maddi -manevi yıpratıcı Rabbim yardımcımız olsun.

arkadaşlar ben tüp bebk tedavisine yenı başlıyorum
zekai tahire gidiyordum sen riskli grupsun dediler ve orda yapmak istemediler tıp fakultelerıne yonlendirdiler.
bende özelde yaptırmak istiyorum ve hulusı beyı duydum . başkent te ücret ne oluyor acaba?????????????

raprun varsa 2150 tl tüp bebek 1000 tl ye yakında ilaçlar tutar raporsuz özel yani 3150 tl 1000 tl ye yakında ilaçlar tutar canım... riskli grup derken nasıl yani ? özel degilse canım...

Selam arkadaşlar ben de daha önce 3 kez maya tüp bebekte tedavi gördüm ve başarısız oldu dördüncü tüp bebek tedavisini gürkan klinikte başladık hayırlısı ile bu sefer olur inşallah:18: Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısı ile

inşallah kavuşursun bebeğine hayırlı olsun

Canım hayırlı olsun öncelikle, ama neden riskli grup dediler acaba...

lk gittiğimizde hiç sorunumuzun olmadığını sebepsiz gebe kalamadığımız teşhisini koydu hakan yaralı,ilkinde çakarız dedi aynen bu şekilde
daha sonra tedavii boyunca onu görmedim dr.mehtap hanım baktı.yumurta toplama işlemini kim yaptı bilmiyorum çünki anesteziliydim. 2-3 gün çok ağrım oldu. 3.gün sonunda 16 tane kaliteli embriyomuz oldu sevinçten havada ucuyoduk bide hakan hocaya güvendiğimiz için ama hakan hoca 5. gün transfer edelim dedi,pazar sabahı sevinçli bir şekilde gittik hakan hoca odasına cagırdı yanında kızı da vardı ayakta bekliyodu. hakan hoca çok gergin bişekilde surat beş karış 16 kaliteli embriyodan sadece 2 tane kaldığını ve onlarında en düşük kalitede oldugunu söyledi.biz o an zaten çöktük ne oldugunu anlayamz hale geldik bize süpriz olabilecğini söyledi (ilk gittiğimizde kesin çakarız diyen adam şimdi hadi bize süpriz yap dedi) kızı o sıradabişey söylemeya kalktı kızına öyle bir bağıdıki şaştık kaldık ben buradayken sen konuşamazsın diye. düşünün o anki psikolojimizi! tabiki sonucta negetif oldu hiç şaşırmadık.butun ümitlerimiz,hayallerimiz,paramız uçup gitti.daha sonra görüşmek için çagırdı küçük esnaflar gibi sürekli bize küsmeyin yine gelin dedei,(kaç defa dediğini sayamadım) 2 ay sonra ben cağırmadan gelin dedi. sanki o paralar kolay toplanıyomuş gibi.... muhasabeye ilk gittiğimizde 5100 tl dediler ben de 5000 yeter hearlde dedim.muhasabe deki bayan hocamız kabul etmiyo dedi ve biz karı koca haccetepe personeliyiz.saolsun sağlıkcılara cok destek veriyo!para konusunda birşey beklemeyin. transferi 5.gün değilde herzaman ki gibi 3.gün yapsaydı tutmasaydı bile en az 14 çok kaliteli embriyomuz dondurulmuş olacaktı ve tekrar o hormon ilaçlarını almak zorunda kalmayacaktım.ve ayrıca tedavi parası da ödemeyecektim ama sürekli bize tekrar gelin diyen hakan bey tek kuruş indirimdem bahsetmedi bile. bu anlattıklarımın her kelimesi doğrudur.bir daha hayatta gitmem ve kimseye de tavsiye etmem . zaten hakan hocayı ilk gittiğpinizde ve transfer sırasında görüyonsuz..

lk gittiğimizde hiç sorunumuzun olmadığını sebepsiz gebe kalamadığımız teşhisini koydu hakan yaralı,ilkinde çakarız dedi aynen bu şekilde
daha sonra tedavii boyunca onu görmedim dr.mehtap hanım baktı.yumurta toplama işlemini kim yaptı bilmiyorum çünki anesteziliydim. 2-3 gün çok ağrım oldu. 3.gün sonunda 16 tane kaliteli embriyomuz oldu sevinçten havada ucuyoduk bide hakan hocaya güvendiğimiz için ama hakan hoca 5. gün transfer edelim dedi,pazar sabahı sevinçli bir şekilde gittik hakan hoca odasına cagırdı yanında kızı da vardı ayakta bekliyodu. hakan hoca çok gergin bişekilde surat beş karış 16 kaliteli embriyodan sadece 2 tane kaldığını ve onlarında en düşük kalitede oldugunu söyledi.biz o an zaten çöktük ne oldugunu anlayamz hale geldik bize süpriz olabilecğini söyledi (ilk gittiğimizde kesin çakarız diyen adam şimdi hadi bize süpriz yap dedi) kızı o sıradabişey söylemeya kalktı kızına öyle bir bağıdıki şaştık kaldık ben buradayken sen konuşamazsın diye. düşünün o anki psikolojimizi! tabiki sonucta negetif oldu hiç şaşırmadık.butun ümitlerimiz,hayallerimiz,paramız uçup gitti.daha sonra görüşmek için çagırdı küçük esnaflar gibi sürekli bize küsmeyin yine gelin dedei,(kaç defa dediğini sayamadım) 2 ay sonra ben cağırmadan gelin dedi. sanki o paralar kolay toplanıyomuş gibi.... muhasabeye ilk gittiğimizde 5100 tl dediler ben de 5000 yeter hearlde dedim.muhasabe deki bayan hocamız kabul etmiyo dedi ve biz karı koca haccetepe personeliyiz.saolsun sağlıkcılara cok destek veriyo!para konusunda birşey beklemeyin. transferi 5.gün değilde herzaman ki gibi 3.gün yapsaydı tutmasaydı bile en az 14 çok kaliteli embriyomuz dondurulmuş olacaktı ve tekrar o hormon ilaçlarını almak zorunda kalmayacaktım.ve ayrıca tedavi parası da ödemeyecektim ama sürekli bize tekrar gelin diyen hakan bey tek kuruş indirimdem bahsetmedi bile. bu anlattıklarımın her kelimesi doğrudur.bir daha hayatta gitmem ve kimseye de tavsiye etmem . zaten hakan hocayı ilk gittiğpinizde ve transfer sırasında görüyonsuz..

raprun varsa 2150 tl tüp bebek 1000 tl ye yakında ilaçlar tutar raporsuz özel yani 3150 tl 1000 tl ye yakında ilaçlar tutar canım... riskli grup derken nasıl yani ? özel degilse canım...

teşekkürler canım
benim tansıyon,astım ve hipotoidim var onun için zekai tahir yapmak istemedi
infertilite sorunum da tüplerim tıkalı

hayırlı olsun canım inş sağ salim kucagına alırsın

teşekkürler canım
benim tansıyon,astım ve hipotoidim var onun için zekai tahir yapmak istemedi
infertilite sorunum da tüplerim tıkalı

çok geçmiş olsun canım inş hayırlısıyla saglıklısıyla tez zamanda kavusuruz yavrularımıza..

hayırlı olsun canım inş bu son tedavin olur... maddi manevi çok zor.. ALLAH yar ve yardımcın olsun canım... basladınmı ilaçları kullanmaya..?

hayırlı olsun canım inş bu son tedavin olur... maddi manevi çok zor.. ALLAH yar ve yardımcın olsun canım... basladınmı ilaçları kullanmaya..?

başlamadım daha histereskopi oldum temiz çıktı çok şükür eşimin morfolojisi %0 dı %2 olmuş sevindik genetik test istediler hormon kan testleri istediler onların sonucunu bekliyorum :18:

başlamadım daha histereskopi oldum temiz çıktı çok şükür eşimin morfolojisi %0 dı %2 olmuş sevindik genetik test istediler hormon kan testleri istediler onların sonucunu bekliyorum :18:

hadi hayırlısı inş...bende genetik testlerin sonucunu bkliyorum...

tatlım ne yaptın tranferin olmuştur inş...

Ecehancım kusura bakma yazanadım. Bizimde yarın test günümüz hastaneye gideceğim. Ama hiç umudum yok bugün lekeler gelmeye başladı. 3 gün bir lekelenmem oldu sonra 6 gün oldu pembemsi. Lekelerin olduğu günlerde çok belim ağrıdı kasık ağrımda vardı. 7-8 günlerde uyku basmaya başaldı ama sonra birden hepsi gitti sadece adet sancıları kaldı ve leke gelmeye basladi yine😞hakkimizda hayirlisi artik. Ne verirse ondan vermezsede ondandir. biz gaybi bilemeyiz iyi geceler

inş yarın hayırlı haberlerle gel, umutsuz olma bende leke filan gelmedide noldu, sende tutmuştur kesin, yerleşme lekeleridir onlar, ben umutluyum senden inş inş...iyi geceler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…