Tüp Bebek Merkezleri Ankara'da tüp bebek için..

Bir yere karar verebildin mi ?

Canım birsürü arkadaş ve ben oraya gitmeyi düşünüyoruz neden memnun kalmadın sen?

Bece de hangi merkeze gittin ?

Ben oranın profesyonel çalıştığını ve labaratuarinin yeterli oldugunu düşünmüyorum. Denildiği kadar da ilgili bir yer degil. Tabi bu ilgiden ne anladığınıza gore değişir. Herkesin kısmeti bir yerlerde eminim orta gidip başarılı olacaklar vardır. Kimsenin kısmetini engellemek istemem. Benim yaşadıklarım ve düşündüklerim boyle. Henüz yeni bir tedaviye başlamadım ama memorial a başlıcam yazın

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Gen-Art ta IMSI var mı biliyormusunuz? Birde fiyat hakkında bilgin var mı?
evet varmış fiyat 4500 indirim yapabilirler 500 lira bizim ilaçlar da toplam 700 civari tuttu sanirim.
ben çok memnum kaldim daha sonucumu almadim ama sonuc ne olursa olsun yine giderdim..

Canım bende zaten bir türlü emin olamıyorum devlet hastanesi gibi geliyor bana ama prof olması beni cezbetti parasını pek taktığım yok zengin olduğumdan değil ama üç kuruş fazzla olsun içim rahat olsun diyenlerdenim gerekirse borç harç idare ederiz.Memorial da hangi doktor var o da Ankarada mı?

evet varmış fiyat 4500 indirim yapabilirler 500 lira bizim ilaçlar da toplam 700 civari tuttu sanirim.
ben çok memnum kaldim daha sonucumu almadim ama sonuc ne olursa olsun yine giderdim..

inşallah hayırlı olarak pozitif sonuç alırsın.Ben Ankarada değilim önceden muayene filan gerekiyor mu? Birkaçdefa denedik tutmadı histereskopi istiyorlar mı? Laboratuvarlar ve ekip iyi mi? Doktoru ilk muayeneden sonra görebiliyormusun? Hep aynı doktorla mı devam ediyorsun? ÇOk olmadım dimi?

Canım teşekkür ederim inşallah darısı başına çok haklısın ben bu merkeze karar vermedbaşkace ne polemikler yaşadım bilemezsin 3 merkezden ikisinden vazgeçtim ve genartta karar kıldım hiç olumsuz yorum almadim hatta burada genartta tüp bebek yaptiranlar diye forum actim memnun kalanda vardu memnuniyetsiz olanda ama memnun olan daha çok bu birazda nasip işi
olunca Allahtan olmayınca merkezden diyemeyiz bariz hatalar yoksa tabi..
velhasil gözlerimi kulaklarimi kapadim ve genartta başladım hatta başladıktan sonra merkeze ziyarete gelmiş birisi ikizleri vardı iki ayri pusete koymuşlar esimle cok memnun olduk tedavi süresince memnun kaldim doktorum aysun hanimdi umreye gitti geldi ve cok tatli labaratuar iyidir herhalde sadece transfer sirasinda birilerinin sesini duydum oradan:) ve minigimi getirdi görevli:) benden histeroskopi veya başka hiçbişey istemediler yumurtalarim cok yakin takip edildi pkolu olduğum için gun aşırı degil hergün takip etti aysun hanım canim bu işler yine diyorum nasip işi tabiki iyi karar vermelisin sakin benim yazdiklarimdan etkilenme çünkü herkesin sorunlari farkli farkli sadece ben merkezle yasadiklarimi özetle anlattim iyice araştır daha sonra kararını ver sana sadece bi merkezden uzak durmani soyleyebilirim Ank.da antlia anlamissindir herhalde
bu arada sorularina tam bir destan yazarak cevap vermişim

Canım çok sagolasın ya beni çok rahatlattın bende bizim bir akraba ile birlikte ona eşlik etmek için gitmiştim Gen-art ta aysun hanım bana çok sempatik gelmişti ama doç prof filan olmayınca tereddüt yaşadım birde bir arkadaş tekrarlayan tutunamamalarda histerskopi yaptır Acıbadem mutlaka istiyor dediler ama nasip Rabbimin dilediği zaman gelmiştir inş.

İnşallah hakkında hayırlı bi yere karar verirsiniz Rabbim yardımcınız olsun..

Evet aynı devlet hastanesi gibi maalesef. Para konusunda aynı fikirdeyim ucuzdu da noldu? Astarı yüzünü gecti maalesef. Ama dumaduma arkadasa katılıyorum herkesin nasip kısmet ısı. Ben de cok etkilemek engellemek istemem. Ben de cok düşünmüştüm cok da istemeyerek oraya karar vermiştim yanlis kararmış. Herkesin derdi ve tedavisi ayrı bu yuzden ezbere gitmemek lazim iyi tedavi gerekiyor. Memorial a daha başlamadigim icin bisi diyemem ama lab teknolojileri cok iyi onu biliyorum ve doktor benim eski doktorum doc Dr aygul demirol. Cok güvenirim ona ben cok da severim. Profesyonel birisi bence. Illa basarı icin Prof olmak gerekmiyor yani. Medicana da tolga ecemis mesela bi cok kişiden daha başarılı deniyor o da Prof degil hatta yanlis olmasın ama doc da degil sanirim. Yani unvana aldanmamak gerekiyor. Hepimizin hakkında hayırlısı. Kimin kısmeti nerdeyse orayı bulur insallah. Ama kendi düşüncem başkentte genellikle sorun görünmüyor denilen sebepsiz lnfertile hastalai daha başarılı oluyor. Yani zaten bi sıkıntı yok onlarda birkaç denemeye tutuyor :) ben oyle düşünüyorum. Herkese aynı tedavi olması mümkün degil mantiken. Iyi düşünüp dogru yeri bulursun umarım :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Çok sağol Allah razı olsun buğün baya destek aldım sizlerden Rabbim hepimize şu güzel günlerde hayırlı evlatlar nasip etsin.

Arkadaşlar lüften destek yoruldum artık nette gezmekten dinlenmek istiyorum.İlk girdiğimde Ankara Başkent iyidir diyordum sonra laboratuvarı ve IMSI olmaması ve yoğunluğu yüzünden Gen_Art olabilir dedim oradaki doktorlarla ilgili okuduğum yorumlar kafamı karıştırdı kararsızlaştım.Şimdi de Madicana ya yeşik ışık yaktım ama Tolga bey ve Medicana birarada yazınca çok bilgi çıkmıyor ücreti-İMSİ var mı , fiyatı herşey havada yanı Rabbim hapimizin yar ve yardımcısı olsun.Destek olabilirseniz sevinirim.4 saattir WC için bile kalkmadım pc nin başından çatlıyacağım.

Arkadasim bende ankalife merkezine basladim arastirmaya aldilar beni pihtilasma oldugundan dolayi 2
3 ay sonra tup bebek yapicaz

Mrb canım , bende ecehan ve buradaki birçok arkadas gibi hulusi bey in hastalarındanım. Bizim ilk denememiz olacak. Daha önce birçok hastane ve doktora gittim. Genelde kadın doktorlardı ve hiç birinden memnun kalmadım. Yeteri kadar ilgi alaka göremediğim için belkide derdimi yeteri kadar dinleyip anlamadıkları için belkide. hulusi hocayı bizim şirkette tüp yaptıran ve ilk seferde hamile kalan arkadaşım ve bir diğer çalışma arkadaşımdan duymuştum. Çok iyi çok iyi diyorlardı bana pek inandırıcı gelmemişti. Taki gidip tanısıp onca kalabalığa rağmen tek tek dersimi dinleyip bütün kontrollerimi takip edip kendi yapınca psikolojik olarak çok etkilendim ve inanılmaz güven verdi. Ha burada şöyle handikaplar var hastane şimdiye kadar gittiğim yerler arasında görseli en eski olan çok kalabalık devlet hastanesi gibi bir yer:) ilk günler dedim ben her seferinde bekleyemem bunca kalabalığı dedim ama sonra kendimi çok iyi ve rahat hissettiğim için devam ediyorum. Önümüzdeki günlerde de yumurta toplanıp transfer olacak. Tabiki bazı şeyler nasip kısmettir. Ama ilgi alaka kendini iyi hissetmek bu süreçte önemli. Git istediğin yerlerle görüş içine nere sinerse oraya devam et. Rabbim isteyen herkesi hayırlısıyla yavrularına kavuştursun🚼🚼🚼

Erkek infertilitesi için kaan Aydos a gidiyoruz randevu almak çok zor ama sadece 1 kez gittik 1 kez muayene parası ödedik sonrasında testleri internetten mail atıyoruz cevaplıyor. Allah Bin Kere razi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…