Arkadaşlar lüften destek yoruldum artık nette gezmekten dinlenmek istiyorum.İlk girdiğimde Ankara Başkent iyidir diyordum sonra laboratuvarı ve IMSI olmaması ve yoğunluğu yüzünden Gen_Art olabilir dedim oradaki doktorlarla ilgili okuduğum yorumlar kafamı karıştırdı kararsızlaştım.Şimdi de Madicana ya yeşik ışık yaktım ama Tolga bey ve Medicana birarada yazınca çok bilgi çıkmıyor ücreti-İMSİ var mı , fiyatı herşey havada yanı Rabbim hapimizin yar ve yardımcısı olsun.Destek olabilirseniz sevinirim.4 saattir WC için bile kalkmadım pc nin başından çatlıyacağım.
Arkadaşlar lüften destek yoruldum artık nette gezmekten dinlenmek istiyorum.İlk girdiğimde Ankara Başkent iyidir diyordum sonra laboratuvarı ve IMSI olmaması ve yoğunluğu yüzünden Gen_Art olabilir dedim oradaki doktorlarla ilgili okuduğum yorumlar kafamı karıştırdı kararsızlaştım.Şimdi de Madicana ya yeşik ışık yaktım ama Tolga bey ve Medicana birarada yazınca çok bilgi çıkmıyor ücreti-İMSİ var mı , fiyatı herşey havada yanı Rabbim hapimizin yar ve yardımcısı olsun.Destek olabilirseniz sevinirim.4 saattir WC için bile kalkmadım pc nin başından çatlıyacağım.
amin canım inş cümlemizin...canım senin kendi tercihin sen karar vereceksin.. ben baskentte gidiyorum evet çok kalabalık, hemşeriler bi işe yaramıyo her işe her operasyona hulusi bey giriyo, biz eşimle memnunuz, benim ilk tüp denemem basarısız oldu, hulusi bey çok sasırdı pazartesi ordaydım durup durup bana senden çok umutluydum diyo, dönüyo dolaşıyo bana öyle diyo, neden tutmadıgı için kamerayla rahmime baktı bazı septomlar varmış onları kesti, engel degil ama dedi rahmimi genişletmiş, zaten rahmini kanatacam çizicem demişti, kendini yenilesin diye öylede yaptı, 2 gun adet gibi hafif kanamam vardı bugun gecti... bir iki ay dinlen dedi... genetik testlerde yaptırdık hem onlarda cıkar ozaman dedi... ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞ.. maddi manevi zor... kolay gelsin sana da..
Allah razı olsun en zoru bu zaten bir karar versek Allaha sığınıp başlıyacağız inş.
ecehancım geçmiş olsun yeniden. İnşallah biraz daha dinlenip kendine gelirsin. Genetik sonuçlarınızda olumlu olur inşallah
bizde bir kaç gün sonra transferi yapıcaz inş. Hayırlısı bakim. rabbim ol derse olur gerisi biraz teferruatt ve vesile. Doktor ilk birkaç gün kendini koru ağır bişi yapma evde dinlen dedi. Sonraki dönemdede stres yapma yaparsan işe git dedi😁😁
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yumaky ben genartı düşünüyorum.. Eşime de Tolga Ecemişi önermişler.Haziran ayı gibi her iki merkezle de görüşmeyi düşünüyorum.Yani hala kararsızım. Sen neye karar verdin?
amin canım inş cümlemizin...canım senin kendi tercihin sen karar vereceksin.. ben baskentte gidiyorum evet çok kalabalık, hemşeriler bi işe yaramıyo her işe her operasyona hulusi bey giriyo, biz eşimle memnunuz, benim ilk tüp denemem basarısız oldu, hulusi bey çok sasırdı pazartesi ordaydım durup durup bana senden çok umutluydum diyo, dönüyo dolaşıyo bana öyle diyo, neden tutmadıgı için kamerayla rahmime baktı bazı septomlar varmış onları kesti, engel degil ama dedi rahmimi genişletmiş, zaten rahmini kanatacam çizicem demişti, kendini yenilesin diye öylede yaptı, 2 gun adet gibi hafif kanamam vardı bugun gecti... bir iki ay dinlen dedi... genetik testlerde yaptırdık hem onlarda cıkar ozaman dedi... ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞ.. maddi manevi zor... kolay gelsin sana da..
bir kaç merkezle görüş öyle karar ver bence ben hep birilerin tavsiyesi ile gittim o dr. lara slm larla gittim gittim de nol du sanki şimdi ankalife tüp merkezine gidiyorum dr. buğra ve dr. gurur bey dr. um bunu da ankara kadın sağlıgı derneği tavsiye etti kişiye özel tedavi şekli olmasından başladım gerçekten de öyle benim kanda pıhtılaşma vardı ama bunun için kan verdim kanda değerlerim yüksek çıktı hücre sayısı çok cıktı bazıları da düşük çıktı benim önce kanımı temizliyecekler degerleri eşitliyecekler sonra tüp bebek dediler bu şekilde karar verdik bizim için doğru yer olduğun....hulusi hocayı aradık randevu aldık ama bize de tüp bebek dedi labaratuarı eksik olmasından yapacağım iş bu diyince vaz geçtik ondan
İnşallah hakkında hayırlı bi yere karar verirsiniz Rabbim yardımcınız olsun..
yumaky ben genartı düşünüyorum.. Eşime de Tolga Ecemişi önermişler.Haziran ayı gibi her iki merkezle de görüşmeyi düşünüyorum.Yani hala kararsızım. Sen neye karar verdin?
Evet aynı devlet hastanesi gibi maalesef. Para konusunda aynı fikirdeyim ucuzdu da noldu? Astarı yüzünü gecti maalesef. Ama dumaduma arkadasa katılıyorum herkesin nasip kısmet ısı. Ben de cok etkilemek engellemek istemem. Ben de cok düşünmüştüm cok da istemeyerek oraya karar vermiştim yanlis kararmış. Herkesin derdi ve tedavisi ayrı bu yuzden ezbere gitmemek lazim iyi tedavi gerekiyor. Memorial a daha başlamadigim icin bisi diyemem ama lab teknolojileri cok iyi onu biliyorum ve doktor benim eski doktorum doc Dr aygul demirol. Cok güvenirim ona ben cok da severim. Profesyonel birisi bence. Illa basarı icin Prof olmak gerekmiyor yani. Medicana da tolga ecemis mesela bi cok kişiden daha başarılı deniyor o da Prof degil hatta yanlis olmasın ama doc da degil sanirim. Yani unvana aldanmamak gerekiyor. Hepimizin hakkında hayırlısı. Kimin kısmeti nerdeyse orayı bulur insallah. Ama kendi düşüncem başkentte genellikle sorun görünmüyor denilen sebepsiz lnfertile hastalai daha başarılı oluyor. Yani zaten bi sıkıntı yok onlarda birkaç denemeye tutuyor :) ben oyle düşünüyorum. Herkese aynı tedavi olması mümkün degil mantiken. Iyi düşünüp dogru yeri bulursun umarım :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Sizi etkilemek istemem ama Ben genart ta yaptirdim sonucumu daha almadan yaziyorum bunlari sonucumu alsamda düşüncelerim değişmeyecek çok memnun kaldim benim dr um aysun hanimdi umreye gitmiş gelmiş bi ayrinti daha var ama özel den isterseniz yazarim.. çoğu merkez laboratuar işlemleri icin genarta yönlendiriyor buda kalite demek oluyor
sizler kendiniz bbilirsiniZ bende cok kararsiz kaldim ve sonunda genartta karar kıldım bize bu merkezi prof dr kaan aydos önerdi mutlaka anlasmalidir ama bi bildiği de vardır diye düşünüyorum
birde eşimle ikinci gittiğimizde galiba
ikizler görmüştük iki tane pusette nasil hoşumuza gitmişti anlatamamtesekkure gelmislerdi saniirm:)
O da etkiledi tabi.. kizlar herseyden önce nasip meselesi bu önce buna inanin sonrada tedaviye nerede baslarsaniz baslayin artik soru işaretleri kalmasin kafanızda emin olun ve kendinizi doktorunuza birakin..
Bem sadece yaşadıklarımı ve gördüklerimi yazdim bağlı kalmayin sadece bi ön görüşünüz olsun diye açıkladim..
Rabbim hakkınızda hayırlısı ni versin..
Sizi etkilemek istemem ama Ben genart ta yaptirdim sonucumu daha almadan yaziyorum bunlari sonucumu alsamda düşüncelerim değişmeyecek çok memnun kaldim benim dr um aysun hanimdi umreye gitmiş gelmiş bi ayrinti daha var ama özel den isterseniz yazarim.. çoğu merkez laboratuar işlemleri icin genarta yönlendiriyor buda kalite demek oluyor
sizler kendiniz bbilirsiniZ bende cok kararsiz kaldim ve sonunda genartta karar kıldım bize bu merkezi prof dr kaan aydos önerdi mutlaka anlasmalidir ama bi bildiği de vardır diye düşünüyorum
birde eşimle ikinci gittiğimizde galiba
ikizler görmüştük iki tane pusette nasil hoşumuza gitmişti anlatamamtesekkure gelmislerdi saniirm:)
O da etkiledi tabi.. kizlar herseyden önce nasip meselesi bu önce buna inanin sonrada tedaviye nerede baslarsaniz baslayin artik soru işaretleri kalmasin kafanızda emin olun ve kendinizi doktorunuza birakin..
Bem sadece yaşadıklarımı ve gördüklerimi yazdim bağlı kalmayin sadece bi ön görüşünüz olsun diye açıkladim..
Rabbim hakkınızda hayırlısı ni versin..
Canım beim bildiğim kadarıyla bende pıhtıllaşma yok bende duydu kişiye bağlı tedavi ama nedir bilemiyorum.Bende Gen-Art ile Tolga Ecemiş arasında kaldım karasızım bakalım ne yapacağız hayırlısı desteğinize çok teşekkürler.
Çok teşekkür ederim. Senin sonucunu çok merak ediyorum.Allah nasip ederse ben de genarta gideceğim. Ramazan ayı geçtikten sonra tedaviye başlamayı düşünüyorum kısmetse.Haziran ayında da görüşüp, tedaviyi netleştiririm inşaallah.
Canım çok sağol desteğin için ben geçen yıl Hulusi hocaya gittim gittiğimde 12 günlük histereskopi olmuştum aynı sana dediği gibi çizdirme oluyormuş nasıl olur hocam dediğimde ''öyle canın isteyince çizemezsin , ya çok kesede iyileşmesi gecikirse ne olur '' demişti.Bende Hoca'ya iyi diye gidelim dedik ama labratuvarından emin olamadık.
ecehancım geçmiş olsun yeniden. İnşallah biraz daha dinlenip kendine gelirsin. Genetik sonuçlarınızda olumlu olur inşallah
bizde bir kaç gün sonra transferi yapıcaz inş. Hayırlısı bakim. rabbim ol derse olur gerisi biraz teferruatt ve vesile. Doktor ilk birkaç gün kendini koru ağır bişi yapma evde dinlen dedi. Sonraki dönemdede stres yapma yaparsan işe git dedi😁😁
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
valla banada yaptı işte bakalım işe yarayacakmı? sen karar verdinmi?
Canım ya benim işler iyice sarpa sardı Aysun hanım gelmene gerek yok orada bir kadın doğum doktoruna git demişti benede burada tüp bebekten anlayan bir dr gittim.Ama adam o kadar ikna edici konuştu ki galiba Antep te yaptıracagız(yumurta takibi burada opu ve transfer maslak acıbademde olacakmış) eşimimde aklına yattı.Acıbademin iyi olduğunu hep duyardım.Bülent Traş ta farklı yorumlara rağmen alanında uzman diye biliyorum.Eğer iki gün içinde karar verirsek c.tesi histereskopiye çağırdı dr (histereskopi de ücrete dahil) .Yani zaten şaşkındım iyice afalladım hayırlısı bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?