Sagol canim ins saglikli olsunda yeterki... ikize benimde merakim var.. esim hep ikizimiz diyo surekli hayirlisi ins.... yok canim yasla alakasi yok... ne kadar tup denedigine bagli doktor bana torpil gecti.. ozelden yazarim.. icimden hep iki tane geciyodu rabbim gonlumdekini verdi ins tamaminada erecem.... git belki 3 tane koyar.
canım yaptırdınmı tüp bebeğini nerde merak ettim....
Evet canim yaptirdim Ankara baskentte yaptirdim....
canım inş olmuştur başkentin fiyatları çok uygun ilgide güzeldir umarım...rabbim yanında olsun...bnde yeni aşılma yaptırdım sonuç bekliyorum...
Amin canim ins seninde benimde son tedavimiz olur ins... evet uygun ama yinede gidiyo para.ilgi iyide cok yogun doktor super hemsireler seni unutsana doktor unutmuyo adini nereli oldugunu, .. kac gun yaptirali caniM? Benim 1 mayis..
canım geçen hafta çarşamba yapıldı ayın 15 gibi belli olcak şimdiden meraklanıyorum benm tüp bebekte tutmadı aşılamada tuttu tekrar aşı yaptırdık inş tutar yorulmayız tekrardannn test alsam çıkarmı die içim içimi yiyor aklımın boş kalması için elimden geleni yapıyorum nafile günler çabuk geçse:)
Bende. Oyleyim sen gibi beklemek cok zor.. ben 3asilama yaptiim olmadi b ilk tup denemem ins son olur... bi yavrun var sanirim onun icin rahat ol biraz... benim 13 de test gunum dayanabilirmiyim bilmiyorumHakkimizda hayirlisi..
keşke birtane yavrum olsa kokusunu hissedebilsem elini tutsam eşimden bir parçayı sevsem ne kadar güzel olurdu malesef yok keşke olsa bu kadar tedaviyi inan çekmem rabbim bana bir kere tattırsın başka bişey istemem isteyenlere nasip etsin...
Evet bende oyle diyorum hayirlisiyla sagliklisiyla bi tanecik olsa olsun istiyorum bi daaha ugrasmicam, korunmicamda olursa olur ins..
Allah hepimize çifter çifter nasip etsin inşaallah. Ben de bu arada Genart'ta başlıycam tedaviye. Temmuz-ağustos gibi düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Allahım yüzümüzü güldürsün.
Zamanda gecmiyo ya :-(
Amin canim ins...yok onlar gecti... sadece ayakta fazla kaldigimda karnimin alti, bide bacaklarim agriyo... sen neler yapiyosun ?sorma seninle birlikte gün sayıyorum mutlu haberlerini duymak için:18: sancıların devam ediyo mu?
ecehan merakla ikiz bebek haberini bekliyorum,
Allah hayırlısı ile tamamına erdirsin tatlım...
Ne zaman belli olacak?
Amin canim ins.... cok sagoll. 2tane minnosum suan karnimda.
İns canim ins.ayin 12 yada 13 de test zamanim...
Ecehan mrb senin adina sevindim insallah 13 u geldiginde rabbim bu mutlulugu yasatsin sanada. Insallah sonrada bizlere. Bende hulusi hicaya baslicam demistim. Adetimin 21. Gunu yarin lucrine basliyorum. Baskada bisi vermediler bana. Bu lucrin kullandigin gunden itibaren detaylari yazarmisin bana. Bizde hic asilama yok hic deneme yok ilk kez ve tup denicez. Benim esimde sperm azligi ve morfoloji hareket sorunu var. zaten direk tup bebeklikmisiz. Yaslarimiz buyuk ben 33 esim 35 . Bakalim haziranda olur sanirim bizim transferde. Allahim isteyen herkese nasip etsinnnn
Amin canim seninde tedavin hayirli olsun canim... lucrini adetin 21.gunu sabahlari 20 mm vuruluyodum.. adet olur olmaz 10 mm e dusuyosun adetin 2. Gunude doktora gittim gonal f verdi gunluk 225 doz lucrinde yaninda devam ettim yumurta takiplerine giittim gun asiri... sonra buyuduklerinde catlatma ignemi olup giitim canim sehirdisindan giittim ankara, parayi yatirinca direk topladilar 3 gun sonrada transfer, degisik bisey yok normal tedavi bence..... zaten anlatmislardir size... Rabbim islerinizi rast getirsin inss
Canım geçmiş olsun. Hayırlı haberlerini bekliyoruz. Siz de sorun neydi?
Zamanda gecmiyo ya :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?