- 8 Ocak 2012
- 1.117
- 276
- 133
Hosbulduk canim... ins canim ins... ben baskentti sectim... ins son tedavimiz olur ins.... Allahim yar. Ve yardimcimiz olsun... hepimizin emekleri hayaleri, bosa cikmasin ins... varmi aklinda bi merkez?
canım ben araştırıyorum hala.bizde sorun erkek infertilitesi.bu anlamda başarılı bir yer bulmaya çalışıyorum.ama aklıma yatan bir yer yok.içime sinen tek yer var.şişli memorial.ama ankarada hiç denemeden istanbula gitmek ne kadar doğru bilemiyorum.başkenti bir ara ciddi ciddi düşünmüştüm ama kadın infertilititesinde daha başarılı olduklarını duydum çok kişiden.o yüzden vazgeçtim.şimdilik hala düşünme aşamasındayım.ağustosa kadar bekleyeceğiz bakalım nereye karar vereceğiz.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...
senin tedavi sürecin nasıl geçti?şu an nasılsın?transfer ne zaman?inşallah hayırlısıyla kavuşursun evladına...
İns canim ins. Hayirlisi olur ins ... bizim ikimizdede bir sorunumuz yoktu 3 basarisiz asilamam var yas gidiyo diye tup yaptik... tedavim ii gecti yumurta takibini kendi memleketimde yaptirdim...su an iyiyim.. anesteziyle oldum ama yinede hissediyosun sonlara dogru gozun aciliyo...serum bitince.. biseyler yiyip kalkiyosun ben kendim giyindim iyiydim ben yanimdaki kiz cok bitkindi.... hafifte kanamam var gecti gibi... iyiyim su an... doktor 3 gun sonra dedi tranferi... ins hakkimizda hayirlisi...
çok sevindim canım.çok geçmiş olsun.hayırlısıyla inşallah allah evladına kavuşmak nasip etsin.
transferini ve sonucunu da yaz olurmu?inşallah güzel haberler verirsin...
arkadaşlar merhaba ,
bende aranıza yeni katılıyorum,
13 yaşındayken polikistik over sendromu teşhisi konuldu.19 yıldır kadın doğum ve endokrin arasında mekik dokuduk. İnsülin direnci dediler şeker hapı kullandım ama pek fayda etmedi.Kıllanma,kilo,adet düzensizliği yani polikistik over hastalığının bütün belirtileri var bende...
Neyse yıllarca doğum kontrol hapı kullandım,bazen sıkılarak bir kaç yıl ilacı içmeyi bıraktım,sonra yine başladım yani kısır bir döngü içinde geçti hayatım.Doğum kontrol hapı kullanmadan önce 2 yada 3 ay içinde kendiliğinden hasta oluyordum şimdi 6 yada 7 ayda bile hasta olamadığım oluyor.
5 yıldır evliyiz,3 yıldan fazla süredir korunmuyoruz,kendiliğinden çocuğumuz olmadı.Ben 32 eşim 33 yaşında.Bugüne kadar çocuk istemiyorduk bu nedenle çocuk tedavisi falan olmadım ama bu yaz artık tedaviye başlayalım diyoruz.Fakat aşılamayla falan uğraşmak istemiyoruz(yaştan dolayı), direk tüp bebek yapalım diyoruz...
Sizlere bir kaç sorum olacak:
-Rapor dediğiniz şey nedir?nasıl alınır?şartları nelerdir?Ne işe yara?
-Hakan yaralı ya gitmeyi düşünüyorduk,ama yorumlar beni korkuttu nereye gidelim?
-Bir tüp bebek tedavisi ilaçlar muayene falan max ne kadar tutar?
-Polikistik over hastalarının yumurtası çok olduğu için tüp bebek tutma ihtimali artıyormuş,böyle bir şey doğru mu?
-Yaşım büyük olduğu için bir çocuğum olursa bir daha çocuk için uğraşmak istemiyorum,bu nedenle ikiz bebeğim olsun istiyorum,fakat 35 yaşın altı bayanlara tek yumurta enjekte ediyorlarmış,doktorla görüşsek ikiz yapmaya ikna edebilir miyiz, ya da 2 yumurta koyabilecek doktor tanıyor musunuz?
Bu yola yeni girecez bizleri aydınlatırsanız çok sevinirim,
Yüce rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin...
doğru söylüyorsun ama cnm işe girmeye falan uğraştım işte...
sen kaç yaşındasın?sende mi Hulusi Bey'e gidiyorsun?
Amin canim cumlemizi ins Rabbim hayirli saglikli evlatlar versin....
Bunca sorunun varken keske beklemeseydin canim....
İlk once bi doktora git belki normal tedaviyle hamile kalirsin belli olmaz bi dene derim...
-rapor icin en az 3 yillik evli olmak
-devlette en az iki kere ignelerle asilama olmak..( ben yumurta gelismesi icin klomen kullandim kabul etmediler raporu sen ignelerle gelistir yumurtalarini asilama olacaksan )
-ben baskentte yapiyorum 3150 tl tup 1000 tl ilaclar gidip gelmeyi ve kalmayi saymiyorum bile...
- kac tane koyarlar bilmiyorum benim yumurtalarim toplandi, buyuk ihtimal persembe gunu olacak yazarim sana..
- esim 3 tane koyun diye diretecek ins olur.. yazarim burdan
HAKKİMiZ HAYİRLiSİ.....
Canım inşallah güzel haberlerini almaya çok az kaldıben de iki gündürgidip geliyorum testlerimiz devam ediyor eşimin başka rahatsızligi da var başka bölümlere de gidip geliyoruz ortak bi karar verilecek tedavi için.raporlu fiyat mi senin söylediğin? Tedavi öncesinde mi ödeme yapılıyor? Biz daha bu aşamalara gelemedik ya meraktayim öpüyorum:)
pazartesi cok kalabalikti demi.... ins onemli sorununuz yoktur canim...raporsuz fiyat canim, ozel yani... yumurta toplama gunu yapiliyor canim..... sor canim ne istersen bende optum
sa
Korkunç kalabalıktı biz 3;5 saat bekledik dün çok işlem vardı o yüzden gecikti sanırım bizim de raporsuz olacak şartlarımız uymuyor kullanılan ilaçlar fiyatı değiştirir herhalde.her şey onaylandığı zaman adetin 20.günü gel dedi şehir dışında olduğumuz için bazı takipler orada yapilabilirmis.bizde biraz kafası karıştı ordan burdan bi sürü şdaha anlattı o yüzden heyecan ve stresten işlem adımlarını tam anlamış değilimtransf
erden sonra burada kalmanız gerekli mi o konuda me söyledi? Biz de kimse bilmediği için otelde kalıyoruz yeme içme derken aldıbasini gidiyo gerçekten
İns canim ins. Hayirlisi olur ins ... bizim ikimizdede bir sorunumuz yoktu 3 basarisiz asilamam var yas gidiyo diye tup yaptik... tedavim ii gecti yumurta takibini kendi memleketimde yaptirdim...su an iyiyim.. anesteziyle oldum ama yinede hissediyosun sonlara dogru gozun aciliyo...serum bitince.. biseyler yiyip kalkiyosun ben kendim giyindim iyiydim ben yanimdaki kiz cok bitkindi.... hafifte kanamam var gecti gibi... iyiyim su an... doktor 3 gun sonra dedi tranferi... ins hakkimizda hayirlisi...
Merhaba canım, ben seni ilk aşılama yaptırdığın dönemlerden tanıyorum. Aynı dönemlerde aşılama yaptırmıştık. Demek Ankara da başladınız tedaviye, inşallah pozitifi görürsün canım, herşey gölünce olsun . Sevgiler
Evet canim bende seni taniyorum yine karsilastik ne guzel mutlu oldum gercektenevet 3 asilamadan sonra ankarada tupe basladim.. nasipse yarin transferim olacak.. cok tesekureederim sagol canim... ins bu son tedavim olucak Allahin izniyle ins... sen neler yaoiyosun, sen olsun kavustunmu yavruna ?
Evet canim bende seni taniyorum yine karsilastik ne guzel mutlu oldum gercektenevet 3 asilamadan sonra ankarada tupe basladim.. nasipse yarin transferim olacak.. cok tesekureederim sagol canim... ins bu son tedavim olucak Allahin izniyle ins... sen neler yaoiyosun, sen olsun kavustunmu yavruna ?
insallah tutunur birakmaz seni bebegin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amin canim ins.... cok sagoll. 2tane minnosum suan karnimda.
İnşallah canım, transferin sorunsuz geçer ve hamile haberlerini alırız tatlım.Bende iyi bir şey yok canım maalesef. Fakültede başlamıştım tedavime, raporlu haklarımın hepsini kullandım. 2 aşılama ve 2 tüp bebek yaptırdım, hiç biri tutmadı. Şuan dinlemeye çektim kendimi, eşimlede sorunlarımız oldu, tedavi düşünmüyorum uzun bir süre canım. Eğerki eşim ikna ederse, belki..
Çünkü hep ben çabalıyorum, olmayınca da eşimle huzursuzluğumuz artıyor. Böylesi daha hayırlı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?