Ankarada Tüp Bebek Kafam Karıştı

mehtap 87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2024
4
0
1
37
Merhaba Arkadaşlar

Kafam allak bullak oldu…

üç dört seçeneğim var kime tedavi olmam gerektiğine karar veremiyorum

Berfu Demir
Mehmet Yıldırım
Hakan Yıldırım
Aygül Demirol

Hangisine tedavi olim bilemedim, yaşım 37 ve Polikistik over sıkımtım var siz ne tavsiye edersiniz???

Canım Ankarada tedavi olmayı düşünüyorsan, Bahçeci Ankara Aytaç hocayı tavsiye ederim. Hem başarılı hem arkadaş gibi. Tüm süreç boyunca destek oluyor ve tedaviyi çok rahat geçiriyorsun.

Merhaba karar verdiniz mi ben şu an aygül hocaya gidiyorum

Aygül hoca çok iyi tavsiye ederim

Bahçeci para tuzagıbdan baska bı yer degıl gene de sen bilirsin

Ben berfu hocaya bu reglim de tedavi için ön görüşme ve muayene olacağım. Ama berfu hocadan vazgeçmeyi düşünmüyorum. Arkadaşımda berfuda yaptırdı ilk denemede başarılı oldu onlarda erkek faktörüydü o yüzden berfu hocaya gideceğim

Merhaba bende Aygül hocada tedavi görüyorum transfer aşamasındayım histereskopi de oldum
Sanırım herkese öneriyor arkadaşımada yapmıştı banada önerdi bende yaptıracağım ama korkuyorum nasıl geçti süreç ağrılımıydı yerinizden kalkabildiniz mi

Sanırım herkese öneriyor arkadaşımada yapmıştı banada önerdi bende yaptıracağım ama korkuyorum nasıl geçti süreç ağrılımıydı yerinizden kalkabildiniz mi
Benim küçük miyomlarım da vardı onları da aldı iyi ki yaptırmışım valla ne ağrım oldu ne bir şeyim hemen bitirdi Allah razı olsun Aygül hocamdan

Kimi seçtiniz ? Ben Aygül hocadayım onu öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…