Merhaba karar verdiniz mi ben şu an aygül hocaya gidiyorumMerhaba Arkadaşlar
Kafam allak bullak oldu…
üç dört seçeneğim var kime tedavi olmam gerektiğine karar veremiyorum
Berfu Demir
Mehmet Yıldırım
Hakan Yıldırım
Aygül Demirol
Hangisine tedavi olim bilemedim, yaşım 37 ve Polikistik over sıkımtım var siz ne tavsiye edersiniz???
Aygül hoca çok iyi tavsiye ederimMerhaba Arkadaşlar
Kafam allak bullak oldu…
Berfu Demir
Mehmet Yıldırım
Hakan Yıldırım
Aygül Demirol
Hangisine tedavi olim bilemedim, yaşım 37 ve Polikistik over sıkımtım var siz ne tavsiye edersiniz???
Merhaba bende aygül hocada tedavi görüyorum siz hangi aşamadasınız histeroskopi önerdimi sizeMerhaba karar verdiniz mi ben şu an aygül hocaya gidiyorum
Bahçeci para tuzagıbdan baska bı yer degıl gene de sen bilirsinMerhaba Arkadaşlar
Kafam allak bullak oldu…
Berfu Demir
Mehmet Yıldırım
Hakan Yıldırım
Aygül Demirol
Ben berfu hocaya bu reglim de tedavi için ön görüşme ve muayene olacağım. Ama berfu hocadan vazgeçmeyi düşünmüyorum. Arkadaşımda berfuda yaptırdı ilk denemede başarılı oldu onlarda erkek faktörüydü o yüzden berfu hocaya gideceğimMerhaba Arkadaşlar
Kafam allak bullak oldu…
Berfu Demir
Mehmet Yıldırım
Hakan Yıldırım
Aygül Demirol
Merhaba bende Aygül hocada tedavi görüyorum transfer aşamasındayım histereskopi de oldumMerhaba bende aygül hocada tedavi görüyorum siz hangi aşamadasınız histeroskopi önerdimi size
Sanırım herkese öneriyor arkadaşımada yapmıştı banada önerdi bende yaptıracağım ama korkuyorum nasıl geçti süreç ağrılımıydı yerinizden kalkabildiniz miMerhaba bende Aygül hocada tedavi görüyorum transfer aşamasındayım histereskopi de oldum
Benim küçük miyomlarım da vardı onları da aldı iyi ki yaptırmışım valla ne ağrım oldu ne bir şeyim hemen bitirdi Allah razı olsun Aygül hocamdanSanırım herkese öneriyor arkadaşımada yapmıştı banada önerdi bende yaptıracağım ama korkuyorum nasıl geçti süreç ağrılımıydı yerinizden kalkabildiniz mi
Bende çok seviyorum çok başarılı bakalım bende neler çıkacak diğer adete gideceğimBenim küçük miyomlarım da vardı onları da aldı iyi ki yaptırmışım valla ne ağrım oldu ne bir şeyim hemen bitirdi Allah razı olsun Aygül hocamdan
Kimi seçtiniz ? Ben Aygül hocadayım onu öneririmMerhaba Arkadaşlar
Kafam allak bullak oldu…
Berfu Demir
Mehmet Yıldırım
Hakan Yıldırım
Aygül Demirol
Ya sizde mi Aygül hocamdasınuz kaçıncı transferde tuttuKimi seçtiniz ? Ben Aygül hocadayım onu öneririm
Evet ben de Aygül hocadayım gebelik takibim de ondaYa sizde mi Aygül hocamdasınuz kaçıncı transferde tuttu
Maşallah darısı başıma. Bugün transfer günümEvet ben de Aygül hocadayım gebelik takibim de onda
Tekte tuttu
Amiiin inşallah darısı başına, sağlıkla pozitif gör hayırla kucağına al inşallahMaşallah darısı başıma. Bugün transfer günüm
Maşallah ya tek embriyo mu sizindeEvet ben de Aygül hocadayım gebelik takibim de onda
Tekte tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?