• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankarada tup bebek merkezi olarak neresini oneriyosunuz arkadaşlar lütfen yardim

Anatolia tüp bebek merkezini tavsiye ederim.ben orda yaptırdım.ilk denemede tuttu.şimdi 4 aylık bir oğlum var

Ankarada centrum tüp bebek merkezi mis orası nasil
Canım bende iki kez tüp bebek tedavisi oldum. ilki centrumda ikincisi medicanada.ikiside olumsuz sonuçlandı benim durumum biraz sıkıntılı.bence ilk görüşmeye git zaten ilk seferde nasıl olduğu ile ilgili bilgi sahibi oluyorsun.centrum çok kalabalık ve çok bekliyorsun.önermem.
anatolia ile görüşmeye gittim orası daha düzenli gibi geldi bana.ama tedaviyi medicanada oldum ordaki doktoru bir arkadaş önermişti .medicananın sisteminden memnun kaldım.öneririm.genel olarak anlattım aklına gelen birşey varsa sorabilirsin.

Canım bende iki kez tüp bebek tedavisi oldum. ilki centrumda ikincisi medicanada.ikiside olumsuz sonuçlandı benim durumum biraz sıkıntılı.bence ilk görüşmeye git zaten ilk seferde nasıl olduğu ile ilgili bilgi sahibi oluyorsun.centrum çok kalabalık ve çok bekliyorsun.önermem.
anatolia ile görüşmeye gittim orası daha düzenli gibi geldi bana.ama tedaviyi medicanada oldum ordaki doktoru bir arkadaş önermişti .medicananın sisteminden memnun kaldım.öneririm.genel olarak anlattım aklına gelen birşey varsa sorabilirsin.
Hayırlısı insallah

Maltepe de Başkent Kadın Doğum Merkezinde Prof. Dr. Hulusi B. Zeyneloğlu' nu kesinlikle tavsiye ediyorum. Öncelikle insan daha sonra dr kimliğiyle, hastalarına olan samimi yaklaşımıyla on numara bir insan. Sizinle açık açık herşeyi konuşup bir yandan moral verirken bir yandan en doğru çözümü sunuyor. Onun sayesinde ilk tüp bebek denememizde başarılı olduk :) Kılı kırk yarararak yaptığım araştırmalar sonucu bulup, tedavi olmaya karar verdiğim bu harika insan bize hayatımızın en güzel hediyesini verdi.Bu yüzden sonuna kadar tavsiye ederim.Ayrıca maliyet açısından bakıldığında da vakıf üniversitesi olduğu için devlet kadar ucuz değil belki ama özel hastanelerden çok daha uygun olduğunu söyleyebilirim.

Back
X