Ankarada tüp bebek merkezi önerisi

Emuay061

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2021
307
202
33
Herkese selam. Ankarada tüp bebek merkezi araştırıyorum ama çok kararsız kaldım. Bahçeci berfu hocamı. Gürgan mı.. Hulusi hocamı.yoksa süleyman akarsu mu kafam çok karıştı. Sizlerin önerebileceği merkez varmı acaba. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim

Son düzenleme:
Merhaba bende 5. Kez tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum. Acaba hangisine gittiniz doktor değiştirmek istiyorum ve çok kararsızım siz ne yaptınız merak ettim

Herkese selam. Ankarada tüp bebek merkezi araştırıyorum ama çok kararsız kaldım. Bahçeci berfu hocamı. Gürgan mı.. Hulusi hocamı.yoksa süleyman akarsu mu kafam çok karıştı. Sizlerin önerebileceği merkez varmı acaba. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim
Ben de arastiriyorum ankarada iyi bir doktor.yasim 44.sizin yasiniz kaç? Karar verdiniz mi hangi doktor

Merhaba bende 5. Kez tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum. Acaba hangisine gittiniz doktor değiştirmek istiyorum ve çok kararsızım siz ne yaptınız merak ettim
Bahçeci ve süleyman akarsu arasında kalmıştım. Süleyman hocayla devam edicem. Yarın gidicem tedaviye başlıcaz inş

Ben de arastiriyorum ankarada iyi bir doktor.yasim 44.sizin yasiniz kaç? Karar verdiniz mi hangi doktor
Bahçeci tüp bebek merkezi prof.dr. berfu demir i de öneririm çok iyidir. Biraz pahalı ama bilginiz olsun. Benim yaşım 29

Femart Hulusi hocayı tavsiye ederim işinin ehli bir doktor ilk denememde pozitifi gördük çok şükür 9 haftalık olduk. Klinik biraz kalabalık oluyor ama işinde çok iyi bir doktor. Bende 4 tane olumlu referansla gitmiştim hiç pişman olmadım kendisine gittiğim için

Femart Hulusi hocayı tavsiye ederim işinin ehli bir doktor ilk denememde pozitifi gördük çok şükür 9 haftalık olduk. Klinik biraz kalabalık oluyor ama işinde çok iyi bir doktor. Bende 4 tane olumlu referansla gitmiştim hiç pişman olmadım kendisine gittiğim için
Yasiniz kacti?

Bende Hulusi Hoca ile online görüşme yapmıştım, cevapları beni tatmin etmişti. O esnada Antalya’daki tüp bebek tedavimde pozitifi gördüm.

Gurur polat'a bir tanıdığım gitmişti. Memnun kaldı. Ve ilk denemede gebe kalmıştı. Araştırın isterseniz

Suleyman akarsu hangi merkez de
Goruseceginiz merkezler hangisi?
Anatolia, Süleyman akarsu bir de sevtap hoca var Medicananın tüp bebek ekibinin başı.
Açıkçası dün yapacaktım görüşmeleri ama Sevtap hoca ile ilk görüşünce
Diğerlerini iptal ettim. İçime sindi hem teknik anlamda hem de hastaya yaklaşımı noktasında. İnşallah bu ay olmadı sonraki ay başlıyoruz 🤗

Ben ankara tüp bebek merkezi Kubilay hoca ile başladım kızlar, tüp bebekte doktor kadar laboratuvar da önemli. Benim doktorum kendisine yönkendirdi o yüzden güveniyorum bakalım

Back
X