Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek Merkezleriankarada tup bebek yaptiran ve ilk denemede basarili olan arkadaslar dr vve hastane isimlerini payla
Asilma tup bebek derken yorulduk maddi manevi zor surec bu durumda olan arkadaslarada banada tavsiyeleriolacak bir cok hanim vardir ankarada ilk denemede basarili olmusarkadaslardan klinik dr hastane isimleri rica ediyorum teşekkür ler
Asilma tup bebek derken yorulduk maddi manevi zor surec bu durumda olan arkadaslarada banada tavsiyeleriolacak bir cok hanim vardir ankarada ilk denemede basarili olmusarkadaslardan klinik dr hastane isimleri rica ediyorum teşekkür ler
Sağlıkla dogsun inşallah rabbim bizede nasip etsin negatifi görmek cok üzücü ben negatifi gördükten sonra aceba dr değişimi gerekiyor mu duygusuna kapildim bu durumda insan hep en iyisini arama moduna geçiyor