Ankara'da tüp bebek yaptıranlardan tavsiye istiyorum

derin55_

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
60
0
16
Samsun
Merhabalar...
Ben 1 senedir Samsun da tüp bebk için tedaviler gördüm.İlk aşılma yaptırdım negatif sonra tüp bebek yaptırdım o da aynı sonuç.Ankara'ya gelmeyi düşünüyorumö.Bana gerçekten bu konuda tavsiye edebileceğiniz doktorlar kimler.Bana recai papuçcu ve hulusi hocayı önerdiler.Sizin bu doktorlar hakkınızda bilginiz var mı?Ya da tecrubelerinize dayanarak önerebileceğiniz doktorlar varmıdır?Yardımlarınız için Teşekkürler...

canimm mrblar bendr ankaradayim ve uc asilama yaptirdim basarisizz..simdi tupe gecicem ayin yedisi uzun prptokol tup tedavisine basliycam.hulusi hocaya arkadasim gitti ama hic memnun kalmadi.cok yogunmus yeteri kadar ilgilenmedi dedi bende gitmedim dgerini bilmiyorum.ozeldemi yaptircaksin..ben suan zekai tahir burak hast yaptiriyorum.ilk asilama ozelde yaptirdim dger ikisi devlette oldu...muammer doganay varr tavsiye ederim telde bile konusabilirsin on bilgi alirsin.ayrica git birebir on gorusme yap birebir sor yoksa ozelde artik para aldiktan aonra pek ilgilenmiyolar tek amac para gibi.

Ben Raporlu hasta olamıyorum o kriterlere giremiyorum.Ben telefonla görüştüm zekai tahir burak hastanesiyle bana hemen hemen özelde yaptıracağim para fiyatını söylediler.Gerçekten bilemiyorum ne yapacağıma ama şubat ayında bi muayneye gidecem bi kaç hastane dolaşacam.Allah ım hepimizin yardımcısı olsun

canım ben recai papuçcuda tedavi görüyorum, ilk denemem negatifle sonuçlanndı, ama ikinci deneme için tekrar gideceğiz bu hafta görüşmeye. çok araştırdım bende recai papuçcu ve timur gürgan arasında kalmıştım, recai hocayı tercih ettim. sende ikisinide araştır istersen. recai hoca işinde çok iyi bilgili bir hoca, ama klinik devlet hastanesinden farksız doğruyu söylemek gerekirse, devlet hastanesinden tek farkı hemşireyi arayabiliyorsun takıldığın birşey olunca.ama recai hocanın tecrübesine diyecek yok tabi

Recai hoca hastalarıyla ilgili mi?mesela ilk denemende negatif sonuç almışsın neden sonuç negatif çıktı diye araştırmaya giriyor mu?Rahim filmi de çektirmedim ben senden istedi mi rahim filmi?Bir de ilaçlarla toplam ne kadar tuttu.Teşekkür ediyorum

negatif sonucumu yeni aldım ben yarın randevum var hoca ile. benden rahim filmi istedi, çünkü işini garantiye alıyor hoca, zaten transfer yapıldığında %40-45 başarı oranı demişti. rahim filmi seni tedirgin etmesin ama, ben ilk etapta rahim filmini istediği için bırakmayı bile düşündüm ama sonra hocanın doğrusunu yaptığını anladım. bende uzun protokol uygulandı, baya iğne ve ilaç kullandım, hangi protokolün uygulanacağı senin durumuna göre değişiyor tabi. ilaçlar+tedavi+testler+embriyo dondurma işlemi toplam 6500 tuttu benim, ama sana uygulanacak protokole göre belki daha az tutar. Recai hoca ilgili olmasına ilgili tabi, ama bu ilgiden kastın ne?yumurta takibini hoca yapmıyor asistanı yapıyor ama levent bey de çok kaliteli bir insan bence, ben klinikteki diğer hanımlarla görüşünce içim rahatladı doğrusu, insanlar daha önce defalarca başka yerlerde yaptırmışlar ama hepside recai hocanın diğerleri ile kıyaslanınca daha iyi olduğunu söylüyor, benim izlenimimlerim böyle...

İlgili olmasından kastım problemini açıklıyormu yani konuşkan biri mi?Benim muaynelerim de problem biraz zorluk çekiyorum muaynelerde benimle doktorun konuşması rahatlatması lazım.Ben bur da tüp bebek yaptırdım negatif sonuç aldım ama hiç araştırmaya girilmedi.Benim istediğim neden olmuyor diye araştırılması....

ztb hastanesinde tek doktorun olmuyo...doktorlar bi araya geliyo heyet karar veriyoo.tek doktorda dgl sansin olcak rabbim ol diycek olucak....

derinciğim muayene sırasında aman aman ilgilenme olmuyor, çünkü sırada hasta çok araştırma olayını bugün öğrencem, randevum bugün bakalım ne diyecek yarın aktarırım sana, öğrendiğim kadarıyla özel kliniklere gitmemize rağmen hiçbiri beklediğimiz gibi ilgilenmiyor...

Kesinlikle katılıyorum zaten ankaranın sağlık açıısndan önemli bir sorunu... Bende arkadasımn önerisiyle süleyman akarsuya gittim medicanada kendisini recai hocanın yanından hatırlıyorum 2 sene önce centrumdaydı kendisi gerçekten ilgili bir doktor gözünüz arkada kalmasın

Aynen özel kliniğe bende gidiyorum ama dediğin gibi pek ilgilenen olmuyor.Bana salı günü bi transfer gerçekleştirdi dokturum dondurulmuş embryomu transfer etti.O yüzden bi kaç gündür cvp yazamıyorum.Ben şimdiden doktor arayışına girdim eğer tutmazsa diye şubat sonu gibi ankara'ya muayneye gelecem.Çünkü 1 aşılama 1 tüp bebek ve şimdide dondurulmuşu transfer ettiler ALLAH ım izin verirse yaradanım bizleri yarattığı gibi inş bebeğimide yaratır.Artık tutar ya da tutmaz bilemiyorum çünkü diğerlerinden çok umutluydum hüsrana uğradım.Bende bundan sonra eğer tutmazsa tedavimi Ankara'da sürdürcem.3 tane hastaneye gitmeyi düşünüyorum.Biri Recai hoca,hulusi hoca ve bi de tam adını hatırlayamıyacam devlet hastanesi galiba ztb ye gidecem.Ben kendi derdimi anlatmaktan sana soramadım sen naptın doktora gitcektin canım inş problem yoktur

Ben ztb hastanesinin iyi olduğunu duydum oraya da gitmek istiyorum ama artık bütçem beni zorlamaya başladı.Rapor çıkaracam ama şartları bana uymuyor sadece bi şartı uymuyor galiba telefonla görüştüm hastaneyle 3 senelik evli olmamız gerekiyormuş biz daha temmuz da 2.senemize gireceğiz.Bir de hastane kalabalık oluyormu gebelik oranı yüksek olan bir yer mi?Bi tüp bebeği ne kadara yapıyorlar.Teşekkür ediyorum.ALLAH hepimizin yardımcısı olsun tez zamanda sağlıklı sıhhatli bebeklerimiz olması dileğiyle...

Bende merak ediyorum çok iyi olmuş konu.
Ankarada tedavi olanlar lütfen yardım edin.
Laboratuarı iyi olan, embriyologu ve doktoru tecrübeli olan bir merkez arıyorum???

ya bi de transferden önce crınone jel kullanmaya başlıyorum bi de transferden sonra bitene kadar kullanıyorum bitmeside gebelik testi gününe denk geliyor.Ama ne kaşıntı yapıyor bana çok fena olyorum dokturum ilaçta veremiyor dayanıyorum tahlil gunune kadar.her transferimde bunu yaşıyorum.Sizlerin doktoruda bunu veriyormu bana sadece bunu veriyor başka bişe vermiyor

canım gittim doktora, dondurulmuşlarla devam edeceğiz, recai hoca ümitsizliğe kapılmamamı, beni kucağımdan çocukla göndereceğini söyledi, bu bana nasıl morall oldu anlatamam. ya ben garanti olsun diye özeli tercih ettim ama malesef garantiyi Allah nasip etmedikçe olmuyor, zekai tahir burak hastanesini bende duydum hatta bir arkadaşım geçen hafta oraya müracaat etti tüp bebek için, insallah dondurulmuşlar tutar, gerçi dondurulmuşlarla da biraz zor galiba Allahım yardım etsin hepimize

slm canım bende 2 kez tüp bebek yeptırdım ikiside nekatif bu sefer özele gideceğiz nasip olursa recai papuccu yu düşünüyoruz nasıl bir doktor tavsiye edermisin kafamda şu anda başka bir doktorda yok açıkcası korkuyorum da bu 3 denemem olacak

canım insallah bu son denemen olur, bu denemeyle bebeğine kavuşursun. recai hoca bilgili, işinde iyi bir hoca, ama klinik için fazla beklentiye girme, daha önce özele gittinmi bilmioyrum ama tüp bebek merkezlerindeki en büyük sıkıntı özel olmasına rağmen ilgi vs olmaması. recai hocayı çok araştırdım ben iki hoca arasında kalmıştım timur gürgan ve recai papuçcu sonunda recai hocaya karar verdim. merkezde konuştuğum hanımlar defalarca tüp bebek yaptırmışlar, özelde ve devlet hastanesinde hepsi recai hocadan memnunlar, ben diğerlerini bilmediğim için net kıyaslama yapamıyorum, ama dediğim gibi recai hocanın tecrübesine bilgisine diyecek yok, tavsiye ederim

Bende merak ediyorum çok iyi olmuş konu.
Ankarada tedavi olanlar lütfen yardım edin.
Laboratuarı iyi olan, embriyologu ve doktoru tecrübeli olan bir merkez arıyorum???

slm canım bende arkaradayım 1 ay sonra tedeviye başlayacağım nasip olursa ama kafam karışık hangi kıliniğe güveneceğiz diye şu anda kafamda bi doktor var recai papuccu ona gitmeyi düşünüyoruz ama insan yinede korkuyor doktoru araştırdım iyi bir doktor hayırlısı deyip başlayacaz artık.

slm canım bende recai beye gitmeyi düşünüyorum ama yinede korkuyorum başka hastanede 2 kez yaptırdım negatif şimdi ister istemez korkuyor insan.reca bey nasıl ilgileniyor hastalara yaklaşımı nasıl

slm canım bende recai beye gitmeyi düşünüyorum ama yinede korkuyorum başka hastanede 2 kez yaptırdım negatif şimdi ister istemez korkuyor insan.reca bey nasıl ilgileniyor hastalara yaklaşımı nasıl

recai hoca ilgileniyor, sadece yumurta takibini asistanı yapıyor ama levent bey de iyi bir doktor. recai hoca o kadar tecrübeli bir doktorki bazen senin yorum yapmana fırsat bırakmadan kendi karar veriyor, mesela biz dondurma işlemini düşünmüyorduk aslında recai hoca hemen transferden sonra kalan embriyoları dondurttu, tabi sen istemezsen yapmaz ama o kadar güven veriyorki insana var bir bildiği deyip uyuyorsun hocaya, ben negatif sonucumu aldıktan sonra bunalıma girdim, takiiii recai hocayla görüşene kadar, adam bilgisiyle öyle konuştuki tamam herşey hocanın kontrolünde eninde sonunda bebeğimi kucağıma alcam diyerek çıktım klinikten. işini sağlama alıyor. sadece klinikte bir iki tane uyuz çalışan var, gördüğüm olumsuzluk bu. ne zaman gitmeyi düşünüyorsun sen?ben nisanda gidcem tekrar dondurulmuşlarla devam etmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…