Tabi ki de ümitsizliğe kapılma ümit etmek bu işin yarısından fazlasıdır.Elbet bi gün rabbim verecek ama doğru zaman ne zaman olur bilemiyoruz.Hep pozitif düşün kendini motive et.ben de 1.aşılamam tutar dedim olmadı 1.tüp bebeğim tutar dedim olmadı moralim bozuldu ama beni rahatlatan kitaplar okudum Allah'a dua ettim ve gerçekten atlattım o psikolojiyi.Kendi kendini motive et bu başarmanın yarısı.Bende dondurulmuş yaptırdım bu cumartesi tahlil yaptıracam ama bende duydum dondurulmuş biraz zor tutar diye.Herşey ALLAH'tan veren de o alanda o.canım gittim doktora, dondurulmuşlarla devam edeceğiz, recai hoca ümitsizliğe kapılmamamı, beni kucağımdan çocukla göndereceğini söyledi, bu bana nasıl morall oldu anlatamam. ya ben garanti olsun diye özeli tercih ettim ama malesef garantiyi Allah nasip etmedikçe olmuyor, zekai tahir burak hastanesini bende duydum hatta bir arkadaşım geçen hafta oraya müracaat etti tüp bebek için, insallah dondurulmuşlar tutar, gerçi dondurulmuşlarla da biraz zor galibaAllahım yardım etsin hepimize
Bir de tek embryomu transfer ediyor hoca benim eğer bebeğim tutunamazsa ben tek embryo transfer etmekten yana değilim.Çünkü olmuyor tekrar yaptır hem maddi hem manevi çöküntüye uğratıyor.2 ya da 3 embryo transfer etseler tutma olasılığı artıyor.Aslında kafamda o kadar sorular varki hocayla birebir konuşmam lazıım.Bebeğim inş tutunur da Ankara'ya gelmem.Öpüldün