ben de g090'ın yazdıklarını okuyana kadar gürgan'a gidecektim, onun sayesinde centrum clinic'i öğrendim ve araştırdım. gürgan clinic'ten telefonda benimle hiç nazik konuşmadılar, bu ay tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum dedim hohohooy bu ay mı diye güldü kadın ne bu acele der gibi. sonra doktorumuz psikolojinize bakacak, bitkisel tedaviler uygulayacak sonra uygun görürse 2-3 ay sonra tüp bebek yapacak dedi. açıkçası o kadar para verdikten sonra bazı kararların benim vermem gerektiğini düşündüm. devlette rapor çıkartsam zaten aynı süreye gelecekti. bir de çok uzak tarihe randevu verip aman ha randevunuza gelmezseniz hocayı bir daha bulamazsınız yurtdışına gidecek diye iyice beni kendilerine bağlamak istediler, ondan da hoşlanmadım. üstüne bir de internette hemen hemen herkesin 4-5 saat beklediğini duyunca bütün negatiflikler toplandı ve randevuya bile gitmeden vazgeçtim. kısacası hiçbir türlü içime sinmedi. ama şimdi centrum clinc'ten çok memnunum. bu daha ilk denemem. tutar mı tutmaz mı bilemiyorum ama kendimi orda emin ellerde ve güvende hissediyorum, herkes beni önemsiyor herşeyimle ilgileniyor. içim çok huzurlu.
ahhaha yavrularıma mı :) allah mı söyletiyor nedir :) bugün yine kan vermeye ve ultrason kontrolüne gittim. yumurta toplamayı şimdilik cumadan ertelediler, cumartesi veya pazar olacak. haliyle de transferim salı değil çarşamba veya perşembe olacak. aynen dediğin gibi genetik inceleme herkese yapılmıyormuş, bence de para düşkünü bir klinik değil kesinlikle. bizim durumumuzda gerekli demekki yapmak istediler. inşallah ikimiz de bu ay hallederiz bu işi :)
nar suyunu geçen gün gördüm ben de forumda. ama benim midemde sorun var daha geçen ay endoskopi yaptırdım o yüzden nar, ananas, portakal, kivi yasak. çok kötü oluyorum bir de mide ağrısı çıkmasın başıma :) kabızlık için de hasibe hemşire ilaç veririz dedi, şimdilik kayısılarımı el altında tutuyorum :)
cuma günü kontrolden sonra gelir yazarım yine :)