Ankara'da tüp bebek yaptıranlardan tavsiye istiyorum

Ben de hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm 152 çıktı sonuç kızlarrrrrrr ALLAH ım RABBİM bana bu güzel duyguyu tatmama vesile oldu herşey için şükürler olsun hamd olsun.ALLAH ım isteyen herkese versin diyorum ve hepinizi öpüyorummmmmmmmmmm

Canıııım okadar sevindimki anlatamam. Hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... unutma bizide ara sıra durumunu yaz canım

ben sinemko :) hesabım pasif olmuş ben de burdan girdim :) bugün sağolsun araya sıkıştırdılar da recai hoca'ya muayene oldum, eşim de geldi bir güzel anlattılar, dinledik. 3. günümdü bugün başlayalım dediler ilk iğnemi vuruldum bile :) pazar günü histeroskopi yapılacak. hasibe hanım da çok güleryüzlü, levent bey'i de beğendim. dediğin gibi 5 yıldızlı otel konforu lüksü yok ama bilgileri ve ilgileri insana güven veriyor :) yalnız ben fiyatı ilaçlar dahil 4250 sanmıştım bugün histeroskopi ve genetik dahil olunca nerden baksan 8800lira gibi bir fiyat çıktı. (eğer yeterli embriyo olursa -8'e yakın mesela- genetiğe göndeririz dedi hoca) biraz şaşırdık hani biz en fazla 6500 tutar toplamda falan diye düşünmüştük. yeterli sayıda olursa kalan embriyolarımı da senin gibi dondurum. inşallah gerek kalmaz çünkü ikinci denemede de 1800liraya yakın çözdürme ve transfer için verdiğimizde tüm nakitimiz bitiyor. yine haberleşelim seninle, belki karşılaşırız :)

canım ben sana dedimya 4250+ilaçlar, bana toplam 6500 e mal oldu, bide çözdürcez işte 1000 dolar. ben 26 martta gidcem işte, Allah yardımcımız olsun. genetiği ben istedim ama hoca bana ilk olduğu için gerek görmedi, ama negatif sonucu aldığımızda dondurulmuş da tutmazsa genetiğe göndeririz dedi. hasibe hemşire ve levent bey çok iyiler, bide sinem hanım var laboratuvarda o da çok bilgi veriyor embriyo toplandıktan sonra 3 gün onunla görüşüyorsun telefonda. insallah karşılaşırız klinikte. ee sana kısa protokol uygulanacak ozaman? ne zaman yumurta toplanacakmış dedilermi bişey

canım imsi nedir acaba ??? biz de erkek infertilitesi ve genetik sorun var bunlar için önemliyse eğer benim de bir daha düşünmem gerekir.ama hulusi beye çok güveniyorum.

imsi şuanda çoğu klinikte kullanılıyor, sperm hücresini büyütüyor, en kalitelisini seçiyorlar. bence imsi yöntemini konuş doktorunla

Canıııım okadar sevindimki anlatamam. Hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... unutma bizide ara sıra durumunu yaz canım
Çok tşk ediyorum bu sevinci sizlerinde en kısa zamanda yaşamanızı istiyorum.Ben sadece diyorum ki RECAİ PABUÇCU ve LEVENT bey ALLAH razı olsun olnlardan bana bu mutluluğu yaşattıkları için.Ben ANKARA CENTRUM KLİNİĞİ HERKESE TAVSİYE EDİYORUM.Orada ilk denememde hamile kaldım.onlara ne kadar dua etsem azdır

Çok tşk ediyorum bu sevinci sizlerinde en kısa zamanda yaşamanızı istiyorum.Ben sadece diyorum ki RECAİ PABUÇCU ve LEVENT bey ALLAH razı olsun olnlardan bana bu mutluluğu yaşattıkları için.Ben ANKARA CENTRUM KLİNİĞİ HERKESE TAVSİYE EDİYORUM.Orada ilk denememde hamile kaldım.onlara ne kadar dua etsem azdır

insallah Recai hoca ile Levent beye dua edenler listesine bende eklenirim:)

Bence seninki de bu sefer olacak çünkü işlerinde gerçekten çok iyiler.Recai bey le çok muhabeetim olmadı ama işinde 1 numara bence.Levent bey çok tatlı birisi beni sakinleştiren benimle konuşan beni rahatlatan biri oldu.ALLAH ım hepsinden razı olsun

Derin tebrik ederim çok sevindim bu güzel habere :))) benimde bugün transferim yapıldı umarım bende önce allah sonra recai hoca ve levent bey sayesinde bu mutluluğu yaşarım ...

Bence seninki de bu sefer olacak çünkü işlerinde gerçekten çok iyiler.Recai bey le çok muhabeetim olmadı ama işinde 1 numara bence.Levent bey çok tatlı birisi beni sakinleştiren benimle konuşan beni rahatlatan biri oldu.ALLAH ım hepsinden razı olsun
canım çok sevindim hayırlı olsun inşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın.bende recai hocaya gidiyorum senin gibi inşallah bende hamile kalırım bu 3cü denemem.

bende recai hoca ve levent doktordan çok memnunum amaliyat oldum şimdi klomen kullanıyorum yarn kontrolüm var
inşallah hayırlı olur ben ilk tüp tuttu ama 3 aylık düşük oldu onun için amaliyat dedi şimdi 3 ay kendiliğimden hamile kalmamı
bekliyoz klomenle inşaallah olmassa yine tüp bebek :16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Derin tebrik ederim çok sevindim bu güzel habere :))) benimde bugün transferim yapıldı umarım bende önce allah sonra recai hoca ve levent bey sayesinde bu mutluluğu yaşarım ...
AMİN eda bu mutluluğu 12 gun sonra yaşamanı bende çok iistiyorum.Mutlu güzel Haberlerini bekliyorum

Ben de hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm 152 çıktı sonuç kızlarrrrrrr ALLAH ım RABBİM bana bu güzel duyguyu tatmama vesile oldu herşey için şükürler olsun hamd olsun.ALLAH ım isteyen herkese versin diyorum ve hepinizi öpüyorummmmmmmmmmm

AMİN eda bu mutluluğu 12 gun sonra yaşamanı bende çok iistiyorum.Mutlu güzel Haberlerini bekliyorum

Umarım güzel haberler verebilirim derin...senin olmama nedenin ne idi? birde transferden sonra neler yaptın ?sürekli yattinmi mesela?

Ben ilk tüp bebek tedavimi Ankara'da Özel Kavaklıdere Tüp Bebek Merkezi'de denedim fakat; olmadı ..
İkinci tedavim Ztb'de oldu şimdi oğlum kucağım da.
Herşey kısmet arkadaşlar , Rabbim ol desin yeter ki.

Yumurta tembelliği benim.fsh 11.genelde yattım uzandım iş falan yapmadım

Ben ilk tüp bebek tedavimi Ankara'da Özel Kavaklıdere Tüp Bebek Merkezi'de denedim fakat; olmadı ..
İkinci tedavim Ztb'de oldu şimdi oğlum kucağım da.
Herşey kısmet arkadaşlar , Rabbim ol desin yeter ki.

Dediğine katılıyorum arkadaşım doktorda bi yere kadar hersey allahtan ...yüce rabbim ol derse önüne hiçbirşey geçemez...umarım bende sizler gibi 10 gün sonra mutlu haberi alabilirim...

derin çokkkkk sevindim.hayırlı uğurlu olsun bebişin. sağlıkla al kucağına inş. darısı da buradaki herkese ve bana olsun.

Cnm yok kafanı karıştırma sakın hulisi bey gerçekten çok iyi.. Benim ilk tüp bebekte embriyolarda sorun oldu... Sen sor gene Dr una o seni aydınlatır ımsi spermlerin çok fazla büyütülerek seçilme yöntemi

Yumurta tembelliği benim.fsh 11.genelde yattım uzandım iş falan yapmadım

Derin günler çok zor geçiyor :((( kabiz olmamak için ne yaptin bi tavsiyen var mi ???

canım ben sana dedimya 4250+ilaçlar, bana toplam 6500 e mal oldu, bide çözdürcez işte 1000 dolar. ben 26 martta gidcem işte, Allah yardımcımız olsun. genetiği ben istedim ama hoca bana ilk olduğu için gerek görmedi, ama negatif sonucu aldığımızda dondurulmuş da tutmazsa genetiğe göndeririz dedi. hasibe hemşire ve levent bey çok iyiler, bide sinem hanım var laboratuvarda o da çok bilgi veriyor embriyo toplandıktan sonra 3 gün onunla görüşüyorsun telefonda. insallah karşılaşırız klinikte. ee sana kısa protokol uygulanacak ozaman? ne zaman yumurta toplanacakmış dedilermi bişey

ilkten yanlış anlamışım ben fiyatı sanırım ama artık girdik bir yola düşünmek olmaz :) pazar günü scratch ve histeroskopi yapıldı bana. yaklaşık 20 tane çizik atıldı, izledim ben de kameradan. verdikleri broşürde de hem scratch+histeroskopi hem de genetik incelemesi 2 başarısız denemeden sonra yapılırmış normalde. kafama takıldı aradım hasibe hanımı dedim bize neden yapılıyor? hem bende yumurtlama bozukluğu hem de elimde sperm azlığı ve hareketsizliği olduğu için (ama önemli olan eşimin sperm kalitesinin düşük olması riskiymiş) bize uygun görmüş recai bey. bir de tutunma ihtimalini %20 arttıracakmış. kısmet artık bakalım. şimdi benim muhtemelen cuma günü yumurtalarım toplanacak veeee 26 martta transferim yapılacak tesadüfe bak :) büyük ihtimal karşılaşırız :) günüm kesinleştiğinde gene yazarım saatlerimiz tutuyor mu bakarız :) sana ne yapılacak 26'sında?

ben 3 defa gittim şimdiye kadar hepsinde de recai bey kendisi ilgilendi, biraz başı kalabalık ama yine de her aşamayı kendisi takip etti. scratch'imi de o yaptı. levent bey'den de çok memnunum o da bakıyor her seferinde. hemşireler de çok iyi ama sinem hanım'ı görmedim henüz.

Allah senden razı olsun sayende buldum orayı :) yoksa başka yerlerde sürünecektim :) inşallah en kısa zamanda sen de bebeğine kavuşursun, senin için de dua edeceğim bana çok yardımın dokundu :)

bu arada gürgan'dan aradılar yok efendim niye randevunuza gelmediniz bilmemne. bi afra bi tafra. dedim ben perşembe günü arayıp randevumu iptal ettirdim haberiniz yok mu? yok işte çok üzüldük niye gelmediniz nereye gidiyosunuz diyorlar bi de. söylemedim nereye gittiğimi üç defa üste sordu kadın ısrarla. ama çok sinirimi bozdular gıcık oldum inşallah başka yere gittiğiniz için pişman olmazsınız hem paranız hem zamanınız boşa gitmez falan diye gözümü korkutmaya çalıştı. hem telefonda insanı dövmekten beter ediyorlar hem de böyle peşine düşüp duruyorlar. herkese söylüyorum boşuna gürgan clinic'e gidip de kendinizi perişan etmeyin, heryer oradan iyidir.

Son düzenleme:
Derin günler çok zor geçiyor :((( kabiz olmamak için ne yaptin bi tavsiyen var mi ???
Benimde çok zor geçmişti hele son haftaya girdiğim zaman daha heyecanlanıyordum. Posalı meyvalar yemeye çalıştım 2-3 gün çıkamadığım olmuştur sabahları ılık su içtim ya da kivi yedim bende çok etkili oldu onu tavsiye ederim.

Back
X