Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gürgan clinic'te 5-6 saat bekleyenler olmuş, bir de dediğim gibi telefondaki konuşmadan ve muameleden rahatsız oldum biraz. senin de tavsiyenle centrum'a daha bi ısındım :) çarşamba günü gidecektim aslında ama normalde 40 günde hastalanan ben 24 günde hastalandım, herhalde stresten heyecandan falan. şimdi randevu sıkıştırmaya çalışıyorlar araya bir yere yarın gitmem lazım, en geç salı. eğer adetimin 2. gününe randevu alamazsam önümüzdeki ay da aynı şey olmayacak mı? sonuçta ne zaman adet olacağım belli değil? kafam çok karıştı :/
Sen özelden yazabiliyorsn galiba msn adresini verirsen eklerim seni genelden ben yazmayım msn adresimi
Bugun yaptırabilirdim ama cesaretim yoktu yarın sabah kan vermeye gitcem kaçış yok öğleden sonra neticeyi alırım herhalde.Tuhaf bi duygu yaşıyorum umudum var da yok bilemiyorum ALLAH ım hayırlısını versin diiiyorum sadece....derinciğim test günün ne zaman? GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUM
Hulusi bey gerçekten mükemmel bazı yöntemler olsaydı gözü kapalı giderdim.. Imsı yoktu şuan var mı?
Bende timur hocaya gidiyorum Nisan başı başlıyorum evet çok bekleniyor bu benide sinir ediyor ama ben güveniyorum..2 kez gittim kliniğe biriminde 3 saat bekledim digerinde 4 saat..ama timur hoca ilgilendi ben en çok embriyologdan memnun kaldım en önemliside o bence tekniklerde iyi
Ayrıca direk tüp bebeğe başlamıyorlar Aralık sonundan beri bitkisel destek vs birsürü şey aldım umarım hayırlı olur..
Bugun yaptırabilirdim ama cesaretim yoktu yarın sabah kan vermeye gitcem kaçış yok öğleden sonra neticeyi alırım herhalde.Tuhaf bi duygu yaşıyorum umudum var da yok bilemiyorum ALLAH ım hayırlısını versin diiiyorum sadece....
canım imsi nedir acaba ??? biz de erkek infertilitesi ve genetik sorun var bunlar için önemliyse eğer benim de bir daha düşünmem gerekir.ama hulusi beye çok güveniyorum.
Cnm yok kafanı karıştırma sakın hulisi bey gerçekten çok iyi.. Benim ilk tüp bebekte embriyolarda sorun oldu... Sen sor gene Dr una o seni aydınlatır ımsi spermlerin çok fazla büyütülerek seçilme yöntemi
Bugun yaptırabilirdim ama cesaretim yoktu yarın sabah kan vermeye gitcem kaçış yok öğleden sonra neticeyi alırım herhalde.Tuhaf bi duygu yaşıyorum umudum var da yok bilemiyorum ALLAH ım hayırlısını versin diiiyorum sadece....
Ben de hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm 152 çıktı sonuç kızlarrrrrrr ALLAH ım RABBİM bana bu güzel duyguyu tatmama vesile oldu herşey için şükürler olsun hamd olsun.ALLAH ım isteyen herkese versin diyorum ve hepinizi öpüyorummmmmmmmmmmderinciğim test günün ne zaman? GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUM
Çok tşk ediyorum en kısa zamanda bu mutlu haberi hepinizin almasını çok istyorum.ALLAH yardımcınız olsun.Ben burdan çok güzel hamile haberleri alacağımı biliyorum görüşmek üzeretebrik ederim derin... inşallah bizler de bu mutluluğu yaşarız...
canım bende kısmetse 26 martta gidceğim bir aksilik olmazsa adetimde:) beraber yaptırırız:)
ben sinemko :) hesabım pasif olmuş ben de burdan girdim :) bugün sağolsun araya sıkıştırdılar da recai hoca'ya muayene oldum, eşim de geldi bir güzel anlattılar, dinledik. 3. günümdü bugün başlayalım dediler ilk iğnemi vuruldum bile :) pazar günü histeroskopi yapılacak. hasibe hanım da çok güleryüzlü, levent bey'i de beğendim. dediğin gibi 5 yıldızlı otel konforu lüksü yok ama bilgileri ve ilgileri insana güven veriyor :) yalnız ben fiyatı ilaçlar dahil 4250 sanmıştım bugün histeroskopi ve genetik dahil olunca nerden baksan 8800lira gibi bir fiyat çıktı. (eğer yeterli embriyo olursa -8'e yakın mesela- genetiğe göndeririz dedi hoca) biraz şaşırdık hani biz en fazla 6500 tutar toplamda falan diye düşünmüştük. yeterli sayıda olursa kalan embriyolarımı da senin gibi dondurum. inşallah gerek kalmaz çünkü ikinci denemede de 1800liraya yakın çözdürme ve transfer için verdiğimizde tüm nakitimiz bitiyor. yine haberleşelim seninle, belki karşılaşırız :)
8800TL miiiii?!!! Aman Allahım :18: bende tüp bebeğe başlıycam. fiyatları araştırıyodum ama 8800 altından kalkamayacağım bi tutar
iğneden kasıtın gonal f gibi yumurta büyütücü iğneler mi canım?
merhabalar. acıbademde tedavi görüyorum. polikistik over var ve ileri düzeyde. 3 ay klomentedavisi, son ay gonal f kullandım ama enn ufak bi faydası olmadı. bu ay tüp bebeğe başlıycaz. 4950 TL fiyat verdiler. Ankara'ya göre fiyatlar normal galiba? bu fiyata ilaç dahil olmuyo okuduklarımdan anladığım kadarıyla?
acıbadem de tüp bebek tedavisi olup memnun kalan var mı aranızda?
şöyle canım,
tüp bebek işlemi 4250lira
ilaçlar 1000-1500lira
histeroskopi (herkese yapılması zorunlu değil ama doktor bana uygun gördü) anestezili 900-1000lira
pgd (embriyoların genetiğine bakılması, yine zorunlu değil ama doktor bana uygun gördü) embriyo başına 275 lira. ben 5 embriyo diye hesapladım şimdi (1400lira) ama 8e kadar çıkabilir
işte muayeneler, testler gibi ekstra ücretlerle beraber böyle bir fiyat çıktı ortaya.
dün başladığım iğne de evet gonal-f, bir de orgalutran aldım ama ona pazar günkü histeroskopiden sonra başlayacağım. histeroskopide bir de rahmimie çizik atacaklar bebeğin tutunmasına yardımcı olmak için. bu histeroskopi ve genetik eşimde sperm sayısı çok az ve hareketsiz olduğu için sağlıklı embriyoların seçilmesini sağlamak için yapılacak. normalde 2 başarısız tüp bebek denemesi geçirenlere yapılıyormuş bunlar. bu iki işlem sana yapılmazsa 6500ü geçmez senin toplam ödeyeceğin miktar.
vallahi biz de bu kadarını beklemiyorduk, tek şansımız var zaten. bu işlemler de ilk denemede hamile kalma olasılığımızı arttıracağı için yaptırmama gibi bir lüksümüz yok. inşallah hepimizin ilk seferde bebişleri tutar da, hem maddi hem manevi yorulmayız.
ankara acıbademde tüp bebek merkezi var mı ki? bir de bu fiyatı ordan mı verdiler?
Ben de hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm 152 çıktı sonuç kızlarrrrrrr ALLAH ım RABBİM bana bu güzel duyguyu tatmama vesile oldu herşey için şükürler olsun hamd olsun.ALLAH ım isteyen herkese versin diyorum ve hepinizi öpüyorummmmmmmmmmm