Ankara'da yaşayanlar var mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ksb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ksb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2011
214
1
66
Diyarbakır
kızlar bu hafta erkek arkadaşımın yanına ankaraya gidicem ve gidiceğim günün ertesi bizim tanıştığımız tarih. o gün ona süpriz yapmak istiyorum değişik bi yerde kutlamak istiyorum.ben bi yer kapatmayı falan bile düşündüm ama fiyat çok yüksek oluyor ikimiz için farklı bişey düşündüm ama ankarayı hiç bilmiyorum aklıma bişey gelmiyor sizde nasıl bi yerde kutlayayım ? çok özel olsun istiyorum ... ankaralılar bana yardım edin lütfeeenn

Canım internetten araştırabilirsin aslında ne tarz yerler seversiniz bilmediğim için bişey diyemeyeceğim bu konuda

Ama havanın soğuk olduğu ihtimalini unutma sakın :) Kapalı bir mekan tercih et

Maddi durumun ne alemde cnm..
Mekan kapatma masraflı olur biliyosun...
Gölbaşının İncek mahallesinde çok güzel cafeler var....
hem manzara, hem de akşamları ışıklı romantik ortamlar...
ya da o kadar açılamam diyosan, şehir merkesinde, Kızılay da Bahçeli de bi sürü güzel mekan var...
mekana karar vermen için, Ankarayı bilen bi arkadaşınla çıkıp, gezip, mekanı görüp beğenmen ve öyle tutman gerekiyo ama...
burda bizim söylememiz, görmediğin için, ne derece etkili olur bilmiyorum...

Bilmediğin bir şehirde bu işlerle uğraşmak zor olur.
Farklı bir alternatif düşün bence kutlama yapmak için.
Hatta sen değil, sevgilin düşünmeli bunu.
Sonuçta onun olduğu şehir bu ve sen bilmiyorsun burayı.

Son düzenleme:
Maddi durumun ne alemde cnm..
Mekan kapatma masraflı olur biliyosun...
Gölbaşının İncek mahallesinde çok güzel cafeler var....
hem manzara, hem de akşamları ışıklı romantik ortamlar...
ya da o kadar açılamam diyosan, şehir merkesinde, Kızılay da Bahçeli de bi sürü güzel mekan var...
mekana karar vermen için, Ankarayı bilen bi arkadaşınla çıkıp, gezip, mekanı görüp beğenmen ve öyle tutman gerekiyo ama...
burda bizim söylememiz, görmediğin için, ne derece etkili olur bilmiyorum...

maddi durumum iyi canım sadece değişik bi yer arıyorum

maddi durumum iyi canım sadece değişik bi yer arıyorum

Akşam yemeği için Trilye ya da Yosun'u tercih edebilirisiniz. Hem yemekleri güzeldir, hem de ortamı çok nezihtir.
Yemekten sonra eğlenmek için ise, ne tür müzikten hoşlandığınız önemli.. Jazz ? Klasik ? Popüler ? Rock ?
Tercihlerinizi ve ilgi alanlarınızı biraz daha detaylı yazarsanız , daha kolay yardımcı olabiliriz.
Selamlar !

Back
X