Ben de daha once olumlu yorum yapmayi denedim, olmamisti. Belki olumsuz oldugundan degildir. Ama ben ikinciyi dogursam yine ona giderim :).
Benim de ilk hamileligimde bebegin kalbi durmustu guven hastanesinin cok sevilen bir doktoruna gitmistim. O da bende olumsuz kayitlidir mesela.
İnsallah duyarsin canım hayırlı olsun rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsinKızlarrrrr hamileyimmmmm sonunda başardık ama doktor onayı yok daha kalp atışlarını duymaya gitmedik . Dua edin sorunsuz olsun bu sefer sağlıkla kucağımıza alalım inş
Amin canım cümlemiz inşİnsallah duyarsin canım hayırlı olsun rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin
Amin canım çok sağolasın sen de sağlıkla kucağına al inşInsallah guzel haberler alirsin, Allah saglikli hayirli bebek nasip etsin, :)
Aminn cok tesekkur ederim :)Amin canım çok sağolasın sen de sağlıkla kucağına al inş
Sağlıkla kucagina al inşallah:) benim az kaldı 36 olcaz 2 gün sonra inşallah.Selam kizlar bende ankaradn keciorenden 11 haftalik gebeyim allah saglikla kucagimza almayi nasip etsin:)
Sağlıkla kucagina al inşallah:) benim az kaldı 36 olcaz 2 gün sonra inşallah.
Başlarda öyle geliyor evet sonra bir bakıyorsun 30 lu haftalara gelmişsiniz bana da artık zaman durmuş gibi geliyor inan ki ağırlaştim uykular haram geceler yalan modundayimMasallah, ne guzel.. bizim daha cok uzun yolumuz var.. hangi hastaneye gidiyorsunuz memnun musunuz
Başlarda öyle geliyor evet sonra bir bakıyorsun 30 lu haftalara gelmişsiniz bana da artık zaman durmuş gibi geliyor inan ki ağırlaştim uykular haram geceler yalan modundayimlokman hekim sincan hastanesine gidiyorum. Hastane kalabalık ilk başlarda randevular kayıyordu ama doktorumdan şimdilik çok memnunum zaten doktor için bu hastaneyi tercih ettim. Sağlıksal bir sorun olmadığı sürece sezeryan olmak istemiyorum ve doktorum arastirdigima göre normal dogum yanlısı. Siz hangi hastaneyi düşünüyorsunuz
Ne guzel malsllah benimki sorunlu dun yine agriyla gittim kanama alani var baya buyuk dediler napcami sasirdim yaSağlıkla kucagina al inşallah:) benim az kaldı 36 olcaz 2 gün sonra inşallah.
Amin canim hepimizin insallah ..Doktorum bahar şentürk eğer ilgilenen bir doktor arıyorsan kesinlikle tavsiye ederim siz sormadan herşeyi açıklıyor ve hiç bir muayenesi kısa sürmüyor çok ilgili aslında bu yüzden sıra kayması yaşanıyor randevu saatinde ama napalim diyoruz bu kadarına katlancaz :)Insallah hersey gonlunuze gore olur, Allah yardimciniz olsun.. Doktorunuz kim acaba ? Ben Sincan Nafiz korez devlet hastanesine gidiyorum. Sira almak zor , ilgili doktorlar var memnunum şu an ama muayene biraz kisa suruyor yogunluktan . Bir ozel hastaneye de bi ara muayene olayim diyorum... daha uzun ilgileniyorlar degil mi
Geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda atlatırsınız bu durumu..Ne guzel malsllah benimki sorunlu dun yine agriyla gittim kanama alani var baya buyuk dediler napcami sasirdim ya
Amin canim hepimizin insallah ..Doktorum bahar şentürk eğer ilgilenen bir doktor arıyorsan kesinlikle tavsiye ederim siz sormadan herşeyi açıklıyor ve hiç bir muayenesi kısa sürmüyor çok ilgili aslında bu yüzden sıra kayması yaşanıyor randevu saatinde ama napalim diyoruz bu kadarına katlancaz :)
Rica ederim sağlıkla kucağımiza alalım insallahTesekk
Tesekkur ederim sagolun tavsiyeniz için :)
Hayırlı olsun canım rabbim sag ssaglim kucağına almayı nasip etsin Aynen sayfadan pek ses çıkmıyor :)Kızlar meraba konuyu açtığımda gebeydim ve 6+5 te düşük yapmıştım aradan 7 ay geçti ve çok şükür yine gebelik haberimi aldım. Allahım izin verirse inşallah sağlıcakla tamamı gelir bu sefer. Var mı ankarada yeni gebelerimiz hadi sayfamız canlansın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?