Ankara'da yeni gebe anne Adayları tanışalım mı :)

size de çok geçmiş olsun. başınız sağ olsun. yaşamadan bilinemiyor maalesef. zaten bir doktorun iyi ya da kötü olduğu olumsuz yorumlara bakılıp anlaşılabiliyor. yoksa normalde bütün doktorlar iyi davranıyor.

yorumum onaylansın diye baya uğraştım aslında. sürekli yorumu revize ettim tekrar tekrar gönderdim. en son bir kaç cümleye düşürdüm. doktorun tedavi devam ederken beni bıraktığını yazdım sadece. bakın doktorsitesi'ne en son yorum gönderme çabamdan sonra gelen mesaj böyleydi:
  • Uzman hakkında bir değerlendirmede bulunmak yerine soru sormuş olabilirsiniz.
  • Uzman hakkında değerlendirme yazarken yeterince açık ve net cümleler kurmamış olabilirsiniz
  • Uzmanı gereğinden fazla öven veya yeren ifadeler kullanmış olabilirsini
zaten şikayetvar'da da hep bu konudan şikayet etmişler. bu iki siteye kesinlikle güvenmiyorum. zaten artık fobi oluştu doktorlar konusunda.

https://www.sikayetvar.com/doktortakvimicom
https://www.sikayetvar.com/doktorsitesicom

selam anne adayları.. ben de ankara eryamandayım.. hayırlısı ile ben de ikinciyi düşünüyorum.. nasip bakalım.. recai papuçcuya gidiyorum şimdilik.. 6 aydır korunmadan devam ama tık yok.. yumurtalıklarım az.. ilaçlarla 6 adet oldu ve toplanıldı..ama bu defa da yumurtaların revizi az hepsi boş çıktı.. bu arada adet olamıyordum.. dephone baladım.. adet oldum... gineraya başladım.. o da bitti.. çarşamba tekrar gideceğim bakalım ne diyecek.. hamiş anne adayları dualarınıza benii de katın Allah rızası için :)

Kızlarrrrr hamileyimmmmm sonunda başardık ama doktor onayı yok daha kalp atışlarını duymaya gitmedik . Dua edin sorunsuz olsun bu sefer sağlıkla kucağımıza alalım inş

Kızlarrrrr hamileyimmmmm sonunda başardık ama doktor onayı yok daha kalp atışlarını duymaya gitmedik . Dua edin sorunsuz olsun bu sefer sağlıkla kucağımıza alalım inş
İnsallah duyarsin canım hayırlı olsun rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin

Insallah guzel haberler alirsin, Allah saglikli hayirli bebek nasip etsin, :)

Masallah, ne guzel.. bizim daha cok uzun yolumuz var.. hangi hastaneye gidiyorsunuz memnun musunuz
Başlarda öyle geliyor evet sonra bir bakıyorsun 30 lu haftalara gelmişsiniz bana da artık zaman durmuş gibi geliyor inan ki ağırlaştim uykular haram geceler yalan modundayim lokman hekim sincan hastanesine gidiyorum. Hastane kalabalık ilk başlarda randevular kayıyordu ama doktorumdan şimdilik çok memnunum zaten doktor için bu hastaneyi tercih ettim. Sağlıksal bir sorun olmadığı sürece sezeryan olmak istemiyorum ve doktorum arastirdigima göre normal dogum yanlısı. Siz hangi hastaneyi düşünüyorsunuz

Insallah hersey gonlunuze gore olur, Allah yardimciniz olsun.. Doktorunuz kim acaba ? Ben Sincan Nafiz korez devlet hastanesine gidiyorum. Sira almak zor , ilgili doktorlar var memnunum şu an ama muayene biraz kisa suruyor yogunluktan . Bir ozel hastaneye de bi ara muayene olayim diyorum... daha uzun ilgileniyorlar degil mi

Amin canim hepimizin insallah ..Doktorum bahar şentürk eğer ilgilenen bir doktor arıyorsan kesinlikle tavsiye ederim siz sormadan herşeyi açıklıyor ve hiç bir muayenesi kısa sürmüyor çok ilgili aslında bu yüzden sıra kayması yaşanıyor randevu saatinde ama napalim diyoruz bu kadarına katlancaz :)

Tesekk

Tesekkur ederim sagolun tavsiyeniz için :)

Kızlar meraba konuyu açtığımda gebeydim ve 6+5 te düşük yapmıştım aradan 7 ay geçti ve çok şükür yine gebelik haberimi aldım. Allahım izin verirse inşallah sağlıcakla tamamı gelir bu sefer. Var mı ankarada yeni gebelerimiz hadi sayfamız canlansın :))

Hayırlı olsun canım rabbim sag ssaglim kucağına almayı nasip etsin Aynen sayfadan pek ses çıkmıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…