Ankara'daki en iyi doğum fotoğrafçıları

arvencik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2013
4
0
36
35
Ankara
Kızlar her hamile hatun son aylarına yaklaşınca bir doğum fotoğrafçısı derdine düşüyor bebişimin fotoğraflarını görenlerden doğum yaptığımı bilenlerden bana da soran çok oldu. Doğum ve doğum sonrası fotoğraflarımı kendisine çektirdim. Keşke hamileliğimide çektirseydim dediğim bir fotoğrafçı.Bebeğime verdiği isim önerisinden ve verdiği emekten dolayı kendisine bu teşekkürü bir borç bilirim. :) Detaycı biinsan olmama rağmen herşey çok içime sindi. Emeğine yüreğine sağlık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bikaç haftadır hep internetten buna bakıyorum. Birine karar veremedim. Dönüp dolaşıp hülya hanımın sitesine geliyorum. Fotoğraflarına baktım gerçekten çok iyi fotoğrafları var hülya hanımın beğendim. Bir çok inceledğim sitede alelade bir özelliği olmayan fotoğraflar var ben çeksem anca okadar olur . Madem çektiricem şöyle şık bişey olsun. Umarım fiyatıda çok tuzlu deyildir.

Bende bikaç haftadır hep internetten buna bakıyorum. Birine karar veremedim. Dönüp dolaşıp hülya hanımın sitesine geliyorum. Fotoğraflarına baktım gerçekten çok iyi fotoğrafları var hülya hanımın beğendim. Bir çok inceledğim sitede alelade bir özelliği olmayan fotoğraflar var ben çeksem anca okadar olur . Madem çektiricem şöyle şık bişey olsun. Umarım fiyatıda çok tuzlu deyildir.

Bende kendisine bu şekilde teşşekür etmek istedim en iyi teşekkür reklamını yapmak olur deyilmi ama. Her işte işini iyi dürüst ve emek vererek yapanlar kazansın. Her işte böyle paylaşımlar yapılsa kimse parasını zamanını boşyere vermez.Valla tercih edersen çok memnun kalırsın benimde selamımı söylersen sevinirim ece ben bu arada

Bende kendisine bu şekilde teşşekür etmek istedim en iyi teşekkür reklamını yapmak olur deyilmi ama. Her işte işini iyi dürüst ve emek vererek yapanlar kazansın. Her işte böyle paylaşımlar yapılsa kimse parasını zamanını boşyere vermez.Valla tercih edersen çok memnun kalırsın benimde selamımı söylersen sevinirim ece ben bu arada

aslında hamilelil doğum ve bebek fotoğrafı istiyorum. Bir kaç yerden fiyat almıştım zaten sanırım hülya hanım onlardan biraz pahalı ama olsun artık ya iyibişey olsun farketse fark etse arada 200 300 oynar. üçe beşe bakmıyacam :) ayaklarım şiş zaten kendimi fil gibi hissediyorum. Bitse artık alsam minnak kızımı kollarıma :)

Çok özleyeceksin. Biraz sonlara doğru zorlanıyor insan ama allahın izniyle bebeğini kucağına alınca herşeye değdğini anlıyorsun. Demek kız olacak benimde kızım var çok sevindim. Allahın izniyle sağlıkla sıhatle kucağına alırsın inşallah. Bence hamilelik fotoğraflarınıda çektir canım bak ben çok pişman oldum millet napcaksın eşin çeker üç beş tane bide onamı para vericeksin diye kanıma girdi benim ama inan öyle olmuyor. O da bambaşka bihatıra. Hülya hanımın çektği hamilelik fotoğraflarını görünce çok ama çok üzüldüm. Ama sağlık olsun bidahakine inşallah :)

Çok özleyeceksin. Biraz sonlara doğru zorlanıyor insan ama allahın izniyle bebeğini kucağına alınca herşeye değdğini anlıyorsun. Demek kız olacak benimde kızım var çok sevindim. Allahın izniyle sağlıkla sıhatle kucağına alırsın inşallah. Bence hamilelik fotoğraflarınıda çektir canım bak ben çok pişman oldum millet napcaksın eşin çeker üç beş tane bide onamı para vericeksin diye kanıma girdi benim ama inan öyle olmuyor. O da bambaşka bihatıra. Hülya hanımın çektği hamilelik fotoğraflarını görünce çok ama çok üzüldüm. Ama sağlık olsun bidahakine inşallah :)

neyse az kaldı. Tavisyelerin için çok çok teşşekür ederim. Söylediklerinden sonra kesinlikle hamile fotoğrafı çektircem. Hülya hanımda içime sindi. Şimdi çıkmak zorundayım. Görüşmek üzere:emir_bebek:

Merhaba, ben hem hamile fotoğrafı, hem doğum fotoğrafçısı ve sonrasında da yenidoğan fotoğrafı çektirdim. Tavsiye ederim, 3ü bir araya gelince harika bir tablo ortaya çıkıyor. Fotoğrafçı konusunda uzun araştırmalar sonunda bir fotoğrafçı ile yaptık. incelemek isterseniz faydalı baya, fotoğrafçıların eski yorumları vs. de bulunuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X