Ankara'daki Falcılar

çünkü terkedildim 3 hafta kdr önce, bide işsizdim işe girdim ama iki yere çıkma şansım var, hngisi olcak dieee:)))))))))))))9

kızlar meraba. ben de bugün fal baktırdım hatta son 2 aydır oldukça fazla baktırdım ama şimdiye kadar pek memnun kalmamıştım. bugün bi arkadaşımın tavsiyesiyle bahçeli cafede deniz hanıma fal baktırdım çok memnun kaldım tavsiye ederm. transeksüel bir hanım kendisi bunu söylememin nedeni ilk etapta gördüğünüz zaman yanında rahat edemeyeciğini düşünen olursa öyle düşünmesin diye ama inanılmaz derecede tatlı dilli insanların gerçekten yanında kendilerini rahat hissedebilecekleri falcı gibi değil de abla gibi yaklaşım gösteren çok cici bi bayan. sonuçta yüce RABBİmDEN başka kimse geleceği bilemez hepimiz sadece o anda rahatlamak duymak istediklerimizi duymak için gidiyoruz . bu anlamda gerçekten rahatlatan bi insan . neyi bildi diye sorarsanız annem yarın bi operasyon geçirecek ve ailemle ilgili konuşurken direk annenin sağlık durumuyla ilgili bir konu var ve annen operasyon u geçirdi dedi ki annem şu an hastanede ve yarın ameliyat olacak. ve söylerken madde madde söylüyor ve kendisi kalkıp kağıt kalem getirip yanımdaki arkadaşıma verip sen de yaz dedi ve direk tarih söylüyor şu ay şu yıl diye. istediğin kadar sorabiliyorsun uzun fal bakıyo ve acele ettirmiyo hatta senin aklına soru gelmeyince kendisi düşünüyo söylemediğim bişey var mı diye :) bilmiyorum ya çok beğendim ben açıkçası belki tutar belki tutmaz bilemem orasını sadece ALLAH bilir ama en azından kısa bir süre rahatlatıyo insanı mesela geçenlerde ortaköy cafede yıldıza gittim fal+tarot 30 liraydı ben sadece fal istedim gittim masaya oturdum detaylı mı bakıyım yoksa sadece fal mı dedi ben kararsız kaldım bi an söylediği şey şu sen bilisin istersen 10dk da bakar bırakırım dedi mecburen ikisini birden baktırdım ama düşünsenize daha baştan negatif enerjiyle doldum kadına . öyle yani bi tavsiye de benden olsun dedim :)

Son düzenleme:
Kurban bayramında Balıkesir Akçayda ablamla kafenin birinde fal baktırmıştık. Ablama bakarken kilolu bir bayan var dikkat edin teyzeniz bu dedi. Yatarken görüyorum bu kadını dedi. Dün aniden kalbinin durduğunu ve öldüğünü haber aldık.. Mekanı cennet olsun..

bn normalde fal baktırmam ilk defa baktırdım arka bahçede eylüldü bakanın adı geçmişi bildi gelecekle ilgili söyledi tarih verdi çıkar çıkmaz bilemm ama pişmanın keşke baktırmasaydım sonuç olrak tanımadığımız bi insana giderek para verioz güvenilirliği tartışılır bile bile lades yapıoruz günehıda cabası ama gene işte insan merak ediyoo nefis.. varmı eylüle baktıran biliyor muu yoksa atıyormu ama baya geçmişi bildi marefet geleceği bilmek tabi kadın bn burda tanırlar dedii

cnm ona bnde baktırdm baya ii bilio.. Ben gittim üstüne bi kaç arkaşımı götürdüm üstünr onlrın arkadaşlarını götürdüm memnun kalmayayan olmadı... Ama ne yazııkkı gelecekle ilgili söledikleri çıkmadı moralini bozmak istemem ama söleim dedim. Ben kadının falından o kadar etkilendim ki anlatamam. Belki kafayı aşırı taktım die çıkmadı ama bilmiorm bnce çok düşünmemeye çalış falı en azından düşününce çıkmıo

Ben ve 3 arkadaşım Eylül'e baktırdık ve hiç birimiz memnun kalmadık. Günü bile bilemedi. Gelecekle ilgili dediklerini sallamıyoruz bile. Tek özelliği ağzının iyi laf yapması ve sizden laf kapması. Kaç kere "Ama öyle değil" dedim saf saf, hemen kıvırdı. Arkadaşlarım için de durum aynı. Bence gidip paranızı boşa harcamayın.Evet her birimize en az 45 dk baktı ama gayet alakasız şeyler söyledi. Yok babamın bi arkadaşı hastaymış, bi arkadaşı ondan borç almış ödememiş falan:)) Bence hem zaman hem para kaybı.

arkadaslar gunlerdır yaşar hanımın numarasını arıyorum ama bulamıyorum daha ocneden yazılmıstı buraya saimekadında fal bakıyor.tepsiye yazılar cıkıyormus flan.numarasını bılen yahut gidip de fal baktıran varsa görüşlerini beklıyorum..

zaten ilk ve sondu şansa artık bilir bilmez bilemem ama bn başta kızmıştım çalışana düzgün bakılmıyorsa beni hiç oyalamayın yanımda arkadaş vardı oda polise felan giderim dedi şaka olarak bunlar tamm kesin biz burdayız gelin felan dedi bizde baktırdık bn hiç konuşmadım pek onaylamadımda sadece bitince hemn hemn hepsini bildin dedim o kadar bakcaz görcez artık

slm. evet eylüle 2kez baktırdım geçmişi çok güzel biliyor eee bunu bizde biliyoruz 1.baktırdığımda farklı 2. baktırdığımda tamtersini söyledi yani önceki söylediklerini çürüttü kesinlikle olmaz dediğine olcak dedi 2lem içinde kaldım sonuçta memnun kalmadım sölediklerininde hiçbiri çıkmadı

Gerçekten rukiye diğerlerine göre iyidir.bende uzun zamandır gitmiyorum en son 15tl idi.birde sevgi cafede nur hanım var oda günleri tutturur ondan da memnun kalmıştım

merhabalar bende size öneride buluncam inanın çok memnun kalcaksınız .bende fal konusunda epey deneyimliyim bir çok kişiye baktırdım.bahçeli bistro da mehtap abla var inanın mükemmel bakıyor ve mükemmel bir enerjisi var hakikaten ne dediyse hepsini tek tek yaşadım ben deneyin derim.isteyen arkadaşlara numarasını da verebilirim.

ne kadara bakıyo falı

yelizz tam olarak yeri nerde buranın ya da neleri bildi mesela

yelizzzgkc isimli üyenin reklam yaptığı çok açık. Siz de biraz uyanık olun yaaa... Hemen kim ne kadara bakıyor diye soruyorsunuz, pess...

birincisi reklam filan yapmıyorum.merak eden arkadaşlar 30 tl ye bakıyor.bahçelievler 7.cadde de burger king kahve dünyası filan var oradan biraz aşağıya yürüyünce bahçeli bistro diye bi cafe var orada bakıyor.ben çok memnun kaldım sürekli gidiyorum ve ne derse yaşıyorum.denemek isteyen arkadaşlar varsa gitsinler yerini söyledim

Yani ankarada iyi bir falcı yokmu arkadaşlar?burada bahsedilen falcıların çoğuna hatta hepsine bakıttım ben yıllaryılı ama memnun kaldım mı hayır elbette.

Arkadaşlar internetten arka bahçenin numarasını bulmaya çalışıyorum ki randevu alayıp öyle gideyim. Bu Ebru'nun arkadaşıma baktığı faldan çok etkilendim. Buraya üye oldum düşünün Bilen varsa telefon numarasını bi zahmet yazıverin. Teşekkürler, hoşbuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…