Ankara'daki Falcılar

Uuuuwww silmarilla süpersiinnn.

Herkes bir gün gelecek ve bu işlerin ne kadar saçma olduğunu, yalan olduğunu anlayacak bizim gibi.

Öyle umuyorum ama bak görürsün bundan sonra da insanlar; şurda falcı var süperdi falan diye devam edecekler. Sadece söylemezsem içimde kalacaktı o yüzden bile bile söyledim.

Figen, Eylül, Serhat, Kaan, Sevtap, Esin, Işıl, Deniz, Hüseyin, Suzan, Leyla, Yeliz, HELİN, Tamara, Fikriye, Mihriye, Ayfer, Aslı Yıldız, Yıldız, Adını hatırlamadığım Engürü'nün altındaki kadın, Nilüfer, Rukiye ve tabii ki Pınar... hatta daha aklıma gelmeyen nice nice insan... yok arkadaşım bilemiyorlar; çok üzgünüm.

Ayrıca unutmayın ki insanların devamlı müşterisi olması demek; bildikleri anlamına gelmez. O devamlı müşterinin daha iyi falcısı yoktur. Falcı artık müşteriyi tanımıştır. yeni olayları ağzından alır alır ona göre yorum yapar. falcı dediklerimizin çoğu aslında insan sarrafı, harika birer mimik okuyucuları. Çoğunun da cini falan yok ya ayrıca. yazık paramıza...:79:

Pınar'ı ve Eylül'ü kesinlikle önermiyorum, paranızı çöpe atmayın..Gerçi bunları yazarken vicdanen ekmekleriyle mi oynuyorum diyorum; ama kendimi yazmak zorunda olduğum hissettiğimden yazıyorum.. Ben de çevremdekilerin ve buradakilerin etkisiyle gittim, yok yani zaman ve para kaybı. Hele Pınar, tek bi kelime bilnmiyor, sadece sizi konuşturuyor. Eylül de öyle, soru soruyor, "yanlış" dediğiniz yerde kıvırıyor. İkisinin de ağzı iyi laf yapıyor, başka da bi özellikleri yok..

Ekmekleriyle oynamak diye bir şey yok.

Biz ne kadar beğenmesek de bazı insanlar hala vazgeçmiyor ki falcıya gitmekten.

Asıl falcılar bu işi bırakmalı bana göre.
Onlar bizimle oynuyor biz onlarla değil.
Bu yüzden istediğini yazabilir herkes bence.
İnsanlar uyansın artık. Belki bir faydamız dokunur fal bağımlılarına.

Son düzenleme:
demetevlerde de bi kadın var, evinde bakıyor..

iki defa gittim ikisini de bilemedi.
iskambil kartlarıylla bakıo

ayrıcaa ankaradaki tüm falcıları tanıyorum..

hepsine gittim..
tunalıdakileri, bahçel,dekileri, kzıılaydakileriii..

hepsi eski sevgilim için döncek dediler ama dönmedi:)))))))))))9

bahçelide 3. caddede gül diye bir kadın vardı arkadaşıma baktı biliyor dediler bana da ayaküstü birkaç
birşey söyledi biliyor gibi ama ben para verip de fal baktırmam arkadaşlar!!

bence de, bundan sonra da eger gidersem gideceğim isim öncelikle pınar. ondan randevu alamazsam rukiye:)
ikisi de çok nazlı bu konuda gerçi ama, olsun :)
bu konuda kesinlikle haklısın ikisinin yorumu hemen hemen aynı pınara yeni gittim söledikleri çıkacakmı zaman göstercek. ama rukiyeye 6 yıldır ara ısra giderim az ama öz bakar söledikleride çıkar

yaa bana da söyler misin gidersen,nerede,ne kadar ve nasıl baktığına dair? :S

canım bu kadın medyummuş anne adını söylüyorsun başlıyo birşeyler demeye zaten sen otomatik olarak soru soruyorsun oda geçmiş ve şu anda yaşadıkların anlatıyor gelecekle ilgili olarak da isim ve tarih vermeden birşeyler söylüyor yaşayıp göreceğiz işte.....100 tl ye bakıyor 2 saat kadar konuşuyor önceden randevu alıyorsun zaten 2-3 kişiye bakıyormuş yoruluyormuş gelecek çin söylediklerine birşey diyemem yaşayıp göreceğim ama şuanki zaman ve geçmiş için söyledikleri doğru.

kızlar hadi bir laf var ya hatta bu aralara çok popüler: ''falcıya verdiğin parayı bana verseydin sana geri dönerdim''
falcıya benim kadar giden yoktur derdim ama burdaki yazıları okuyunca yalnız olmadığımı anladım.adanadan yeni geldim ankaraya.adanada gitmedğim falcı kalmadı buraya gelir gelmez iş aramadım falcı aradım düşünün okadar kafayı yemiştim artık. isim sölemeler onun şehrini ailesini bilmeler bunlar ne ki? tarota bakarken ismini bildi.hem ismini bilip ne olacak ben sevgilimin ismini zaten biliyorum.hadi adanadakiler artık biliyorlar beni deidm burdakide o öküzle ilgili şeyler sölediler yok ayrılma yok seni arar falan.gun veriyor birde zalim falcılar oturup bakıyorsun.
30_40 lirayı fala vereceğimize toplanıp altın gunu yapalım dertleşelim hem parada kazanırız hem sohbet ederiz :)
artık baktım olmuyor gidip alışveriş yapıyorum parfum alıyorum ruj alıyorum.ben gayet şık ve guzelim aramazsan senin salaklığın diyorum kendime. sizde gitmeyin derim tekradan en azıdan benim gibi bağımlı olmayın öptüm

ben bundan 3 ay öncesine kadar bi fal baktırdım kadının adını herkes farklı biliyo ben mine olarak biliyorum ama böyle bişi görmedim geçmiş yaşantımdaki herşeyi bildi o an ne yaşıyosam onu bildi ve gelecekte olanlarıda söyledi hem kahve hem kartla baktı 3 ay geçti ve dedikleri çıktı diğer dediklerinide bekliyorum çıkıcağını umut ediyorum..zaten herkese bakmıyor bi ortamda karşılaştık bakıyım mı dedi kendisi normalde çok yüksek fiyatta bakıyomuş ama benden çok az bi ücret aldı o günden sonrada bir daha göremedim zaten durduğu yerde durmuyormuş .)

birkaç ay önce falcı sormak için üye olmuştum, bu da son girişim herhalde bu sayfaya...arkadaşlar, hadi eğlencesine baktırılan falları bir derece anlıyorum, ama onun dışında nolur uzak durun şu işlerden. bunu buraya yazmayı resmen insanlık vazifesi olarak görüyorum. benim de ankarada gitmediğim falcı kalmadı. hele son 6 ay içinde bu işi o kadar abarttım ki, resmen sigara tiryakiliği gibi oldu. olur da. bütün alışkanlıkların temelinde yatan şey aynı ne de olsa! herşey boşuna, herhangi bir falcının geleceği bilmesi ASLA mümkün değil. bir falcının bana söylediği bir şey tutar, beşi tutmaz. tamam, bir sefer birden fazla tutturdu diyelim, başka bir sefer tutmaz. bana tutu diyelim, başkasına tutmaz. geçmişi şimdiyi bilir tabi çünkü ben biliyorum. algıları açık olan insanlar bu tarz şeyleri hissedebilir ama gelecek daha oluşmamış bişey. niyetlerimiz ve hareketlerimizle her an geleceğin şeklini değiştirebiliyoruz aslında. çok temel, değişmeyecek, gerçekten kadersel şeyler de zaten bu falcılara malum olmuyo emin olun. Sakın paranızı bunlara harcamayın. hele hele bu işi alışkanlık haline getiren benim gibiler, resmen bişeyin olacağı varsa bile olmasına kendi elleriyle engel oluyolar. falcıların hepsi kötü insanlar değil, aralarında pozitif enerji aldıklarımız da var ama bu iş tahmin edilebileceğinden çok daha karmaşık. zaten bu yazıyı yazmamın amacı o ya da bu falcı odaklı değil, vardır arada doğru şeyler söyleyenler, olmuştur, olacaktır. ama asıl mesele fal olgusuyla ilgili. sürekli fal baktıran insanlar, özellikle de sezgileri güçlü, hassas ya da yıldızı düşük tiplerse resmen etraftaki negatifleri farkında olmadan kendi üstlerine çekiyolar. kimseyi korkutmak istemiyorum, o yüzden yalnızca bu kadarını söylüyorum, ama enerjiyle uğraşmak sanıldığı kadar eğlencelik bir iş değil. ben bu yüzden çok sıkıntı çekiyorum bir süredir ve resmen tövbe dedim falcı işine. yine de illa ki terapi merapi diyip boş laflarla (ki şimdiye kadar uzun vadeyi tutturan kimseyi görmedim, 2 gün sonra harcayacağım parayı bilmesi de beni çok alakadar etmiyor!) kendinizi avutmak için illa ki gitmek istiyorsanız bari çok çok seyrek gidin ve bildiğiniz, iyi enerji aldığınız birine gidin. ve benden size falzede bir salak olarak son tavsiye, bütün bunlara umudunuzu, enerjinizi ve paranızı harcayacağınıza kendiniz için hayırlı olan olsun diye niyet edin, Allah'a dua edin...

Çok güzel anlatmışşın. İnşallah dikkate alan olur.

arkadaşlar,
çok önemli,size bir şey sormam gerek! karanfil sokaktaki evim kafe'de çok iyi fal bakan sarı saçlı tuğba bi süredir orda yok,işten ayrılmış ve nerde çalıştığını da söylemiyorlar.artık nerde çalıştığını bilen var mı? daha önce hiç falcıya gitmezken,bu kadın bende bağımlılık yaratmıştı ve her seyi bilmişti,şimdi yine onu bulmalıyım! lütfen bilen varsa,söylesin,teşekkürler şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…