Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar şu herkesin sorduğu Ermeni Falcıyı buldum sonunda :) Burdan okuyup ogrenmistim cok ciddi arastırmalarım sonucunda ulasabildim :) eskiden arkabahce diye bi yerde calısıomus ama simdi kendi yerini acmıs Sakarya da. Gercekten bahsettikleri kadar varmıs :) direk isim verio herseyi bilio diyebilirim. Zaten bi gozleri bakısları var korkarsınız :) bu iste cok ii oldugu anlasılıo. Gideli 1 hafta oldu ve dedigi seyler cıkmaya basladı. simdi digerleri olcak mı diye bekliyorum bakalım :)) sizler icin kartvizitini aldım XXXXXXXXXXXXXXXXXX gittginiz zaman haberleri bekliyorummm :))
Kahve-tarot beraber 30 a bakıyorne kadara bakıyo
Arkadaşlar şu herkesin sorduğu Ermeni Falcıyı buldum sonunda :) Burdan okuyup ogrenmistim cok ciddi arastırmalarım sonucunda ulasabildim :) eskiden arkabahce diye bi yerde calısıomus ama simdi kendi yerini acmıs Sakarya da. Gercekten bahsettikleri kadar varmıs :) direk isim verio herseyi bilio diyebilirim. Zaten bi gozleri bakısları var korkarsınız :) bu iste cok ii oldugu anlasılıo. Gideli 1 hafta oldu ve dedigi seyler cıkmaya basladı. simdi digerleri olcak mı diye bekliyorum bakalım :)) sizler icin kartvizitini aldım XXXXXXXXXXXXXXXXXXX ittginiz zaman haberleri bekliyorummm :))
arkadaşlar rukiyenin telini buldum 312 417 14 34
yalnız gündüz 11de arayıp randevu alıosunuz falı akşam 4-8 arası bakıomuş.
berencim, ben berrın hanımı gormedım orda bırı daha vardı evt,ama benım ilk gidişimdi yanı daha once hıc gıtmemıstım.ve girer girmez melek i sordum ve ona baktırdım.yanı o kadar çok şeyi bildi ki yıldızname bakarken,daha once annesıne baktırmamıstım ki,ona mesaj atsın benım bılgılerımı=)
aaa tabı baskalarının basına gelmiş olabilir ,annesı de olabılır üçkağıt yapılıyor olabılır.ben kadını gormedım .ama dediğim gibi benm ilk gidişimdi yanı o kadar cok şeyi bilmesi tesadüf değil, üçkağıt hiç değildi.inanılmaz farklı bakıyo yıldıznameye ben de yıllarca fal baktırdım o kadar değişik yıldızname bakanını gormedım ha cıkar cıkmaz orasını bılemem kağıda yazdım elımde duruyo ocak ortasını beklıyorum ilk gelişme için.ama gerçekten güzel bakıyor kız yıldıznameye diğer konuda yorum yapamıycam benım basıma gelmedi dediğim gibi..