Belki vakti saati gelmemiştirBana niye böyle oluyor anlamiyorum. Bir konuda herkes de olumlu seyler soyledi ama olmadi arkadas. Bu dilekin eskiden baktigi cafenin adini hatirlayamdim ama daha once de gitmisiz arkadasimla o görünce net tanidi. Dedikleriniz hic cikmadi falan dedi. Yok sende buyu var o var bu var o yuzden olmadi falan dedi. Baya da kizi basindan savdi
Evim cafe falcilari _ saydığın isimler dahil_ ilgili onceki sayfalarda milyonlarca yorum gorebilir ve cikmadigini anlayabilirsinArkadaşlar Evim Cafedeki Meryem, Özge, Huriye ve Sevda'ya gidenler; yorumlarınızı lütfen paylaşırmısınız.
Yok sadece kahve baktırıyorum öğrenciyim :) 30 a bakıyor kahveye. Ama zaten kısa bakmıyor kahve tarot 50 tl sanırım3.goz Abdullah kahve tarotmu baktirmistin kaça bakiyor
Abdullaha buradaki öneriler üzerine gitmistim 6 7 ay olmustur... maalesef daha bir tane bile çıkan yok. Cocuk goruyormusun demistim yok dedi birkac yil olmaz dedi 5 aylik hamileyim. Isyerinin genel muduru cok yakinda gidecek dedi gayet yerinde ve çalışıyor3.goz Abdullah kahve tarotmu baktirmistin kaça bakiyor
Diyorum ya tamamen enerji meselesi benim tutuyor enerjim onunla :) ne dediyse hep yaşadım. Sürekli farklı birine gidiyorum ki ölçüyorum. birde bak Ahmet abiyi dene istersen zaten 10 TL'ye bakıyor bi kahve parası gibi düşünürsün fısıltı kafede oda çok aşırı bi umutla gitme ama benim çoğu baktırdıpım yerden daha fazla beğendiğim bi falcı bide uygun çöpe girmiş gibi hissetmiyorum paraAbdullaha buradaki öneriler üzerine gitmistim 6 7 ay olmustur... maalesef daha bir tane bile çıkan yok. Cocuk goruyormusun demistim yok dedi birkac yil olmaz dedi 5 aylik hamileyim. Isyerinin genel muduru cok yakinda gidecek dedi gayet yerinde ve çalışıyor
Başak, Araf , Cengiz ama vasattılarTuruncu cafede kimleri denemistiniz bende hic kimse tutturamiyor maalesef
Tekrar söylüyorum enerji meselesi tutmamıştır bazısıninki. Yıldızname baktırdım bi kez bakılmıyor fakat ne zaman bakılsa aynısı çıkarmış.Abdullah hakkinda gecmis yorumlarda cokta iyi seyler söylenmedi o yuzden elemistim simdi olumlu yorum yapilinca kafam karisti bendede hicbir falcinin dedigi tutmadı
Bana yener bakmisti yaklasik 2 yil once tuttuğunu yeni anladim gecen yazdiklarimi okuyunca... yenerin ofisi vardi Beşevler metrosu yakınında simdi hicbilmiyorum telefonunu da silmişim buyu var deyince.ve bozmak icin ucuk rakam isteyince ..Tekrar söylüyorum enerji meselesi tutmamıştır bazısıninki. Yıldızname baktırdım bi kez bakılmıyor fakat ne zaman bakılsa aynısı çıkarmış.
Dilek bana da sende büyü falan yok var diyenlere kanma dedi... Kurşun büyü icin degil nazar icin yapılır ve dilek bana buyu yok nazar icin kursun dokuyorum ne zaman istersen dokeriz demisti... gelecek ile cok zamanlara takilmamak lazim bence falcilar geleceği az cok görür ama tarih tarih mumkun degilBanada dilek sende buyu var falan dedi kursun dokelim gelde dedi su fali bakalim daha net cikar falan dedi ben gitmek istemiyorum verdigi tarih cikmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?