Sevdanin birsey bilse dahi konsantre olmadığını düşünüyorum coook oldu gideli hala oyle mi bilmiyorum kocası tepesinde 10 dk için saat tutuyor krinometteyle kosan sporcular gibi... bende 10dk nin 6 7 dk si da benim neden başım agiriyor acaba vb geyikle geçmişti. ..zaten kocanin saat tutması herseyi bitiren nokta...Evim cafe sevda kaça vakiyor acaba kahvemi tarotmu sizce anı biliyor dediniz buna bile ihtiyacım var artik gelecek adina söylenenleri kale almiyorum cikmiuor cunku fal baktirasim var baska tavsiye edeceginiz birileri varmı
Hic farkli bir sey soylememis dmekki. Ben su fali baktirmistim. Bana da aynisini soyledi.Lütfen şu dilek denen kadına inanmayın. her gelene büyü var nazar var deyip kandırıyor. insanların duygularıyla oynayan bir dolandırıcı.arkadaşıma kurşun dökmüş dua okuması yapmış sözde ama hiçbir şey düzelmedi sakın inanıp para vermeyin ona.daha kaç kişiden duydum aynı şeyi
Bana yener bakmisti yaklasik 2 yil once tuttuğunu yeni anladim gecen yazdiklarimi okuyunca... yenerin ofisi vardi Beşevler metrosu yakınında simdi hicbilmiyorum telefonunu da silmişim buyu var deyince.ve bozmak icin ucuk rakam isteyince ..
Arkadaşlar Ahmet abiyi deneyin bide kısa bakıyor kahveye ama nokta atışları var adamın
Fısıltı kafede 10 TL'ye bakıyor ama kısa bakıyor yani 20 TL'ye daha uzun bakıyor kartlarla falan değişik bi adam suya elini sokturuyor falanAhmet abi kim ?
canım 1 Aydır faal halinde olan kafe zaten sanmıyorum yorum bulacağını suya Elini falan sokturuyor aklınızda bulunsun diye söyledim belki beğenmezsin burda birinin beğendiğini diğeri beğenmiyorFısıltı cafe ahmet gidenler yorumlarini yazabilirmi
Huriyeye gecen sene burada begenenler olunca gitmistim sohbeti gulec yuzu hoş bir bayan ama beklentin fazla olmasın her saatte orda olmuyor cunku aslinda devlet memuru imis bana öyle demişti... mahalledeki teyze yada arkadaş gibi bakiyor... ama kotu değil. ..Evim cafe huriye gercekten biliyormu acaba anı yorumlayabiliyormu karsi tarafin dusunceleri falan gitmeyi düşünüyorum ayrıca kaca bakıyor gerci bendede tutturan olmadi simdiye kadar ama bide huriye yi deneyim diyorum
Asya yazmışım klavye azizligi asyam daHuriyeye gecen sene burada begenenler olunca gitmistim sohbeti gulec yuzu hoş bir bayan ama beklentin fazla olmasın her saatte orda olmuyor cunku aslinda devlet memuru imis bana öyle demişti... mahalledeki teyze yada arkadaş gibi bakiyor... ama kotu değil. ..
Bu arada Nimos20 methetmis merak edip fısıltı cafe ahmete gittim bugün... bir de ne goreyim... Ahmet denilen kisi asya cafe de garsonluk yapan Günay ben şok baktirmadan döndüm tabii kisa sürede! geliştirmişse kendini bilemicem
Ciddi misinnnn ay şok oldumAsya yazmışım
Asya yazmışım klavye azizligi asyam da
Bir de fiyati 20 deniliyordu 30 olmus. Oyle bir ozelligi de yok. Artistik hareketlerle göz boyuyo sadece. 3 5 bir sey soyleyip gonderiyoHuriyeye gecen sene burada begenenler olunca gitmistim sohbeti gulec yuzu hoş bir bayan ama beklentin fazla olmasın her saatte orda olmuyor cunku aslinda devlet memuru imis bana öyle demişti... mahalledeki teyze yada arkadaş gibi bakiyor... ama kotu değil. ..
Bu arada Nimos20 methetmis merak edip fısıltı cafe ahmete gittim bugün... bir de ne goreyim... Ahmet denilen kisi asya cafe de garsonluk yapan Günay ben şok baktirmadan döndüm tabii kisa sürede! geliştirmişse kendini bilemicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?