Ankara'daki Falcılar

evet sevdanın öyle bir sıkıntısı var.süreye oynuyor.bende gittigimde kapıdaki adam sürekli ihtar verdi.normalde sevda iyidir ama süre olayı olmasa çok mantıklı.ha kapıdaki adamda kocası

ya ben geçen yaz bahçelide el izi kafede bi tarot baktırmıştım ilk defa ama pek umursamamıştım unuttum gitti kapıdan çıktığım gibi geçen gün yazdığım kağıdı buldum ya dediklerinin hepsi olmuş hayatımda çok şaşırdım tekrar gittim ama kadını bulamadım esmer bi bayandı telefonun vermişti zamanında ama sildim gitti tekrar bulamıyorum ne adı var ne telefonu

kızlar, internette online fal bakan bi site var. binnaz abla yazınca çıkıyor.
sitede birkaç tane falcı var , istediğinize baktırabiliyorsunuz fincanın remini yollayıp. aranızda daha önce burdakilere baktıran varmı?

Sonbaharda ben de el izi cafeye gitmiştim, kibar, esmer uzun boylu bir bayan bakmıştı, dediklerinin bir kısmı bende de çıktı hatta yakın zamanda tekrar gitmeyi düşünüyordum ben de önünden geçtim hatta birkaç defa da, nurdan ya da handan mıydı acaba o bayan, ben hatta başka birine bakırmak amaçlı gitmiştim o bayan yoktu bu kişi bakmışt aynı kişi ise eğer ıdüzgün bir bayandı

Kesinlikle size katılıyorum bende 15 tl me acıdım 10dk süre verdiklerini bilseydim kesinlikle baktırmazdım 5 dk sı nerelisin ben şuralıyım muhabbeti diğer 5 dakikasıda söylediklerinin ama hiçbirisi tutmadı sonra gardiyan gibi bir adam gelip süre bitti dediya benim şarteller attı kesinlikle sevdayı tavsiye etmiyorum ama o kadar çok müşterisi var ki bunada bir anlam veremedim olan 15 tl me oldu artık geçmiş olsun diyorum

arkadaslar yok mu son zamanlarda memnun kaldigi bir falciya giden?

azcik da olsa diyeyim yoksa kimse memnun degil :)

Akadaşlar salı günü Bahçelievlerdeki Dejavu kafeye gidip meşhur Gül Hanıma fal baktırdım. sakın gitmeyin diye yazıyorum. kadın bana hiç konsantre olmadı, iki de bir telefon geliyor veya yan masadaki insanlara laf atıp duruyor, sürekli fal bölünüyor. en sonnuda benimle ilgilen demek zorunda kaldım ama fayda etmiyor çünkü kadının tarzı bu. doğru düzgün bişeyler de söylemedi, bölük börçük birkaç şey söyledi ama kesin bir nokta atışı yapamadı, yani şu anda hiç gitmemiş gibi oldum. 40 liraya bakıyorlar. sakın olaki bu paraya iyi bakılıyor diye düşünüp gitmeyin. sıradan yerlerdeki 10 liraya bakılan fallar bile çok daha iyiydi...

Ehli-keyf cafe Mustafa'yı bilen var mı?
Daha önce gideniniz oldu mu?

Turuncu Cafe'ye geçecekmiş ama Ehl-i Keyf'ten ayrılıp.

sonunda evim cafe sevda ya ulaşılacak tel buldum randevu alabilene aşkolsun yinede şansını denemek isteyen varsa 0312 419 83 60

geçen senede ben gitmiştim o kadına aynen sizin dediğiniz gibi sürekli yan masadakilerle ilgilendi ozaman 30tl idi bende kesinlikle tavsiye etmiyorum en kötü bakan falcılardan biriside gül,dür. o falcıyı deneyen bir kişi olarak diyorum ki paranıza yazık.....

sonunda evim cafe sevda ya ulaşılacak tel buldum randevu alabilene aşkolsun yinede şansını denemek isteyen varsa 0312 419 83 60
Sevdayı kesinlikle tavsiye etmem eğer benim param bol diyorsan git.10dk süresi var gitmediğim falcı kalmamıştır ilk defa süreli bakan sevdadır ki bu çok ilginç ve kötü bir deneyim benim için 5dk nasılsın iyimisin diğer 5 dakikasıda 2 cümle ve sonuç memnun kalmadım 15tl uçtu gitti.. koskoca ankarada tam anlamıyla fal bakan birisi yokkkkkkkkkkk bu yüzdendir ki artık eskisi gibi fal baktırmıyorum sizede tavsiye ederim fal kirizinin tutarsa sadece iyi bir tanesini falcınız seçip sölediklerinin çıkıp çıkmadığını bekleyip ona göre değerlendirmek yani herşeyi zamana bırakmak daha akıllıca hem paranızdan hemde zamanınızdan vede boş vaatlere kapılmaktan uzunca bir süre kurtulmuş oluyorsunuz..

aynen katılıyorumm... ben de en son handan hanıma gitmiştim biliyosunuz.... halaaaaaaa beklemedeyim. oyalandığımı hissetmeye başladım (günaydın diyeceksiniz ama....) ben şanssızım herhalde doğru kişilerle karşılaşamıyorum diyodum sitede yazılanları okudukça şanstan ziyade iyiniyetimizin kullanıldığını düşünüyorum

merhaba arkadaslar dun bı arkadasımla gorustum kızılayda yururken bırı cevırmıs fal ıcın.onlarda gıtmıs kemancı cafe dıye bı yere..ısım falan soylemıs.memnun kalmıslar.bakanın adı tam emın degılım mustafa olabılır.daha once baktıran var mı?? kahveye baktırmıslar 7.5 tl mıs.tarot 20 ımıs

ben daha once ankarada 2 kere falcıya gıttım.oda burda yazılan yorumlardan eylule gıttım.6 ay once falan.genelde kısılık analızı yapmıstı.soyledıgı bı kac seyı yasadım.dıgerlerı ıcın hala beklıyorum.ama bı daha gıdermıyım ona gıtmem.cunku benım kısılık analızıne ıhtıyacım yok.

canım jale hanımı bende biliyorum ama gırgır cafeden ayrıldı bende ulaşamıyorum maalesef

merhaba arkadaslar.dun mustafaydı sanırım kemanı cafe dıye bı yerde ona fal baktırmaya gıttım.kahveydı nıyetım ama kahvede elle tutulur hıc bısey soylemedı dedım bu ne bu kadar mı oda detay ıstemıyorsun detay tarotta cıkar dedı.ıı bak dedım.onda da 3-5 sey soyledı.fotograf falan ıstyr esımın kını ıstedı ona bakarak yorum yapıyo.benım 10 gun sonra mulakatım var onu soyledı.25 temmuz gıbı tatıle cıkıcaz onu soyledı.ankarada yoksunuz bu tarıhlerde dedı.benım derdım tamamen ıs ıle ılgılıydı allaha sukur esımle ıgılı bı problemım yok.ondan mı kısa baktı bılmıyorum.ne ıı ne kotu dıyebılırım. ben dusunce gucunu okuduklarına ınanıyrm.gunlerdır o an bıle hep aklımda mulakat vardı.ha bırde ablamla ılgılı bı kart sectım hayatında bırı var ıı olcak falan dedı.ablamın hayatında kımse yok.sonra dedı kı bu senın falın sımdı ablan net cıkmaz sallamak ıstemıyorum dedı.bende ustune gıtmedım.
neyse toplamda 20 tl odedım

canim nerde bu kemanci cafe?

kızlar selam, biriniz özet geçsin hangi cafedeki falcı iyi ya da kötü, çünkü burada yazılanlar artık birbirine karışmış. :26: hemen cevap verirseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…