handan hanımı denemedim eğer 15 hazirandaki çıkarsa gerçekten burda belirtiniz meraktayım...
geçen gün ben sevdaya gittim ... tek kelimeyle rezalet. kahve 15, kahve+tarot 30, yıldızname su 100 tl imiş. ben sadece kahve baktırayım dedim denemek için
orayı idare eden bir bayan var süre tutuyor mesela kahve 10 dakika. saat 16.10 da oradaydım yaklaşık 50 dakika sonra alırız dediler ama 17,40 da bana sıra geldi 17,50 de de odadan çıkarıldım bu on dakikanın 2,3 dakikasında sevda niye başının ağrıdığını sorguladı. (zaten zaman yokkkk) kalan 7 dakikada da 3 cümle kurdu. yani üç konu söyledi. tam yeni başlamıştık ki o idareci bayan süre doldu deyip beni çıkardı... kesinlikle tavsiye etmiyorum ama siz bilirsiniz tabiiii...
bu arada evim cafe tıklım tıklım .... karanfilin tüm öğrencileri oradaydı sanırım.....
ha birde sevdanın eşi mi, nişanlısı mı bilemiyorum bir adam var o da süre ve kişi sayısına müdahale ediyor....:84:
yani sevdanın bir köle gibi çalıştırıldığı fikri oluşuyor insanda.
ama ben 15,00 tl me çok üzüldüm yazık... sevdanın söylediklerinden belki daha fazlasını sohbet sırasında kahve içtiğim ve kapattığımda biraz fal bakabilen arkadaşlarım da söylüyor....
ya ben geçen yaz bahçelide el izi kafede bi tarot baktırmıştım ilk defa ama pek umursamamıştım unuttum gitti kapıdan çıktığım gibi geçen gün yazdığım kağıdı buldum ya dediklerinin hepsi olmuş hayatımda çok şaşırdım tekrar gittim ama kadını bulamadım esmer bi bayandı telefonun vermişti zamanında ama sildim gitti tekrar bulamıyorum ne adı var ne telefonu
Kesinlikle size katılıyorum bende 15 tl me acıdım 10dk süre verdiklerini bilseydim kesinlikle baktırmazdım 5 dk sı nerelisin ben şuralıyım muhabbeti diğer 5 dakikasıda söylediklerinin ama hiçbirisi tutmadı sonra gardiyan gibi bir adam gelip süre bitti dediya benim şarteller attı kesinlikle sevdayı tavsiye etmiyorum ama o kadar çok müşterisi var ki bunada bir anlam veremedim olan 15 tl me oldu artık geçmiş olsun diyorumgeçen gün ben sevdaya gittim ... tek kelimeyle rezalet. kahve 15, kahve+tarot 30, yıldızname su 100 tl imiş. ben sadece kahve baktırayım dedim denemek için
orayı idare eden bir bayan var süre tutuyor mesela kahve 10 dakika. saat 16.10 da oradaydım yaklaşık 50 dakika sonra alırız dediler ama 17,40 da bana sıra geldi 17,50 de de odadan çıkarıldım bu on dakikanın 2,3 dakikasında sevda niye başının ağrıdığını sorguladı. (zaten zaman yokkkk) kalan 7 dakikada da 3 cümle kurdu. yani üç konu söyledi. tam yeni başlamıştık ki o idareci bayan süre doldu deyip beni çıkardı... kesinlikle tavsiye etmiyorum ama siz bilirsiniz tabiiii...
bu arada evim cafe tıklım tıklım .... karanfilin tüm öğrencileri oradaydı sanırım.....
ha birde sevdanın eşi mi, nişanlısı mı bilemiyorum bir adam var o da süre ve kişi sayısına müdahale ediyor....:84:
yani sevdanın bir köle gibi çalıştırıldığı fikri oluşuyor insanda.
ama ben 15,00 tl me çok üzüldüm yazık... sevdanın söylediklerinden belki daha fazlasını sohbet sırasında kahve içtiğim ve kapattığımda biraz fal bakabilen arkadaşlarım da söylüyor....
geçen senede ben gitmiştim o kadına aynen sizin dediğiniz gibi sürekli yan masadakilerle ilgilendi ozaman 30tl idi bende kesinlikle tavsiye etmiyorum en kötü bakan falcılardan biriside gül,dür. o falcıyı deneyen bir kişi olarak diyorum ki paranıza yazık.....Akadaşlar salı günü Bahçelievlerdeki Dejavu kafeye gidip meşhur Gül Hanıma fal baktırdım. sakın gitmeyin diye yazıyorum. kadın bana hiç konsantre olmadı, iki de bir telefon geliyor veya yan masadaki insanlara laf atıp duruyor, sürekli fal bölünüyor. en sonnuda benimle ilgilen demek zorunda kaldım ama fayda etmiyor çünkü kadının tarzı bu. doğru düzgün bişeyler de söylemedi, bölük börçük birkaç şey söyledi ama kesin bir nokta atışı yapamadı, yani şu anda hiç gitmemiş gibi oldum. 40 liraya bakıyorlar. sakın olaki bu paraya iyi bakılıyor diye düşünüp gitmeyin. sıradan yerlerdeki 10 liraya bakılan fallar bile çok daha iyiydi...
Gittim ne çok iyi nede çok kötü yani idare ederEhli-keyf cafe Mustafa'yı bilen var mı?
Daha önce gideniniz oldu mu?
Turuncu Cafe'ye geçecekmiş ama Ehl-i Keyf'ten ayrılıp.
Sevdayı kesinlikle tavsiye etmem eğer benim param bol diyorsan git.10dk süresi var gitmediğim falcı kalmamıştır ilk defa süreli bakan sevdadır ki bu çok ilginç ve kötü bir deneyim benim için 5dk nasılsın iyimisin diğer 5 dakikasıda 2 cümle ve sonuç memnun kalmadım 15tl uçtu gitti.. koskoca ankarada tam anlamıyla fal bakan birisi yokkkkkkkkkkk bu yüzdendir ki artık eskisi gibi fal baktırmıyorum sizede tavsiye ederim fal kirizinin tutarsa sadece iyi bir tanesini falcınız seçip sölediklerinin çıkıp çıkmadığını bekleyip ona göre değerlendirmek yani herşeyi zamana bırakmak daha akıllıca hem paranızdan hemde zamanınızdan vede boş vaatlere kapılmaktan uzunca bir süre kurtulmuş oluyorsunuz..sonunda evim cafe sevda ya ulaşılacak tel buldum randevu alabilene aşkolsun yinede şansını denemek isteyen varsa 0312 419 83 60
Sevdayı kesinlikle tavsiye etmem eğer benim param bol diyorsan git.10dk süresi var gitmediğim falcı kalmamıştır ilk defa süreli bakan sevdadır ki bu çok ilginç ve kötü bir deneyim benim için 5dk nasılsın iyimisin diğer 5 dakikasıda 2 cümle ve sonuç memnun kalmadım 15tl uçtu gitti.. koskoca ankarada tam anlamıyla fal bakan birisi yokkkkkkkkkkk bu yüzdendir ki artık eskisi gibi fal baktırmıyorum sizede tavsiye ederim fal kirizinin tutarsa sadece iyi bir tanesini falcınız seçip sölediklerinin çıkıp çıkmadığını bekleyip ona göre değerlendirmek yani herşeyi zamana bırakmak daha akıllıca hem paranızdan hemde zamanınızdan vede boş vaatlere kapılmaktan uzunca bir süre kurtulmuş oluyorsunuz..
Hepinize merhaba arkadaşlar..Ben yeni üye oldum siteye..Fal baktırmayı çok seviyorum ve Ankara-İstanbul'da birçok falcıya gittim.Ankara Gırgır cafe'de jale diye bir kadına baktırmıştım 2-3 kez ve herşeyi bilmişti.Telefonu vardı ama kaybettim.Eğer bilen biri varsa bana telefonunu msj atabilir mi lütfeen?
merhaba arkadaslar.dun mustafaydı sanırım kemanı cafe dıye bı yerde ona fal baktırmaya gıttım.kahveydı nıyetım ama kahvede elle tutulur hıc bısey soylemedı dedım bu ne bu kadar mı oda detay ıstemıyorsun detay tarotta cıkar dedı.ıı bak dedım.onda da 3-5 sey soyledı.fotograf falan ıstyr esımın kını ıstedı ona bakarak yorum yapıyo.benım 10 gun sonra mulakatım var onu soyledı.25 temmuz gıbı tatıle cıkıcaz onu soyledı.ankarada yoksunuz bu tarıhlerde dedı.benım derdım tamamen ıs ıle ılgılıydı allaha sukur esımle ıgılı bı problemım yok.ondan mı kısa baktı bılmıyorum.ne ıı ne kotu dıyebılırım. ben dusunce gucunu okuduklarına ınanıyrm.gunlerdır o an bıle hep aklımda mulakat vardı.ha bırde ablamla ılgılı bı kart sectım hayatında bırı var ıı olcak falan dedı.ablamın hayatında kımse yok.sonra dedı kı bu senın falın sımdı ablan net cıkmaz sallamak ıstemıyorum dedı.bende ustune gıtmedım.
neyse toplamda 20 tl odedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?