Ankara'daki Falcılar

canim nerde bu kemanci cafe?

sakarya da .aba pıknıgın karsısında.orda kafanı kaldır gorursun.

kızlar selam, biriniz özet geçsin hangi cafedeki falcı iyi ya da kötü, çünkü burada yazılanlar artık birbirine karışmış. :26: hemen cevap verirseniz sevinirim.

canım ben sımdıye kadar 3 kere falcıya gıttım ankarada.
2 kere eylule baktırdım.1kerede mustafa ya.eylul ılkınde bıraz ıyıydı ıkıncısınde begenmedım durmadan kısılık analızı yaptı.mustafaıle ılgılıde yazdım ıste.
ablam ızmırde baktırdı.ısım soyluyormus kadın ona gıtmek ıstyrm memlekete gıdınce.ankarada bu ısın ehlı pek yok galıba.

canım çok teşekkürler, bu eylül ve mustafa hangi kafelerde acaba? onu da yazarsan çok sevinirim.

canım çok teşekkürler, bu eylül ve mustafa hangi kafelerde acaba? onu da yazarsan çok sevinirim.

eylul ankara cefedeydı.sakryada.ama ayrıldı yazmıs bı arkadas bılmıyorum.mustafa da kemanı cafe dıye bı yerde ıste yazdım ustte.ankara cafe ıle karsı karsıya kemanı cafe.

olmadı arkadslar mulakat lıstesıne gıremedım .mustafa bey 2 asamalı bı sınavdan gececeksın demıstı.1 sı cagırılmak ıcın puanım yetmedı.2.sı mulakttı.kesın kazancak bana tatlı getırceksın dedı. ama fos cıktı...bılgınıze.Haşa allah tan baskası elbet bılecek degıl.

Benim fikrim artık şu yönde:

Bence fal baktırmak, olur olmaz herkese baktırmak hele, kötü şans getiriyor. Yani dışarda baktırdığım (arkadaşlar arasında olmayan) çoğu falda olacak, güzel denilen şeyler bir sebeple olmadı. Öyle aman aman bir felaket geldiğinden değil de başıma işte; her güzel denen işim sonunda ters gitti çıkmadı. Zaten farkettiyseniz koskoca Ankara'da geleceği doğru bilebilen bir kişi yok!!! Sanırım Ankara'da falcıları yüzde 70 ine gittim :) yok yok yok. Ben fal işlerini bırakalı çok oldu. 100 lerce lira harcamışımdır bu sektöre, parama, vaktime, umuduma yazık ettim kızlar.

haklısın canım.allahtan baskası bılemez.bende 3 kere baktırdım.daha da baktırmam.

arkadaşlar ben de çok falcı gezdim ankarada kısaca bir özet yapayım :

ehli keyf mustafa : ben ona ehlikeyf de değil sevgi cafede çalışırken baktırmıştım beni hiç sevmedi, dedikleri de çıkmadı. En yakın arkadaşım da baktırmıştı ona geçmişte kimsenin bilmediği bişeyi bilmiş dediklerinden bazıları da oldu ama gene de çok pahalı bakıyor tavsiye etmem.

ehlikeyf kaan : önceden 5 tl ye bakıyordu sonra mustafayla beraber çalışmaya başlayınca o da 30 a çıkarmış ücretini. Biz 5 duyduk 5 vericez dedik, kabul etti ama gelişigüzel baktı, bana hakan diye biriyle tanışıcaksın demişti hakan diye biriyle tanıştım ama hayatıma hiç bir etkisi olmayan bir insan, belki başka hakandır söylediği, kısacası onun tarif ettiği şekilde birisi çıkmadı. Sonra dilek tutturdu, dileklerin olacak cumhurbaşkanı olmayı dilememişsin sonuçta dedi dalga geçti yani.

dilça cafe : Dilça cafede ismini bilmediğim bir hanıma baktırmıştım söylediği şey direk çıkmıştı, eski erkek arkadaşımın arayacağını bilmişti ve söylediği gece aradı ama artık orda çalışmıyormuş.

çatı cafe : dilça cafenin olduğu apartmanın bi üst katı. Orda şişmanca yüzünde çilleri olan sarışın bir hanıma baktırdım ilk sefer baktığında çok güzel durum analizi yaptı ve en geç 2 gün sonra olacak dediği bir şey 2 gün sonra oldu ama 1,5 ay sonra olacak dediği bir şey olmadı (Nisanda baktırmıştım eski erkek arkadaşın dönecek demişti hatta ben imkansız dedim ona rağmen ısrarla dönecek dedi ) geçen ay tekrar gittim bu sefer eski erkek arkadaşımla ilgili o kadar olumlu konuşmadı yol ayrımına gitmiş ya da şu an uzakta dedi ben önceki falı hatırlattım dönecek demiştiniz dedim ben öyle diyince gene bekle dönecek dedi fakat 1 1 buçuk ay içinde bi başkası da sana olumlu olarak gelecek dedi gene 1,5 ay dolmak üzere kimse yok bakalım bekliyoruz...

gırgır cafe : buraya değişiklik olsun diye gittik ben de baktırdım ama benimki fal gibi değildi ben hiç bi şeyi bilmesini beklemeden direk durumumu anlattım ona göre konuştu beklentim yoktu yani ama baktıran diğer arkadaşlarım çok memnun kaldı

kısacası sakarya metrosundan çıkınca 3 katlı bir apartman var ya oralardaki bütün kafeleri tavsiye edebilirim 5 tl ye bakıyorlar kısa oluyor ama genelde tutarlı oluyor... paranızı başka yerlere boşuna harcamayın derim..

ha bir de konur sokak ın en sonunda bir apartman var oranın 5. katında bi yer var orada bir travesti abla var, birbiriyle çelişen şeyler söylemişti kafamı karıştırmıştı anlamamıştım hiç bir şey ama eski erkek arkadaşımla karşılaştığımı bilmişti o da haziranda yeni biri olacak demişti o da olmadı...

benim de ihtiyacım olan beni gereksiz şeylere umutlandırmayacak olmayacak şeylere olacak demeyecek bir falcı izmirdeki yeliz hanım öyle diye duydum oraya gidecektim ama o da çalıştığı yerden ayrılmış maalesef...

babystar izmirde nereye gideceğini bana da söyler misin?

Ben şunu söyleyim sadece Ankara cafeydi galiba sakaryada öyle bi kafe var orda da nesteren hanım var ben ona fal baktırmıştım 2009 kasım da fln..Bana 2010 şubat yada martta hayatına biri girecek dünyan değişecek ayakların yerden kesilecek demişti..Ve doğru çıktı o zamanlarda hayatıma biri girmişti (Her ne kadar gidecek şekilde girsede)

Geçen yaz yine baktırmıştım bana bu yıl eylül gibi seni bırakıp giden bi sevgilin geri dönecek ve onunla tatile çıkacaksın hatta elinde yüzükle gelecek demişti pek inanasım gelmiyor kim gelecek ki (
Ama işte insan umutlanmadan da edemiyor..

Not:Eski sevgililerimden evlenenler çoğunlukta boşanıp gelmesinler Allah korusun

merhaba arkadaşlar,
yaklaşık 2 hafta önce Dejavu cafedeki Gül'e fal baktırdığımı ve tam bir fiyaskoyla sonuçlandığını yazmıştım zaten. Gül'ün berbat falından sonra tekrar gitmek istiyorum başka bir yere. bu fal işi böyle, berbat bir faldan sonra düzgün bişeyler dinleyip rahatlamak istiyor insan. terapi cafeye gitmeyi düşünüyorum. ama Fikriye mi Mihriye mi? bir türlü karar veremedim. hangisine gideyim yardımcı olamaz mısınız, moralim bozuk bir an önce gitmek istiyorum...

ben gece sene gitmiştim kızılayda fal kafe orda rukiye vardı çok ıyıydı ısım ve tarıh vererek bakıodu gıtmeden randevu alıosun ama uzun bı suredır ızınlı nedense yada ayrıldı solemıolar

Rukiye aynı yerde devam ediyor. şimdi arayıp sordum, bu gün dolu yarın için olur dediler. buraya yazmadan önce bir telefon edip kontrol etmekte fayda var :))

ben uzun zamandır bu formu takip ediyorum bir meraklı olarak:)) ve yeni üye oldum, malumunuz kimse geleceği bilmiyor ama kötü enerjisi olmayan terapi olan ve geçmişi iyi bilen birkaç kişi yazabilirim bende, tunalı çelikler pasajındaki laf terapi ve melek hanım isimli iki yer var, beskekar sok. mantıcıda bakan bir hanım var, bi de bahçelievlerde eski ebruli cafe de ( starbucksın olduğu sokak) orası da iyi. Ama bencu bu iş enerji olayı, çok tavsiye edilen ama gidilince başarısız olan fallarda galiba karşılıklı enerji olmuyor.

slm. gerçekten gül berbat ötesidir yıllar önce gitmiştim ve halen fal bakıyormuş yazık yani bu kadar insanı aldatmanın ne alemi var çünkü onun hakkında falıyla ilgili iyi yorum hiç duymadım neyse mihriye vede fikriye kardeşlerden mihriyeyi tavsiye etmişlerdi ona gittim benim için 2010 bahar aynıda %100 olacak dediği şeyin tam tersi oldu ve kendisine bu konu hakkında döndüğümde hiç hoş olmayan bir uslüple konuşarak gel yeniden bakayım dedi parama acıdığım için gitmedim çünkü sonuç malumunuz... kısacası şu kızılayda adam akıllı bir falcı yok diyebilirim evet birzamanlar rukiye ve ebru hanımı insanlara tavsiye ediyordum ama artık onlarda eskisi gibi iyi bakamıyorlar bu benim kendi fikrim artık kızılay dışında araştırmalara çıktım iyi birisini bulursam sizlerede söylücem kızlar ama şuan maleseffffffffffffffff yok kimseeee

arkadaslar merhaba,
öncelikle sunu belirteyim hangi seneydi hatırlamıorum güle gittiğimde bana cok cok ii baktı dedii her sey cıktı ozamanlar. soradan isi abartıp sürekli gittigim icin bana iyi bakamıo suanda gibi gelio :) ama dediiniz gibi fal tamamen enerji isi senden pozitif enerji alamadıgı zaman karsındaki insan iyi fal bakamıo.. mihriye'ye gelince 3 hafta oldu ona gideli öncesinde de milyon kere gitmistim dedikleri kısmen cıktı.. ama isin cılkını cıkartıp sürekli aynı yerlere gidersen sorunlarını dertlerini cözmüs oluolar ve sürekli ona yogunlasıolar maleseff :))

bu pazar günüde kızılayda turuncu cafe diye bir yer var oraya gittim orda medyum mustafa diye biri vardı ona baktırdım. onun hakkında bi fikri olan varmı acabaa?? varsa yorum yaparsa sevinirimm.. simdiden tesekkür ederiiiiiim:))

Angelo daki Bahar'a ben de geçen hafta gitmiştim. Tutturdu kurşun dökelim sana diye, Kahve falı baktırmak istemiştim. Kahvede detaylı olmaz dedi tarot baktı. Hepsi paracı bunların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…