canim nerde bu kemanci cafe?
kızlar selam, biriniz özet geçsin hangi cafedeki falcı iyi ya da kötü, çünkü burada yazılanlar artık birbirine karışmış. :26: hemen cevap verirseniz sevinirim.
sakarya da .aba pıknıgın karsısında.orda kafanı kaldır gorursun.
canım ben sımdıye kadar 3 kere falcıya gıttım ankarada.
2 kere eylule baktırdım.1kerede mustafa ya.eylul ılkınde bıraz ıyıydı ıkıncısınde begenmedım durmadan kısılık analızı yaptı.mustafaıle ılgılıde yazdım ıste.
ablam ızmırde baktırdı.ısım soyluyormus kadın ona gıtmek ıstyrm memlekete gıdınce.ankarada bu ısın ehlı pek yok galıba.
canım çok teşekkürler, bu eylül ve mustafa hangi kafelerde acaba? onu da yazarsan çok sevinirim.
Benim fikrim artık şu yönde:
Bence fal baktırmak, olur olmaz herkese baktırmak hele, kötü şans getiriyor. Yani dışarda baktırdığım (arkadaşlar arasında olmayan) çoğu falda olacak, güzel denilen şeyler bir sebeple olmadı. Öyle aman aman bir felaket geldiğinden değil de başıma işte; her güzel denen işim sonunda ters gitti çıkmadı. Zaten farkettiyseniz koskoca Ankara'da geleceği doğru bilebilen bir kişi yok!!! Sanırım Ankara'da falcıları yüzde 70 ine gittim :) yok yok yok. Ben fal işlerini bırakalı çok oldu. 100 lerce lira harcamışımdır bu sektöre, parama, vaktime, umuduma yazık ettim kızlar.
sakarya da .aba pıknıgın karsısında.orda kafanı kaldır gorursun.
canım ben sımdıye kadar 3 kere falcıya gıttım ankarada.
2 kere eylule baktırdım.1kerede mustafa ya.eylul ılkınde bıraz ıyıydı ıkıncısınde begenmedım durmadan kısılık analızı yaptı.mustafaıle ılgılıde yazdım ıste.
ablam ızmırde baktırdı.ısım soyluyormus kadın ona gıtmek ıstyrm memlekete gıdınce.ankarada bu ısın ehlı pek yok galıba.
babystar izmirde nereye gideceğini bana da söyler misin?
babystar izmirde nereye gideceğini bana da söyler misin?
slm. gerçekten gül berbat ötesidir yıllar önce gitmiştim ve halen fal bakıyormuş yazık yani bu kadar insanı aldatmanın ne alemi var çünkü onun hakkında falıyla ilgili iyi yorum hiç duymadım neyse mihriye vede fikriye kardeşlerden mihriyeyi tavsiye etmişlerdi ona gittim benim için 2010 bahar aynıda %100 olacak dediği şeyin tam tersi oldu ve kendisine bu konu hakkında döndüğümde hiç hoş olmayan bir uslüple konuşarak gel yeniden bakayım dedi parama acıdığım için gitmedim çünkü sonuç malumunuz... kısacası şu kızılayda adam akıllı bir falcı yok diyebilirim evet birzamanlar rukiye ve ebru hanımı insanlara tavsiye ediyordum ama artık onlarda eskisi gibi iyi bakamıyorlar bu benim kendi fikrim artık kızılay dışında araştırmalara çıktım iyi birisini bulursam sizlerede söylücem kızlar ama şuan maleseffffffffffffffff yok kimseeeemerhaba arkadaşlar,
yaklaşık 2 hafta önce Dejavu cafedeki Gül'e fal baktırdığımı ve tam bir fiyaskoyla sonuçlandığını yazmıştım zaten. Gül'ün berbat falından sonra tekrar gitmek istiyorum başka bir yere. bu fal işi böyle, berbat bir faldan sonra düzgün bişeyler dinleyip rahatlamak istiyor insan. terapi cafeye gitmeyi düşünüyorum. ama Fikriye mi Mihriye mi? bir türlü karar veremedim. hangisine gideyim yardımcı olamaz mısınız, moralim bozuk bir an önce gitmek istiyorum...
Gittim pek memnun kalmadım açıkcası diğer falcılardan bir farkı yok sölediklerinden de şuana kadar çıkanı olmadı sadece çok paracı bir bayan sizi hemen tarot yada su falına yönlendirir benim dikkatimi bu çekmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?