Ankara'daki Falcılar

sorularıma pek cvp veren olmuo ama yılmadan soruyorum:)) ehlikeyf cafede ki kaan hakkında bi fikri olan varmı acaba??

Yardımcı olunacak bir durum yok ki olalım. Gidilen falcılardan tam anlamıyla memnun olan yok.
Birine dedikleri tutanın ötekine tutmuyor.
Neyin yardımını bekliyorsunuz? Dönüp geçmiş sayfaları okuyun madem.
Ne var ne yok fikir alırsınız.

Cidan Cafe'deki Fatma'yı övdü bir arkadaşım. Onu bilen var mı? Esmer küt saçlı bir kadınmış.

burası nası forum sitesi ya kimse kimseye yardımcı olmyor..
bu siteye pek çok yorum yazdım ama site yönetimi yayınlamıyor bilmiyorum ama falcılar engellettiriyormuş gibi geliyor bana... neyse sizin için dsadece şunu söyleyebilirim ki kızılayda hiç bir falcıya gitmeyiniz derimmmçok falcıya gittim memnun kalmadım 2 kişi haricinde ama onlarlada samimi olduğumdan artık bakamıyorlar eskisi gibide iyi değiller bence...

burası nası forum sitesi ya kimse kimseye yardımcı olmyor..
bu siteye pek çok yorum yazdım ama site yönetimi yayınlamıyor bilmiyorum ama falcılar engellettiriyormuş gibi geliyor bana... neyse sizin için dsadece şunu söyleyebilirim ki kızılayda hiç bir falcıya gitmeyiniz derimmmçok falcıya gittim memnun kalmadım 2 kişi haricinde ama onlarlada samimi olduğumdan artık bakamıyorlar eskisi gibide iyi değiller bence...

peki onların isimlerini verebilirmisin? memnun olduklarının..

ya kızlar bu saimekadındaki yasar hanıma nasıl ulasabilirim lütfen yardımcı olun banaa:/:/

tryamor kimse bisi demio sen bari birini öner bana

Cidan cafe Figen. Başı kapalı olan bir kadın. Ona 4 kez gittim. İlk 2 falında süperdi her dediği oldu. Diğerlerinde olmadı. Ankara'da gittiğim en iyi falcı Figen. Kahve 15, Kahve + Tarot 30 tlye bakıyor. Onu dene o zaman, ille de birine gideceksen.

denicem kesin:) aksam kaca kadar orda oluyor??

Ben geçen gün 7 gibi gitmiştim ordaydı. Geçen yıllarda akşam 9da bile gitmişliğim vardı. Şimdi o kadar kalıyor mudur bilmem. Ama bence erkek saatlerde gitmek daha iyi. Zihni açık olur kadının hiç olmazsa. Daha iyi bakar belki o zaman. Çünkü çok geleni oluyor.

evet dogru diyosun.. birde eylülü öneriyormusun? eylülün fal baktıgı cafede nurcan diye birine baktırmıstım. ona baktırdın mı hic? kahve ve su falı bakmıstı.

evet dogru diyosun.. birde eylülü öneriyormusun? eylülün fal baktıgı cafede nurcan diye birine baktırmıstım. ona baktırdın mı hic? kahve ve su falı bakmıstı.

Eylül'ün ilk falı iyiydi. 2. gidişimde hiçbir şeyi bilemedi. Nurcan'a baktırmadım.

Eylül'e ben de baktırmıştım. İlkinde evet iyiydi. İkinci gidişimde çok emin ve kesin konuştu ama söylediklerinin hiç biri çıkmadı. Sevda'yı geçen sene denemiştim. Çok kısa bakıyor ve genelde başka şeylerle ilgileniyor. Bugünlerde yeniden baktırmak istiyorum ama kime gitsem bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…