Ankara'daki Falcılar

ya kızlar bu saimekadındaki yasar hanıma nasıl ulasabilirim lütfen yardımcı olun banaa:/:/

evet ne olur saimekadındaki yaşar hanımın adresini yada telini ne bileyim ulaşabileceğimiz şekli bilen varsa yazsın
bu arada handan ile ilgili gelişmeleri paylaşacağıma söz vermiştim.
:84:handanı kesinlikle tavsiye etmem o kadar iddalıydı fala ve yapacağı işleme benim için hatırı sayılır para verdim
yani acemi aptal gibi kandım. sonunda da bişey olmayınca hayırlısı böyleymiş cevabı aldım
tutmayan falın cevabı klasik .... tabii ki enerji meselesi.
insanın nasıl basireti bağlanıyor....
bu mali krizimde bu hatayı yaptığım için kendime çok kızıyorum:84:

kızılıyda HANGİ FALCILAR İYY KIZLAR
Kızılayda hiçbir falcı iyi değil size sadece ebru ve nur hanımı önerebilirim ama bunlarda kötünün iyisi ilk baktıklarında süperdiler ama artık tutturamıyorlar25:: yıllardır gittiğim rukiye hanım vardı önceleri çok iyiydi ama şimdi eskisi gibi iyi bakamıyor sonuçta sadece bu benim fikrim değil çevremdeki tanıdığım kişilerde aynı fikirdeler kızılayda istediğimiz gibi tam anlamıyla iyi bir falcı yok........stres attığımız bir falcılarımız vardı onlarıda eller aldı... ykm,nin ordaki pınara dahi gitmiştim sölediklerinin birtanesi dahi çıkmadı.

En memnun kaldığım Cidan Cafe Figen. O kadın kadar iyi falcıya rastlamadım ben. İlk 2 falında her dediğini yaşadım. Onu tavsiye ederim. Sakarya Caddesi'nde.

ya banada cok umut verdi figen kesin olucak falan dedi. tarih verdi agustos ayı icin. cıkıomu dedikleri gercekten.. kazanan sen olucaksın falan dedi. sonra dün birde dilca cafedeki duyguya baktırdım:)) o nasıl sizce yaa oda hep duymak istediklerimi söledi mutlu ayrıldım yanından.. insallah dedikleri gibi olur. her gün dua ediyorum :)

Dilça Cafe'de baktırdığım insanların hiçbir dediği olmadı.

Valla falcılar zaten hep eski sevgilin geri dönecek diyor. Benim 2 yılı geçti gelen olmadı.

En iyisi önüne bakmak ama umudu da kaybetmemek sanırım.

Bu arada Figen'in dediği tarihler tutmuyor ama dediği şeyler oluyor. Tabi sadece ilk 2 falda oldu bana. Dediği vakitten ya önce ya da sonra oldu. Tarihi bilemedi.

işte bana hepsi aynı seleri sölüyor figende aynılarını söyledi.. bol bol dua edelim:) baska önerebilceginiz falcı yok mu ya:)) mesela su ykmnin arka sokagındaki pınar nasılki merak ediyorum onu.. birde saimekadındaki yasar hanımı??

birde tryamor sen gelmesini istedigin sevgilinin sadece aramasınımı bekledin yoksa aradınmı onu sürekli?? buda önemli bi durum cünkü

Son düzenleme:
figen dışında başka neresi iyi acaba,birde ben konur sokata tesadüf eseri bir fal cafeye girdim,bundan 9 ay önce felan esmer orta yaşı biraz geçmiş çok iyi bir beyefendi idi,öyle diğerleri gibi bakıp bitti demedi ne istersen sordum yarım saat ten fazla sürdü öyle ezberlemiş gibide konuşmadı ben çok ısındım bu beyefediye,konuşduğundan çok emindi dedikleri çıkacak ve geri bana geleceksin dedi,dediklerinin hepsi çıktı,tekrar kendisine çıktığı için görüşmeye gittiğimde kendisi 2ay kadar önce rahatsızlığı nedeniyle cafeden ayrılmış,ne kadar üzüldüm bilemezsiniz,ismi arif di acaba içinizden tanıyanınız var mı ?

Canım senin umutlarını kırmak istemem tabi ama ben çok falcılara gittim bu yüzden oldukça tecrübeliyim. Ve hepsinden aynı palavrayı duydum ama olmadılar. Hepsi dediğim de 20 tane falcı olmuştur yani. Bak süreyi de veriyorum. 2 yıldan fazla vakit geçti ama olmadı. Bu yüzden bir sürü falcıya gidip ne diye para boca ediyorsun ki? Pınar'a gidenler de hiç memnun değil zaten, hepsi yazdı buraya yorumlarını. Benim en başından beri kanım ısınmadı o kadına zaten, o yüzden gitmedim. İyi ki de gitmemişim. Çok pahalı bakıyor bir de.

Ben dua falan da etmiyorum. Artık o kişi umrumda bile değil. O kadar zaman geçmiş hala onu mu düşeneceğim salak gibi.

Sen de zamana bırak. Falcılar gelecek dedi diye gelmez. Hem bak başka bir arkadaşım daha vardı 4 yıl oldu çocuk geri dönmedi inanabiliyor musun? Ona da hep geri gelecek dediler. Ama koskoca 4 yıl geçip gitti.

Yeryüzündeki hiçbir erkek benim gururumdan önemli olmadığı için elbette aramadım onu. Elimden geleni yapmıştım sonuçta. Arayıp yalvaracak halim yoktu ya. Ne hali varsa görsün.

Arama falan boş iş. Adam istemiyorsa bırakacaksın. Olacağı varsa muhakkak olacaktır zaten. Sabırlı olmak lazım ve önüne bakmak...

evet sana bu konuda katılıyorum.. sabırlı olmak lazım.. herseyin hayırlısı:) zaten falcılar bir nevi terapist gibi:)) geleceği tabikide Allah'tan baskası bilemez. ama simdiki zamanı ve gecmisi bildilermi soka girio insan. belkide sana geri dönmesini gercekten yürekten istememissindir sen.. olumlu düsünelimki her sey güzel olsun.. yani sözün kısası evrene olumlu mesajlar yollamak lazım

Yok yau... Epeyce yürekten istemiştim ama olmayacağı varmış işte yapacak bir şey.

Neyse... Sen evrene olumlu mesajlar göndermeye devam et. Olur belki istediğin kim bilir.

meraklıııııı katina bakan kim bana özelden mesaj atabilirmisin? mesaj hakkım yokmus ordan soramadım sana:/

Merhaba arkadaşlar,

Bi kaç ay önce Sevgi Cafe'deki Nur Hanım'a gittiğimi ve çok beğendiğimi yazmıştım. Günü tamamen bilmişti, gelecek için de bekleyeceğimi yazmıştım. Bu sıırada arkadaşlardan biri "Gelecekle ilgili dedikleri" çıkmaz diye yazmıştı ve ben de "Ay inşallah çıkmaz, beni çok üzen bi şey söyledi, hatta o kadar üzüldüm ki Nur Hanım'ın 'Biz falcılar geleceği bilmeyiz, sadece olabilecekleri söyleriz,inşallah falım çıkmaz.' dediğini yazmıştım. Ben de gelecek büyük ihtimalle çıkmayacak diye mutluydum, ama maalesef dün o söylediği ve canımı sıkan şey çıktı Keşke çıkmasaydı, ama maaalesef geleceği bilmiş gerçekten.. Ben şimdi üzülürüm diye yanına gitmem, sürekli beklentiye girerim, iyi ya da kötü her şeyi olacak diye kafama takarım, ondan gitmem de geleceği de bana tutturduğunu sizinle paylaşmak istedim..

Son düzenleme:
ne olur saimekadındaki yaşar hanıma ulaşma yolunu bilen gösterssin
adres tarif tel ne olursa çokkkkk merak diyorum kadını

Sevgi Cafe nerede?

yaa sidurii bugün nur hanımı aradım sevgi cafenin telini bulup. adam bi anda ortadan kayboldu 2 3 gündür gelmiyor dedi yoksa bugün gidicektm sende cep numarası falan varmı??

birde orda rabiya die bir bayan bakıomus suanda onu duyan bilen varmı acaba??

Ya Nur Hanım bana kartını vermişti, ama cüzdanımdan bi kaç kez düşünce "Cüzdanımdan falcı kartları çıkıyor, arkadaşlarım uğraşıyor" diye çöpe atmıştım Numarasını hiç bilmiyorum.. Ayrıldığını da bilmiyordum.Ben ve bi arkadaşım bi kez gitmiştik, bi daha gitmedik.

poff bu kötü oldu iste :/ baska önerebilcegin falcı varmı? Ermeni ebruya gitmismiydin?? Ben dün gittim kendisine her ne kadar suanki yasadıklarımı bilsem bile beni hic tanımayan biri sölediginde insan sok oluyor:)) gelecekle ilgili söledikleri icin simdiden bisi diyemem.. Zaman vermiyor zaten. Onu sadece allah bilir diyo, ben sadece burda cıkanı olcagı sölüyorum dio zamanı allah'a kalmıs dedi. Dua verdi bi tane okumam icin. Bol bol dua et dedi birde:)

acaba dedikleri cıkıcakmı

Ebru Hanım'a gitmiştim. Forumu yakından takip edenler bilirler, "meneha" rumuzlu ve reklam amaçlı üye olduğundan üyeliği iptal edilen biriyle bu konudaki görüşlerimi yazdıktan sonra bayağı takışmıştık:)) O yüzden onunla ilgili fikirlerimi tekrar yazmıyorum da sadece bayıldığım 30 TL'ye hala üzülüyorum onu söyleyim:) Benim önerebileceğim başka falcı yok, bi ara Rukiye bayağı iyiydi ama artık çok kısa bakıyor.
Figen Hanım da günü bilmişti, ama şu Nur Hanım'ın bildiği ve çook üzüldüğüm o konuyla ilgili istediğim şeyin olacağını söylemişti, ama artık dilediğim şeyin olması mümkün değil Sokullu'da Yasemin abla vardı, o hayatımdaki her şyi bilmişti ama gelecekle ilgili her şey yanlış çıktı. Hatta bana bi davayı açmamamı, kaybedeceğimi söylemişti. Ben bayağı bildi diye tereddüt etmiştim, ama iyi ki dava açmışım, çünkü falda söylediğinin aksine kazandım. bugüne kadar hiç bi falcı geleceğimi bilememişti, keşke Nur Hanım da bilemeseydi, ama maalesef çok takık olduğum bir mevzu onun dediği gibi çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…