Ankara'daki Falcılar


dur bakalım umudunu yitirme sen.. zaman her seyin ilacı diye bosa dememisler:)

ebru hanım benim bu zamanımı gayet güzel yorumladı. gelecekle ilgili söledikleri olcak mı bilmiorum ama cok emin konustu. sana gelecekle ilgili söledikleri cıkmısmıydı? evet buarada banada kısa baktı ama tatmin etti sanki kendinden cok ama cok emindi..
 

Yok, Ebru Hanım'ın falı 5 dk bile sürmedi. Çok önemli şeyler de söylemedi bana. Günle ilgili çok sıradan şeyler söyledi. Gelecekle ilgili de bi kaç cümle verdi. Mesela bi çocukla bi daha hiç karşılaşmayacağımızı, görüşmeyeceğimizi söylemişti ama o faldan sonra kaç kez görüştük. İşimi değiştireceğimi söyledi, o da olmadı, uzun vadede olacak gibi de değil. Yani geleceği bilemedi. Bilmiyorum belki de enerjimiz pek tutmadı, çünkü ısrarla yıldızname ve su falı önerdiği için ben kendisinden pek hazzetmedim. O da onlara baktırmadığım için beni pek sevmedi gibi:))
 

onlara bende baktırmadım sadece tarot baktırdım. ve beni onlara yönlendirmeyede calısmadı aslında sadece cakraların kapalı senin bisiler yapmak lazım dedi okadar.. bende insallah baska zaman die kibarca reddettim:)

suaralar gercekten iyi bir falcıya ihtiyacım var!! nur hanımada ulasamadım zaten off
 
Pınara giden arkadaşlar pınar hakkındaki yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim 5ay önce pınara gittim sadece 1 tanesi çıktı diğerlerinin zamanı var dedi size sölediklerinin tamamı çıktımı?memnun kaldınız mı? tekrar gitmeyi düşünüyorum önerirmisiniz?
 

Bana da Yıldız bir konuyla ilgili herkes olumlu konuşurken olumsuz konuşmuştu ve asla bu çocuk seni aramaz demişti bana. Sonra tekrar görüştüm ama o insanla. Hiç takılma bence olur mu olmaz mı diye. Sonuçta olumlu konuşunca ne oluyor ki? Yine olmuyor. O yüzden falcılara kesinlikle bel bağlayıp etkisinde kalma. Bana Yıldız asla dediğinde biraz etkilenmiştim ama birkaç saat sonra yine o insanla görüşeceğimi hissediyordum. Falcıların demesiyle şekil almıyor hayatımız. Sen fazla kaptırmışsın kendini.
 

@uyan20,

Ben sana bi türlü cevap atamadım, 100 msj olmamış.

Pınar ben ve arkadaşlarıma ne günü ne de geleceği bilmişti. Biz randevu almamıza rağmen kalabalıktan saatlerce sıra bekleyip yanına girmiştik, ama hiç birimize bilemedi, işin komik yanı günü bile bilememişti.O yüzden ben Pınar'ı kimseye önermiyorum.
 

Doğru söylüyorsun Tryamor. Gerçi Nur Hanım'ın söylediği şeye inanılmaz üzülüp "inşallah çıkmaz, inşallah çıkmaz" diyordum, çıkınca üzüldüm(
 
Her ne kadar burası "en iyi falcılar" forumu olsa da nereye gidilmeyeceğini de yazmakta fayda var diye düşünüyorum. Dün arkadaşımla Olgunlar'a giderken Angelo Cafe diye bi yer gördük, kahve falı 7,5 TLydi. "Aman zaten altı üstü 7,5" diyip hem kahvemizi içer hem falımızı baktırırız dedik. Açıkçası falcıların bu fiyata iyi olmayacağını tahmin ediyordum da arkadaşımla benim aynı masadan kalktığımızı farketmeden ikimize de cümlesi cümlesine aynı şeyleri söyleyeceğini tahmin etmemiştim:)) İnsan kendini aptal gibi hissediyor, bi de saf saf ikimiz de onu dinledik. Çıkışta bi baktık ki ikimize aynı şeyleri söylemiş, ondan herkesi ayrı ayrı alıyorlar dedik:)) Neyse işte, kahvemizi içip çıktık da böyle atıp tutanlar konusunu da yazmak istedim. A

ya bi de zaten ezbere cümle kuruyor, bari iyi şeyler söylese:) İkimize de "Ağlamışsın, ama bu gözyaşların daha bi şey değil, bir kaç ay daha kötü şeyler yaşayıp daha çok ağlayacaksın. Eski sevgilin, yeni sevgilisiyle çok mutlu, onların arasına hç bi şey giremez. Artık o kişiyle zaten hayatta karşılaşmazsın, karşılaşsan zaten en fazla selamlaşırsın, o sevgilisiyle çok mutlu." gibi iyice iç karartıcı şeyler söylüyor:)) Neyse ki sadece kahve parası vermişiz:)
 
dün nur hanıma gittim hala sevgi cafede arkadaşlar, fena değildi falı da en azından kötü niyetli değil, faleketlerden bahsetmiyor, telefonunu istiyordunuz verdiği kartta 05348510359 yazıyor bilginize
 

Ben de gittim o kafeye ve ordaki iki kişiye baktırmıştım. Hiç de böyle iç karartıcı şeyler duymadım. Sanırım sen bazı şeyleri kabullenmek istemiyorsun. Ayrılığın yeniyse kötü şeyler duymaya dayanmak zor oluyor biliyorum. :44:
 
dün nur hanıma gittim hala sevgi cafede arkadaşlar, fena değildi falı da en azından kötü niyetli değil, faleketlerden bahsetmiyor, telefonunu istiyordunuz verdiği kartta 05348510359 yazıyor bilginize

ya ben daha dün aradım orayı adam nur hanım ayrıldı bi anda ortadan kayboldu gelmio artık falan dedi suanda rabiya hanım var dedi:/ kızılayda ykmnin yanındaki sevgi cafe nurdan bahsediosun dimii??
 

yok yok aslında, kötü şeyler söylemesi sorun değil de ikimize aynı şeyleri söylemiş.Ona bayağı güldük. Sanırım aynı masadan kalktığımızı farketmedi, başından sonuna aynı şeyleri söylemişti.Ben onun için yazdım.
 
ya ben daha dün aradım orayı adam nur hanım ayrıldı bi anda ortadan kayboldu gelmio artık falan dedi suanda rabiya hanım var dedi:/ kızılayda ykmnin yanındaki sevgi cafe nurdan bahsediosun dimii??

evet, dün ben kendim gittim sevgi cafeye ve nur hanıma baktırdım, ve kartını verdi,lkartında yazdığım telefon numarası yazıyor, niye sana öyle söyleidler bilmiyorum en son saat 14 oo itibariyle ordaydı, akşamı bilemem
 
Ben de bugün nur hanıma gittim, randevusuz gittim biraz bekledim ama ordaydı, mekan çok iyi değil ama nur hanım iyi biri, daha önce gördüğüm falcılardan daha sempatik ve art niyetsiz geldi, artık kazınlana kazıklana temkinli olmaya alıştım, kahve 20, tarot ve kahve birlikte 30 dediler, eskiden olsa atlardım tarot diye sadece kahve baktırdım gidecekse de bari 20 liram gitsin diye düşündüm, fal kısaydı ama isabetli tahminleri oldu, umarım dedikleri çıkar, öyle ayrıntılı yorumlar yapmıyor ama yine de memnun kaldım diyebilirim...
 

sen memnun kaldın mı nur hanımdan, tarot da baktırdın mı yoksa sadece kahve mi
 



bendee sakryadaki gizeme gitmiştimm bidee konur sokaaktakii ayçimee hepside uydurukk evliyim sen evlencen diyo:))
 

En memnun kaldığım Cidan Cafe Figen. O kadın kadar iyi falcıya rastlamadım ben. İlk 2 falında her dediğini yaşadım. Onu tavsiye ederim. Sakarya Caddesi'nde.


cidan cafe gitmemştim oraya tryamor ilk fırsattaa gidtcem yazarım kızlarr saol cnmm
 
sen memnun kaldın mı nur hanımdan, tarot da baktırdın mı yoksa sadece kahve mi

Bilmem fena değildi, en azından kötü niyetli bi kadın değil, çünkü ben bir falcı mutsuz ise fal baktığı kişilere kesin kötü şeyler (mutsuzluklar, kısmet kapalıymış, büyü varmış hastalık varmış vs. vs.) söylediğini deneyimledim, ben nur hanıma iki defa baktırdım ikisinde de aynı konuda söylediği şeyler tam birbirini tutmadı ama fena değil, terapi işte.

Bu arada avanti cafeyi kimseye önermiyorum.(kötü şeyler söylüyor) tabi herkes kendi bilir.
 
sevgi cafedeki nur hanım kızılaydaki diğer falcılara göre daha iyidir size pozitif enerji verir arkadaşlara tavsiye ederim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…