Ankara'daki Falcılar

ben ekim ayı civarı oraya gitmiştim. iranlı bir bayan vardı. bir de fatoş vardı .ikiside hiç çıkmamıştı.

ben ekim ayı civarı oraya gitmiştim. iranlı bir bayan vardı. bir de fatoş vardı .ikiside hiç çıkmamıştı.
Gittim bende bildi gibi biraz ya aslında bana herkes aynı şeyleri dioşar ben hiç bseybdemediğim halde ya hepsi çok iyi sallıyor yada hepsi iyi bilio :)) bahar refika yasemin. Buda onlara yakın seyler dedi valla

Gittim bende bildi gibi biraz ya aslında bana herkes aynı şeyleri dioşar ben hiç bseybdemediğim halde ya hepsi çok iyi sallıyor yada hepsi iyi bilio :)) bahar refika yasemin. Buda onlara yakın seyler dedi valla
umarım iyi şeyler çıkar.ama şu da bir gerçek ki fallar er yada geç patlıyor .

burdaki tavsiyeler üzerine biçok falcıya gittim ama yinede vera kadar nokta atışları yapamadı hiç biri. Banamı denk geliyor bilmiyorumda kızın verdiği her tarih günü gününe tutuyor bide şimdi şehrazat diye bi kadının adını duydum çok övüyo arkadaşlarım bi deneyim iyiyse sizde gidersiniz

canımm bu vera nerde ne kadara bakıo peki bide resme falan yorum yapıomu ?? cewapp bekliyorum. şehrazat nerdeymiş nekadarmış ? :d

Vera nerdeee gerçekten kızlar çok falım geldi kime gideyim ne önerirsinizzz?

Partladi derkeen yani canim ii ddeilmi sence? Sence baktırmaya değer mi değmez mi yani cevap bekliyorum

Ben kahve ve tarot baktirmistim 60 tlydi.dedikleri cikmadi ama o an beni mutlu etmisti ama dedigi seyler cikmadi sohbet etmek icin iyi bir kiz

Arkadaslar geriye tek alternatif bahar sanirim cilvelideki az kisi gitmis gidenlerde ii yorumluyo onu deneyimm diorum denersem yazarm

vera iyi degil canim daha oncede soyledimm sohebti enerjisi cok iyidir tatli sevecen bi kiz ama falı iyi degik dualari ise yarar bi dua kitabi al daha mantikli burda ismi gecen bi cok falciyi baska falcilarda fala baktirirken gordum kendi gozlerimle beraber sıra bekledik

eskiler zaten bilir yeniler icin yaziyorum sıla gitmeyin ani iyi guzel beyin okur yaninda şok olursun dedikleri cikmaz kardesi daha beterdir
vera sadece tatli bi kiz o kadar tuana ve kaan 50 tl yo dusursem uzulmem ikisine verirsem üzülürüm satı var simdi gundemde keske eski satı olsa catida en az 7 yilini deviriyor ama eskisi gibi degil bozdu turuncu cafe gidilecek tek kisi sibeldir soru cvpta harikadir tarotu iyidir daha once evimdeydi evimdeki özge yakin gelecekte iyidir dedikleri cikan nadir falcilardan surekli baktiririm memlunum bide irem var severim oda iyidir adini unuttugum varsa sorun soyleyimm malesef mastir yptim bu konuda paraniz bosa gitmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…