Gittim bende bildi gibi biraz ya aslında bana herkes aynı şeyleri dioşar ben hiç bseybdemediğim halde ya hepsi çok iyi sallıyor yada hepsi iyi bilio :)) bahar refika yasemin. Buda onlara yakın seyler dedi vallaben ekim ayı civarı oraya gitmiştim. iranlı bir bayan vardı. bir de fatoş vardı .ikiside hiç çıkmamıştı.
umarım iyi şeyler çıkar.ama şu da bir gerçek ki fallar er yada geç patlıyor .Gittim bende bildi gibi biraz ya aslında bana herkes aynı şeyleri dioşar ben hiç bseybdemediğim halde ya hepsi çok iyi sallıyor yada hepsi iyi bilio :)) bahar refika yasemin. Buda onlara yakın seyler dedi valla
bahara bende uğramıştım. bana da ramazan dolayısıyla yok dediler. neyse belli olur.Cilveli bahara dunn kuzenleeim gitmis cenazesi varms izindeyms kadin ..
burdaki tavsiyeler üzerine biçok falcıya gittim ama yinede vera kadar nokta atışları yapamadı hiç biri. Banamı denk geliyor bilmiyorumda kızın verdiği her tarih günü gününe tutuyorbide şimdi şehrazat diye bi kadının adını duydum çok övüyo arkadaşlarım bi deneyim iyiyse sizde gidersiniz
Vera bende patladı maalesef. Ama tatlı kızdır enerjisini sevdim. Kahve 30-35 gibi bir şeydi.Vera nerdeee gerçekten kızlar çok falım geldi kime gideyim ne önerirsinizzz?
Nerde ama?Vera bende patladı maalesef. Ama tatlı kızdır enerjisini sevdim. Kahve 30-35 gibi bir şeydi.
3.goz fal evi kizilayda. bendede patladi ama tatli gerçekten vera
cnm irem de çıkıyor gibi olanlardan. sonuç hayal kırıklığı.Ben de iremden hiç memnun kalmadım gelecegi geçtim genel yorumları da cok kötüydü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?