Ankara'daki Falcılar

Selam herkese. Daha önce buraya gittiğim falcıları tek tek yazmıştım. Şimdi sonuçları paylaşmak için yazıyorum. Uzun süredir inişli çıkışlı devam eden bir ilişkim vardı. Bugün ayrıldık. Öncesinde de neredeyse kanlı bıçaklı olduk. Gittiğim bütün falcılar bana bu adamın benim kaderim olduğunu, yolumuzun asla ayrılmayacağını, evleneceğimizi söyledi. Hepsi... Özge, Meryem ve Eylül hem yakın gelecek hem de anı analiz etmede başarılı isimler. Eylül'ü çok severim. Olacak dediği şeylerin çok büyük bir kısmını yaşadım. Son zamanlarda haftada iki gün gittiğim zamanlar oldu. Maalesef son zamanlarda söylediği şeyler çıkmadı. Bence Ankara'da en iyi falcılardan birisi Eylül. Özge'nin analizleri ve yakın gelecekle ilgili söyledikleri de çıktı ama o da sonuç konusunda yanıldı. Ben hep hayırlısını diledim bugüne kadar, inşallah hayırlısı budur benim için. Özeleştiri yapmam gerekirse, eğer ben bu kadar sık fal baktırıp umut etmeseydim belki de bu noktaya gelmeden sonlanırdı bu ilişki, ben de önüme bakar hayatıma devam ederdim. Lütfen benim yaptığım hatayı sizler yapmayın. Ben burada tuhaf fiyatlar okuyorum çok üzülüyorum. Hepinize sevgiler...

eylül nerde hangi cafede aceba ??
cnm eylül galiba sakarya kotonun karşısında hülya cafemiydi neydi orada olsa gerek.ama baktırdığımda bende de çıkıyor gibi olmuştu ama? bence değmez. çünki uzun vadede pekte çıkmadı.birkaç sene öncesinde çok garip bir şekilde dediklerini 1 yıl sonra yani zamanlama hatasıyla yaşamıştım. ama sonra hiç çıkmadı. 100tl etmez. ama sen bilirsin.

Banada emirhanın numarasını verirmisiniz

Bahar iyi baya tutturyor daha önce dediğim gibi refika abla ve bahar benim için. Clvelide 40 tl ücreti.. Kardeşinin yerine geldi oraya. Süreli falan da değil. Pazartesi gübleri yok ama :)

Arkadaşlar. Cilveli Cafe Bahar'a gitmeyin değmez kesinlikle. Falın çoğu aynı şeyleri tekrar ederek, kendisini överek vs. geçiyor. Klasik devlet kapısı, iyi bir eş, deniz kenarı bağlantısı onda da mevcut. 40 TL çok fazla bunlar için.

Bu bahar asmalı konak mıydı neydi oranın karşısındaki yerdeyse eğer ben baktırmıştım o da öyle yanında iyisin verdiği tarih az çok tuttu.. Onun birşeyleri bilmesini beklersen bilmiyor, sen anlatırsan ona göre güzel bakıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…