- 14 Ağustos 2017
- 49
- 30
- 8
cnm eylül galiba sakarya kotonun karşısında hülya cafemiydi neydi orada olsa gerek.ama baktırdığımda bende de çıkıyor gibi olmuştu ama? bence değmez. çünki uzun vadede pekte çıkmadı.birkaç sene öncesinde çok garip bir şekilde dediklerini 1 yıl sonra yani zamanlama hatasıyla yaşamıştım. ama sonra hiç çıkmadı. 100tl etmez. ama sen bilirsin.eylül nerde hangi cafede aceba ??
Banada emirhanın numarasını verirmisinizclamente cok sevındım canım amırhandan ben cok memnunum ama bır sıkıntı herzaman bakmıyor bır baktıgına bellı bır sure gecmesı gerek o zaman bakıyor . dediğin gibi parayı önemseyen bir karekteri yok ayrıca gercekten rahat ve candan ben huyunu suyunuda sevıyorum onun cok sevındım memnun olmana
Arkadaşlar emirhanı tanıyan bilen numarası olan varmı vallahi verene çok büyük dua ederim lütfen yardımBanada emirhanın numarasını verirmisiniz
Bahar iyi baya tutturyor daha önce dediğim gibi refika abla ve bahar benim için. Clvelide 40 tl ücreti.. Kardeşinin yerine geldi oraya. Süreli falan da değil. Pazartesi gübleri yok ama :)
Cilveli cafe bahari cok duydum uygunmustaa
Evet açıktır zaten cafe güzel de bir ortamı var cafenin en üst kattaBugün açık mıdır acaba?
Çimene ben baktırdım valla ne yalan söyleyim yanında kendini iyi hissediyosun ama bana söylediği hiç bişi çıkmadı..Yakın zamanda çimene baktıran oldu mu?
Bana cıkmıstı da zamanında ondan sordum .Çimene ben baktırdım valla ne yalan söyleyim yanında kendini iyi hissediyosun ama bana söylediği hiç bişi çıkmadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?