Bencede evet evet
Benim eski falcım vardı ah kartını attım atmasaydım ona giderdik sakaryadaydı bi ermeni bayandıAyrılmış ama..
Haklısınız şu koskoca ankarada tam anlamıyla bakan bir falcı yokkkkk tam buldum bu iyi biliyor dersiniz 2.yada 3. gittiğinizde olay biter.
aslında fala en güzel bakan kişiler evde para almadan bakan komşular yada arkadaşlarımızdır para verince o işten hayır çıkmıyor bence...yıllar önce bir aile dostumuzun eşine baktırmıştım birebir yaşamıştım dediklerini tekrar istesemde baktıramam taşındılar başka bir şehre offffffff yok anacım yok şu ankarada iyi bir fal bakannn... okadar çok falcıya baktırdım ki artık onların safsatalarından iyice bıktığımdan artık kızılaya takılmıyorum aslına bakarsanız iyice soğudumkızlar falcılardan, şimdi daha rahatım hadi darısı başınıza uzun zamandır fala gitmiyorummm çünkü artık kızılay dışında araştırmalara yöneldim iyi birisini bulursam sölerim size... yola devamm
Bencede evet evet
Benim eski falcım vardı ah kartını attım atmasaydım ona giderdik sakaryadaydı bi ermeni bayandıAyrılmış ama..
bende bestekar da mantıcıda bakan hanımı bir de yine bestekar da kybele cafede Sibel hanımı tavsiye ediyorum. Aynı cafede Sevtap hanımın bakma tarzı bana göre değildi, bana dedikleri de çıkmadı ama onun da müşterisi oluyor.Bir de Işıl hanım var yine aynı cafede.En çok onun müşterisi oluyor ama ona baktırmak kısmet olmadı. mantıcı da bakan hanımın da bana ilk 2 falının hepsi zamanla tek tek çıktı, ama ondan sonrası hiç çıkmadı. Bahçeli'de ki Mehtap hanımı çok övüyorlar, bilgi verebilecek olanınız var mı?
Arkadaşlar Figen bugüne dek gittiğim en iyi falcıdır. Her şeyi süper ötesi bilmiştir ve yaşamışımdır. Ben sadece Ankara değil İstanbul'da da çok falcıya gittim ne yazık ki. Salak kafam işte. Artık gitmiyorum. Neyse... Bu yüzden falcı arayışında olan onu denemeli. Belki herkese tutmaz tabi, sonuçta birinin beğendiğine diğeri kötü diyor ama benim bir sürü arkadaşıma da dedikleri çıkan tek falcı odur. Bu yüzden ona uğramakta yarar var. Ama erken saatlerde gidin çünkü çok fazla müşterisi var ve beyni kazan gibi oluyor bir süre sonra. Çok müşterisi ve beğeneni olduğu için de Cidan Cafe'de diğer falcılar 10tlye bakarken Figen 15tlye bakıyor.
tamam nerdesn şekerm:)) baktkların çıkıosa gelelim:))
gelelim baktıkların çıkıyo mu :)
kızzlarr fena deilimm ama çok daha iyylerini bulmAK lazım bende ebaktırcam çünkü
bulsak iide bulan yok henüz:)
şu cidan cafeyemi gitsekkk neee
bende bestekar da mantıcıda bakan hanımı bir de yine bestekar da kybele cafede Sibel hanımı tavsiye ediyorum. Aynı cafede Sevtap hanımın bakma tarzı bana göre değildi, bana dedikleri de çıkmadı ama onun da müşterisi oluyor.Bir de Işıl hanım var yine aynı cafede.En çok onun müşterisi oluyor ama ona baktırmak kısmet olmadı. mantıcı da bakan hanımın da bana ilk 2 falının hepsi zamanla tek tek çıktı, ama ondan sonrası hiç çıkmadı. Bahçeli'de ki Mehtap hanımı çok övüyorlar, bilgi verebilecek olanınız var mı?
ooof bilmiyorum ama benim çok ii bi falcıya ihtiyacım varaslı yıldızın dedikleri benim bi kaç arkadasıma çıktı aslında belki ona giderim kadın tuhaf şeyleri bilio garip özel şeyleri yani
Yani illa bir falcıya gidilecekse Figen'e gidip 15tl vermek mantıklı. Umarım memnun kalırsın sen de.
Randevu olayı yok diye biliyorum ben.
Öğle vakti gidersen kolaylıkla baktırabilirsin. 1 ya da 2 gibi gitmekte fayda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?