Ankara'daki Falcılar

arkadaşlar ben şunu deneyimledim. Eğer fal baktırdığınız yer çok kirliyse baktırmayın. Gerçekten o kirli cafelerde siz de falınız da olumsuz etkileniyor. Ben eskiden çok baktırıyordum ve olumlu giden bişey bu kirli yerlerde bakıldığında birde falcı negatifse olumsuza dönüyor. Kendim bile şaşırıyordum. Zaten o kirli yerlerde kötü enerjili herşey barınıyor. Ve gerçekten sizi çok etkiliyor. Ben kızılayda çok yere gittim. Bazı mekanlarda içeri girer girmez kalp atışlarım değişiyordu. İçim sıkılıyordu. Bir de üstüne falcı olumsuz konuştuysa dışarı çıktığımda ben ben olmuyordum . Az baktırın, iyi yerlerde öz baktırın benden söylemesi...

İnternette ve forumda biraz araştırınca zaten pek olumlu bir yorum da bulamadım orası hakkında, keşke daha önce baksaymışım. Doğru düzgün araştırıp gitmek gerekiyormuş cidden.

Ben gittiğimde de bir sürü kedi tüyü vardı ortalıkta. Aslında o hayvanlara da biraz üzüldüm, bütün gün daracık alanda kapalı yaşıyorlar, evine götürmek istemediği için orada bakıyor sanırım.

Aynen bana da çok mantıklı geldi. Zaten fal bakılırken de oradan oraya koşuşturup durdular hep dikkati dağıldı.

Gerçekten söyleyecek bir şey bulamıyorum paylaştığınız için teşekkür ederim.

Kızlar selam ben bi falcı ariyorum bi arkadaşımın tabsiyesiyle gitmiatim oyle fal cafelek gibi degildi kadın özel telefonla arayıp zaman alıp gidiyordum hosderede evi vardı orada oturuyordu siyah saçlı esmer ağır göz makyajı yapan bi kadın adı da basakdi öyle kahve şu falan değil direkt bakıp söylüyordu 1 sene falan oldu en son ama 70 lira falan bakıyordu sanırım bilen biri varsa lütfen söylesin bayadir ariyorumm

Ben de o bayanı aradım hatta dikmen sırtlarındaki eski ofisine de baktım ama bulamadım

Bazıları kendiliğinden fal bakmaya tövbe edebiliyorlar nedenlerini bilmiyorum. Çok iyi olan bazıları da kendilerini muhafaza edebilirlerse yeteneklerini kaybetmeyıp İstanbul İzmir Antalya dagılıyorlar...

Gecmısi ve anı iyi bilen, olayları çözen medyumlar ... Herseyi de dört dörtlük saniye saniye bilemezler tabı ki de:) Bu tür medyumlar genelde başka illerde izlenimlerimden çıkardığım kadarı ile... Geleceği tahmınle tutturan medyum belkı vardır... Hava tahmin raporu gıbı... Neticede hepimizin sıkıntıları var, çok duzgun kendi iyi yaşayan, kandırmayan medyum bulmak istiyoruz da bu devirde gercekten zor. Medyum; anlık sıkıntıları, karsıdaki kişinin dusuncelerını arkadan kuyunuzu kazanları bildirse dahı önünüzü gorebiliyorsunuz. Medyum; büyü var, işlem yaparım çözerim dediği an bana bişeyler oluyor o medyumdan soğuyorum. Maddi manevi zarar. Nazar vardır... 40 kat büyüden etkilidir. Belki büyü de yapılıyor ama medyumun uyarması yeterli... Zaten kişi büyüyü kabuslarından, uyku halinden hisseder. Neticede hocalara dahı bu devirde maalesef guven yitti. Yuce Allah gercekten iyilerle karşılaştırsın. Dua etmek, Nas ve Felak surelerını okumak, Rabbe sığınmak ve her daim ölümü yaşayacağımızı bilmek... Bilmem ki ... Ben sıkıntılarıma ancak böyle dayanıyorum. Anladığım kadarı ile çoğunuz gercekten tecrübeli ve eğitimlisiniz... İyi bir medyum bulmak veya yuce Allahın hepimize içsel duygular ve ruyalar ile yardımcısı olması dileğiyle... İyi medyum bulursanız benı de haberdar edin olur mu?.. :)

arkadaslar zarıfeye gıttıgımde sonucu yazıcam demıstım buraya dedıgı soledıgı tarıhten 15 gun sonra cıktı ama acıkcası hıc beklemıordum gercekten ıstanbulda kac tane falcıya gıttım hıc olumlu sonuc alamadım ama zarıfe hanım bıraz rotarlı tarıh versede sonuclandı sanırım enerjımız tutuyo asırı derecede memumum ama suan ıstanbuldayım telden pek sıcak bakmıor bakmaya ama bıde ole denıcem sızden de rıcam ıstanbulda gercekten ıı bakan bırı varsa tavsıye edersenız cok sevınırım..

Zarife kimdi nerde bakıyordu ben unuttun onu ya :))

Zarife nerde acaba

Ben bugün refika ablaya baktırdım yüne cok tatlı yine cok sebimli şekilde baktı önerdim ve yine öneririrm :) en azından seans bitti sru bitti olayı yok sonradan mesj attm cebap aldım:)

Kızlar merhaba aranızda hiç şu peridi mukadder baktıran var mı 3 haftadır arıyorum randevu vermiyorlar cidden çok iyi de mi bu kadar yoğun yoksa göz mü boyuyorlar

Valla ben de merak ettim ama nasip olmadı çtesi günleri veriyorlarmus haftalık randevuyu sabah 10 da aradım doldu randevularimiz dedilerek baktıran varda yazsa da merak ettim cidden bu kadar mı yigunlat

Su perisi ile ilgili geçmiş yorumlarda iyi şeyler yazmıyordu galiba ama ben baktırmadım

su perisi çıkmaz ki......

Kızlar iyi geceler ben bugün evine fundaya gittim ilk kez sadece kahve baktırdım. Ama çok iyiydi özellikle şuan aklımda olan kişi için pat diye isim söyledi ben memnun kaldin ama arkadasim çok da öyle wooww olmadı enerji işi belki de funda gidip tarihleri çıktı ya da olayları çıktı den var mı varsa yazarsa çok sevinirim boşuna umutlanmiyim çıkmıyorsa )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…