- 15 Ocak 2016
- 163
- 89
- 98
- 46
ya var ya bu falcıların hepsinin köküne kibrit suyu. çağresizlikten gidiyoruz. ondan sonra bir de psikojimizi bozuyoruz.
ben güneş ablanın oraya gitmiştim bir kere. ama etraf çok pisti. köpek pisliği kedi pisliği filan.
kendisi randevuyla çalıştığı İçin orada yeni başlamış salak bir kız baktı. (tarotları bile panikten yerlere düşürdü.)
fal tam bir rezillikti.
ayrıca güneş abla denilen kadının enerjisini sevmediğim için de bir daha gitmedim.
sonra bizim işyerinden birilerinden duydum.
ama sağlam fal meraklısıdır. zamanında çok iyiymiş. son 4 5 senedir. hiç çıkmazmış falları.
Merhaba ben de güneşe ama bilemedi yani tutturamadı demwm daha doğru sürekli olumsuz konustu hersey için sacma sapan durumlar hakkında yorum yaptı ve sunu belirteyim keşke gitmeswydim dedim yalan değil... Birde bi kişi okadar hayvan olan bi yerde tarota suya bakamaz gibi bsey demişyi cok manyklı geldi o cümlesi. O yüzfen ne umytlan ne üzül derim ben..
YAKIN BİR ARKADAŞIMA, UNUT ONU BAŞKASI İLE EVLENECEK DEDİ. ARKADAŞIM, AYNEN SİZİN GİBİ BİTMİŞTİ. ŞU AN UNUT DEDİĞİ KİŞİ İLE EVLENDİ. BANA İŞİMLE İLGİLİ SÖYLEDİĞİ ŞEY İTİBARIN, STATÜN BURADA ARTACAK DEDİ. İŞİMDEN ÇIKARILDIM. DÜŞÜN İŞTE. TUTARLILIK BÖYLE, İNANIP İNANMAMAK SİZE KALMIŞ..
canım patlasa patladı derım bana faktıgı en son falda tayının cıkacak dedı yuksek bır maasla guzel bır yere dıye dedıklerının aynısı oldu yanı bence gayet basarılı ve bugun gıdıcem zaten onun sonuclarını da yazıcam buraya : )
Zarife kimdi nerde bakıyordu ben unuttun onu ya :))arkadaslar zarıfeye gıttıgımde sonucu yazıcam demıstım buraya dedıgı soledıgı tarıhten 15 gun sonra cıktı ama acıkcası hıc beklemıordum gercekten ıstanbulda kac tane falcıya gıttım hıc olumlu sonuc alamadım ama zarıfe hanım bıraz rotarlı tarıh versede sonuclandı sanırım enerjımız tutuyo asırı derecede memumum ama suan ıstanbuldayım telden pek sıcak bakmıor bakmaya ama bıde ole denıcem sızden de rıcam ıstanbulda gercekten ıı bakan bırı varsa tavsıye edersenız cok sevınırım..
Zarife nerde acabaarkadaslar zarıfeye gıttıgımde sonucu yazıcam demıstım buraya dedıgı soledıgı tarıhten 15 gun sonra cıktı ama acıkcası hıc beklemıordum gercekten ıstanbulda kac tane falcıya gıttım hıc olumlu sonuc alamadım ama zarıfe hanım bıraz rotarlı tarıh versede sonuclandı sanırım enerjımız tutuyo asırı derecede memumum ama suan ıstanbuldayım telden pek sıcak bakmıor bakmaya ama bıde ole denıcem sızden de rıcam ıstanbulda gercekten ıı bakan bırı varsa tavsıye edersenız cok sevınırım..
zarife ablanın dedikleri çıksaydı ooooooooo ben bugün dünyanın en mutlu insanı olurdum.ama adam gününü gün ediyor. yeni arabalar vs. başka kadınla.Zarife nerde acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?