Ankara'daki Falcılar

Bana cok emin konustu ben tarih ve isim veriosam cıkar dedi ama ay sonuny beklemem lazım merakla bekliorum

arkadaşlar merhaba, ben yaklaşık 8 sene önce dışkapıda semra isimli bi falcıya gitmiştim, iletişim bilgileri vardı ama kaybettim. Seneler geçtiği için tam olarak yerini de hatırlamıyorum. Aranızda bilen yardımcı olabilecek biri var mı acaba

Kızlar merhaba geçen gün evim fundaya baktimistim bana eski sevgilimden 17 sinde haber alıcaksin demişti
Sineme de baktirali yaklasik 20 gun oldu o dabu kisi ivin 1 hafta 10 gun icinde bundan bi ver laicaksin ama kotu hi haber demisti bugün haber aldım ve cidden şok edici kötü bi haberdi diğer dedikleri de çıkarsa haber veririm lütfen sizde gidip çıkan olursa yazin

Ayrıca funda pat diye aklimaki ismi söylemişti ilk defa gittim fundaya ama bence gidecek olan varsa sadece kahve değil de kahve tarot baktirdin ben pişman oldum bi de çoğu falcı burc sorar astrolojik yorum yapar funda hiç sormadı bu yönünü de sevdimm

Evim Cafe Özge'ye gittim Ne bildin mi bilmedi yoruma dayalı bir resim gösteriyorum ona mesela yorum yapıyor falan o kadar harf yok tarih yok

Bu kişiyi bana özelden mesaj atabilir misiniz

Arkadaslar kahve falinin gercekligine hala inaniyor musunuz...

Adam akilli dogum haritaniza astroloji haritaniza baktirin.
Evlilik zamani solar harita orada cikiyor..

Arkadaslar kahve falinin gercekligine hala inaniyor musunuz...

Adam akilli dogum haritaniza astroloji haritaniza baktirin.
Evlilik zamani solar harita orada cikiyor..
şenay yangel, kristin demirci, juno ve selda erdiye harita açılımı yaptırmış biri olarak diyebilirim ki kahve falına devam:) en azından daha az paranız gidiyor, çıkmayınca içiniz yanmıyor:)

şenay yangel, kristin demirci, juno ve selda erdiye harita açılımı yaptırmış biri olarak diyebilirim ki kahve falına devam:) en azından daha az paranız gidiyor, çıkmayınca içiniz yanmıyor:)
bu söledin kişiler astrologmu yenı duydum adlarını

Evet tatlım. Aralarında şenay yangel özellikle çok ünlüdür, magazin programlarında vs. denk gelirsin.
cnm şenay yengel in tek bir harfi çıkmaz.
yıllar önce rahmetli hülya koçak vardı. ben ona baktırırdım ve de yıllık çıkardı. bu saydıklarınızın arasında hakan kırkoğlu yok. eğer ona baktırabilirseniz onun yorumları kaydadeğer bence.

Merhaba Arkadaşlar Türkiyenin Heryerinde Fal Baktıran Biri Olarak Gittiğim Herkesi Anlatmak İstiyorum. İlk deneyimimden başlayarak.

Güler Abla (Sivas): Evinde bakar genellikle kayıpları bulur genellikle mevkili ve maddi durumu iyi kişiler gider çünkü parayı sever büyü falan yapmaz ama antepde bir hocası var ona çözdürdüğünü belirtir. Ben fal için gitmiştim. Artık bana bakma istemediğini söyledi (150tl ücreti)
Elif (Ankara): Kuaförde tanıştığım biridir fal bakar çoğunlukla olumsuz şeyler söyler yani olumsuz bir kişiliği var ama dediklerinin %60ı çıkar
Özge (İstanbul): Evet iyidir hissiyatı çok kuvvetlidir. Bu iş olucakmı, bu kişiyle olurmu sorularınıza en net cevap veren kişidir.
Handa (İstanbul): Tespitleri çok iyidir. Sormak istediğiniz kişiyi size en zayıf noktasına kadar söyler. Gelecek ile ilgili söylediği şeyler bana çıkmıştır. Ama randevu sırası çok doludur.
Yağmur (İstanbul): Evet söylediği herşey benide iş arkadaşlarımıda şaşırtmıştır. Çünkü baktırdığınzda saçma diyip arkasından tek tek çıkar. Ve sürekli gittiğim biridir.
Neslihan (Mersin): Tam bir sahtekar kişi ismi verdiğinizde internetten araştırma yapıp size saçma sapan yorum yapan bir sah....
Melehat (İstanbul): Bilemiyorum. Bana dediği hiçbirşey çıkmadı ama istanbulda meşhur biridir. Yani baktığı faldan bişey anlamıyosunuz.
Efsun(Ankara): Tavsiye etmiyorum. Beni tatmin etmedi. (Çıkmadı)
Sevda (İstanbul): 2 yıl önce baktırmıştım. İyi denebilir.
Samao (İstanbul): Tırt.
Tuğçe (Ankara): Yani ben tuğçeyi beğenirim. Çünkü beni şaşırtacak derecede söylediği birçok şeyi yaşamışımdır. Ama yinede yüzdeyüz diyemem
Yasemin Gül: Çıkmadı
Yasamin Kara: İlk defa bir insana waww demişimdir fal bakarken hayretle ama gelecek ile ilgili birşey çıkmadı. 2-3. de bozdu
Melek (Ankara-Turuncu): Yeni gelmiş ama onun dedikleri henüz zamanı var ama kesin dediği birşey kısa vadeli çıkmadı. Sallayın. Param olursa belki denerim
(Ankara-Turuncu)-Soner, Yıldız, Kader, Aşkın, Yeliz ve diğerleri : Tabiki çıkmadı :)
Sıla (Ankara) : Yani sanırım en beğendiklerimden biri olumsuz birçok şey çıkmış olsada iyi denebilecekler arasında.
Kader (Ankara-Yenimahlle): Hiç iandırıcı gelmedi hatta saçmaydı. Çıkmadıda
Leyla (Ankara): Sahtekar. 2 sene önce çok iyiydi hatta baya ama artık bozmuş. Sürekli saate bkıp duruyo aynı şeyleri tekrarlıyo bide 100tl
Demet (Gırgır): Allahım nekadar olumsuz bad suratlı bir kız. Ama 1 sene önce dediği şey çıktı. Geçen ay gittim ve söylediği şey hiç hoşuma gitmedi benim düşüncemi söyledi ama bilmiyorum. Çıkarmı.
Yeter (Ankara): Sanırım herkesi aynı şeyi söylüyor. Hatırlamıyorum bile çünkü okadar inançsızdım.
Nur (Dilça Sanırım): Yani bilmiyorum. Çıkarmı çıkmazmı ama çok ağladım. Onu biliyorum ve ogün bugündür kendimi toplayamıyorum.

Hatırladıklarım ve daha aklıma gelmeyen bir sürü kişi benim his gücüm oldukça fazla olduğu için karşıdaki falcının benim için söylediklerinin doğruluğunu zaten anlayabiliyorum. O yüzden size şunu söyleyebilirim beklentiye girmeyin. Girdiğinzde gerçekten erteliyosunuz güzel olanları. Benim aradığım sıradan falcılar değil gerçekten işte bu diyebileceğim biri.

Sıla nın yeri nerdeydi Ankara da arkadaşlar bi de olumsuz düşüncesi olan varmıydı

Verayı tek geçiyorum 2016 da bi sevgilim vardı ayrıldıktan 1 ay sonra gitti başkasıyla evlendi gerizeka taaa ozaman bana 2018 ekimde boşanacaklar demişti dün haberini aldım mahkemeye vermiş boşanma davası açıyomuş ilahi adalet

Yeri nerde canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…