ben baktırdım yenımahalledekı su perisi cafeye 5para etmez canımmKızlar merhaba aranızda hiç şu peridi mukadder baktıran var mı 3 haftadır arıyorum randevu vermiyorlar cidden çok iyi de mi bu kadar yoğun yoksa göz mü boyuyorlar
Bu kişiyi bana özelden mesaj atabilir misinizEn iyisi yine kibele ışın. En azından şu anı ve karşı tarafın düşüncelerini güzel bir şekilde söylüyor ve genelde de doğru çıkıyor. Biri daha var ama özelden yazacağım isteyene. Fazla ifşa olmaması iyi olur ki çoğu kişinin bildiği biri de olabilir.
şenay yangel, kristin demirci, juno ve selda erdiye harita açılımı yaptırmış biri olarak diyebilirim ki kahve falına devam:) en azından daha az paranız gidiyor, çıkmayınca içiniz yanmıyor:)Arkadaslar kahve falinin gercekligine hala inaniyor musunuz...
Adam akilli dogum haritaniza astroloji haritaniza baktirin.
Evlilik zamani solar harita orada cikiyor..
bu söledin kişiler astrologmu yenı duydum adlarınışenay yangel, kristin demirci, juno ve selda erdiye harita açılımı yaptırmış biri olarak diyebilirim ki kahve falına devam:) en azından daha az paranız gidiyor, çıkmayınca içiniz yanmıyor:)
Evet tatlım. Aralarında şenay yangel özellikle çok ünlüdür, magazin programlarında vs. denk gelirsin.bu söledin kişiler astrologmu yenı duydum adlarını
cnm şenay yengel in tek bir harfi çıkmaz.Evet tatlım. Aralarında şenay yangel özellikle çok ünlüdür, magazin programlarında vs. denk gelirsin.
Kristin Demirci nasıldı?şenay yangel, kristin demirci, juno ve selda erdiye harita açılımı yaptırmış biri olarak diyebilirim ki kahve falına devam:) en azından daha az paranız gidiyor, çıkmayınca içiniz yanmıyor:)
Yeri nerde canımVerayı tek geçiyorum 2016 da bi sevgilim vardı ayrıldıktan 1 ay sonra gitti başkasıyla evlendi gerizeka taaa ozaman bana 2018 ekimde boşanacaklar demişti dün haberini aldım mahkemeye vermiş boşanma davası açıyomuş ilahi adalet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?