Ankara'daki Falcılar

Giden atkafaslara soruyorum sılayi tawsie ediomusunuzzz ? Cewap bekliyorumm
An da iyiydi bence güzel fal bakıyor tatlı da bir kadın . Ama gelecekle ilgili çıkar mi bilmiyorum zamanı var daga yeni baktirfim ben . Arkadaşım 4 yıl önce baktirmis sıla ya cıktı fali dediği için gittim

Gülay cafe ye gidenler kimlerdi arkadaşlar .çıktı mı size .ben gittim

arkadaşlar gülay kafedeki gülay hanımın dedikleri hiç çıkmaz.
sılaya gelince ah sıla ah derim ben hep. iyidir hoştur ama içi boştur.maalesef çıkmaz. keşke çıksaydı.
burada adı geçen herkese hemen hemen gittim sayılır ama çoğu boş.
şu sevdaya ben 3 yıl önce gitmiştim nasıl çıkıyor diyorlar şaşıyorum bende bir uğursuzluk var sanırım onunda dedikleri çıkmadı.
sıla son defa uyarı mahiyetinde yazıyorum ;acayip beyin okur.hepsi bu.

burada bir arkadaş yazmış ve aslında durumu da özetlemiş biz yalnızca kendimizi avutuyoruz sanırım. hepsi bu. giden gitti bizde ardından bakakaldık.

Sıla beyninizi okur (cinleri söyler o da size gelecekte olacakmış gibi aktarır.), olmasını istediğiniz şeyleri olacakmış gibi size anlatır. Mesela siz dönmesini istersiniz, adam dönecek der. İşe girmek istersiniz, işe gireceksiniz der. Sıla ya gitmemenizi öneririm.

aynen cnm.bu satırlara imzamı atarım.
gelseydi ooooooo şimdiye kadar çocuklarımız büyümüştü.
ama nerde......

O Gülay hnm o kadar kendinden emin ki konuşurken görmeniz lazım

Valla Gülay bana iş için en gec Ekim dedi... Olmadı. Gaybı Yuce Allah bilir istediğine de bildirir. Çok emin olmasın falcılar :) ... Aldıgı para da az değil. Uslübu bana da sert geldi. Ama mizacı öyle. Şu anki durumu ve gecmişi analiz ediyor ama bu konuda çok daha iyileri var. İnsan sıkıntıda olunca kafa dagıtacak yer arıyor... Bazı ayetleri okuyup Rabbe sorunca gece ... cevap alabiliyorsun da herhalde yalnızlıktan kafayı falcılara sardık. Psikoloğa gitsen akıl verir modda. Yakın arkadaş kalmadı. Falcı, medyum bunların bir kısmı karşındaki kişinin düşüncelerini, arkandan kuyu kazanları varlıklar yolu ile biliyorlar da yine de gitmek uygun değil. Söylediklerini tasdik etmek de doğru değil de işte yeniliyoruz bişeylere Yüce Allah bizi affetsin eminim hıcbırımız falcı falcı gezip para harcamak istemiyoruz ama gercekten bazen insan agır bır noktaya gelebiliyor.

Valla o kadar güzel ifade etmişsiniz ki durum aynen böyle .Allah yar ve yardımcımız olsun.çaresizlik umutsuzluk insanlara herşeyi yaptırıyor.Allah affettsin.

Merhaba kızlar bende dün Turuncu kafede Sibel diye birine gittim çok beğendim. Yani gelecek ile ilgili daha öncede dediğim gibi zor...
Örnek veriyim; mesela diyor ki falcı karşıdaki kişi seni düşünüyor, gelecek... Aslında evet karşıdaki kişinin de düşüncesi bu gelmek istiyor veyahut düşünüyor doğru ama eyleme geçmesi tamamen kadersel bir durum yani o kişinin önüne engel çıkabilir, başka bir bayanla karşılaşabilir, hastalık olabilir, kaza olabilir, gurur olabilir , yada beklentiye girip blokaj da koyabilirsiniz çünkü beklemek daha geciktirir bunun gibi durumlar. O yüzden anla ilgili öğrenmek istediğiniz şeyler varsa evet gidilebilir. Ama gelecek için cafe falcılarına bence gitmeyin. Şunu da söyleyeyim düşünce okumak da o kadar kolay bir durum değil bu güç ve hissiyattır, çünkü düşüncelerinizle eylem bile yaratabiliyorsunuz.

Benim beğendiklerim (Tabi anda) - ANKARADA
Sibel (Turuncu Kafe) - Gerçekten beğendim
Vera (3.Göz) - Çok tatlı bir kız
Sıla - Bana dediği bir çok şey çıktı ama olumsuz olanlar diğerleri henüz var zaten zamanı (Ki büyük ihtimalle ben kötü olanları çağrışım yaptırdım galiba ondan olabilir)
Nur - Cidan Kafe (Yani kadın çok etkiledi beni bilmiyorum birdaha denemek istiyorum ama korkuyorum çünkü kötü şeyler söylediğinde bir falcı direk kabul etmiş oluyosunuz ve yaşıyosunuz)

Benim beğendiklerim (Tabi anda) - İSTANBUL
Yağmur, Hande, Özge, Yeşim
Pelin (bu arada vasattır)

Beğenmediklerim (Berbat Ötesi Olanlar) - ANKARA/İSTANBUL
Araf, Kader,Yeliz, Berrin, Meryem,Sevgi,Figen, Çimen, Nurdan (sanırım evim kafede), Melek, Sinem, Soner,Aşkın,Tatsuna ve Kızı, Mirza,Funda,Aykut,Gökhan, Kader (Yenimahalledeki), Leyla, Gül, Süheyla, Tuana, Yeter,Neslihan, Gökçe, Yıldız, Neslihan, Efsun,Melehat ve birsürü birsürü...............

Denemdiklerim (Pahalı Olanlar)
Armağan
Sevda
Zekiye

Turuncu cafe Sibel i çok duydum ama gitmedim, sen iyi diyorsan deneyesım geldı:) o Cafedeki bazı falcılar bi garip ... Mesela birine gıdıyorsun başkasını denemek istiyorsun eski gıttıgın falcı trip yapıyor:)) O yuzden bana o cafe itici gelmeye başladı... Gidesim yok. Bence cafe sahıbı falcılarını bi uyarsın:))

Çakra kapalı dedi ama açtırmadım :))ama çıkıyor mu falı o önemli.su falı baktırdım

Sevda nin bana dediği 3 yıl gecikmeli olarak cıktı

Sila da arkadaşıma çıkmış bende o vikti diyijce gittim gecen ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…