Ankara'daki Falcılar

Sevda nin bana dediği 3 yıl gecikmeli olarak cıktı

Sila da arkadaşıma çıkmış bende o vikti diyijce gittim gecen ay
cnm zaten bende olay şöyle oldu sevda ve sıla paraleldi. olaylar olumsuz olunca dolayısıyla her ikisi de patlamış oldu. ama umarım sende çıkar.

Ben bugün 6. His Yasemin’e gittim. Su falı baktı. Bilmiyorum ki çıkar mı.ama söylediği şeyler baya uç.çıkarsa şok olurum

6. His Yasemin nasıl arkadaşlar
Kahwe falina gitmistim.icinden gelereke bamadi isteyerek.10dakika bakti.bitirdi .. direk cakran kapali acmam.lazm dedi bin kusur lira para istedi... yani kisisel fikrim.reklami yapildi kadar kahwede etkili.deil.direk.cakran kapali.dedi 10dakika.nedir ya faladdin bile.daha uzun bakio :)

Kızlar birşey sormak istiyorum

Neden doğum haritaniza baktirmiyorsunuz
Kahve falında tutarlılığı yok

Doğum haritası net
Ne zaman evleneceğiniz söylüyor

cnm zaten bende olay şöyle oldu sevda ve sıla paraleldi. olaylar olumsuz olunca dolayısıyla her ikisi de patlamış oldu. ama umarım sende çıkar.
Ben 2 yıl önce sevdaya gitmiştim o dönemki sevgilimden ayrılmıştım başka bir kızla beraberdi kesin evlenecekler dedi, adam bana dönmedi ama bir ay sonra da kızdan da ayrıldı

kızlar bu kızılayda emirgan kafede orta yaslı bir kadın falcı var adını unuttum onu cok onerıyorlar gıden varmı acaba gercekten cok ıyıymıs ınternette bı kac yerde okudum da baya memnun kalan olmus ??
Evet, Zarife Abla ben sık, sık giderim ve tavsiye edebilirim, çok dürüsttür ve söyledikleri de çıkar

Evet, Zarife Abla ben sık, sık giderim ve tavsiye edebilirim, çok dürüsttür ve söyledikleri de çıkar
Bu future21 isimli arkadaş emirgan kafede orda yaşlı kadına iyi diyorlar nasıl sizce anlamında birşeyler yazmış ama profiline girdiğimde zaten o kadına gitmiş olduğunu görebilirsiniz . Neden bildiğiniz baktirdiginiz bir kadını sanki hiç batırmamış gibi soruyorsunuz ?
Burda tavsiye edildi diye gittim boşu boşuna..

Zaten 1 yıldan fazla süre önce baktirmis olduğunuz zarife hanım ile ilgili 8 kasimda " iyi diyorlar çok internette okudum?" Diyerek soruyorsunuz anlamadim. Zaten baktirmissiniz iyi olup olmadığını siz söyleyin biz bilelim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…